Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

adet 2 gün sürermi ya... ben 26 kasım akşamı oldum ve 28 akşamından sonra ne gelen var ne giden 2 gün geldi dahada tık yok ve hayatımda bu ilk defa oluyo ki normalde 7 gün sürer sağ kasığımda ağrıyo acaba ne olabilirki merak ettim inş. kötü bişey değildir :KK43:

Son düzenleme:
ahahha oyle hersey kolaycacik oluverseydi tobe tobe kiz Allah korusun beni kocamdan ayirmaya mi kalkiyonuz.Bu sokak ortasinda dayak yiyipte ayirmaya calisan baska bi kisi araya girince sana ne kocam doverde severde hesabina donup kari koca o kisiyi dalmaya benzehi ahah.Hakkaten bazen cok kiziyorum ama sonra geldi gonlumu aldi:KK17: Napsin o da cok calisiyo gec geliyor eve yoruluyor ama bende calisiyorum yoruluyorum napiim:KK17:

müstehaktir sana :KK47::KK47:
şaka bir yana tabi kolay değil
gönlünü alıyorsa iyi bari:KK53:en azından onu yapıyor
yorulması bunu gerektirmez ama ne yapalım işte

Hadi insallah datlum valla bu cavurun memleketinde ilerimi geri mi ben anlayamadim onu:KK50:

Bir ben yanliz degilmisim sorun bende yada benim soyleyis seklimde degil ozaman:KK9:Anlamaz onlar anlamaz:KK14:

:KK1:Bikeresinde saten seksi geceligimi giydim bu isten geldi bana demesin mi hayirdir onu neden giydin honnkkk yani kalakaldim o an:26:KK70:edim ki canim bunu giymek istedi hava sicak bu ince oldugu icin halbuki saten daha da terletiyor insani:KK19: Neyin kafasi bu arkadas ERKEK KAFASI tabiki:KK37:

bende bugün giyeceğim geceliğimi bakalım.yatsıya gidecek birazdan geldiğinde giyeceğim.birşey olmazsa jonguil yandı :KK47::KK47:

arkadaşlar iyi akşamlar..

dün rahim filmi çektirdim ve kasık ağrım hala devam ediyo idrarda da tortu var.acaba verilen sıvı idrardan atılıyo da ondan mı tortu var bu konu hakkında bilgi sahibi olan var mı?

canim bende çekildim ama idrarıma bakmadım . ağrım vardı.

Herkese iyi akşamlar, bugün kan testimi yaptırdım çok şükür oda pozitif çıktı, yani 4 haftalık hamileyim..
Muayene de etti doktorum, minicik bir nokta daha :109: 9 yıl sonra bu duyguyu yeniden yaşamak çok güzel, şükürler olsun Rabbime..
Güzel hatunlar, Rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.. :KK16: :KK16:

kızlar ya bugun karnım gene ağrımaya başladı adet ağrısı gibi adet oldum sandım ilk başta çok açık pembe leke geldi sonra azıcık kahverengi gibi şimdi gitti gelen giden yok gelsede azıcık geliyo leke gibi belli belirsiz kan filan değil adetimde 3 gün geçikmişti korkuyomda yaa:18::18::18::18::18::18::18::18::18: bu ne laaa:18::18::18::18::18::18::18:

doktora gitseneeeeeeeeeee :KK47::KK47:

Herkese iyi akşamlar, bugün kan testimi yaptırdım çok şükür oda pozitif çıktı, yani 4 haftalık hamileyim..
Muayene de etti doktorum, minicik bir nokta daha :109: 9 yıl sonra bu duyguyu yeniden yaşamak çok güzel, şükürler olsun Rabbime..
Güzel hatunlar, Rabbim hepinize en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin.. :KK16: :KK16:

amin canım.Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin:emir_bebek:
keseyi bebeği bile mi gördün?
kaç çıktı bhcg?
2.çocuğun mu?

adet 2 gün sürermi ya... ben 26 kasım akşamı oldum ve 28 akşamından sonra ne gelen var ne giden 2 gün geldi dahada tık yok ve hayatımda bu ilk defa oluyo ki normalde 7 gün sürer sağ kasığımda ağrıyo acaba ne olabilirki merak ettim inş. kötü bişey değildir :KK43:

kotu bısı yoktur hemen korkma.benımde bazen 1 hafta suruyor bazen 3 gun vs.
ama bence yınede bı dra gıt.cunku rutının dısına cıkan bırseey varsa bakmakta fayda vardır.benım hep degısken oldugu ıcın takmam ama sen hep duzenlıyse bu degısıme bı baktır ıstersen

ayyyy cok sevındımmmm.
bı gebe daha oldu
bı gebe daha oldu
bı gebe daha oldu

allah sağlıkla kucagına almayı nasıp etsın
:KK8: :KK8:

bir kaç aydır benimde az geliyor ama sen bir doktora git

amin canım.Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin:emir_bebek:
keseyi bebeği bile mi gördün?
kaç çıktı bhcg?
2.çocuğun mu?

Amin, Allah razı olsun canım..
Bhcg 1772,60 çıktı vajinal ultrasonla da keseye baktı doktor gördük çok şükür..
İkinci çocuğum olacak nasipse, 9 yaşında bir kızım var..

dun akşam bişi oldu.
bahsetmıstım daha once ya.eşimin benim bu cabalarımdan pek de haberi yok.asıl o cok ıstıyor bır bebısımız olsun dıye.ama ne o 'neden olmadı hala' dyo.ne de ben'bak boyle boyle tarıhlerı hesaplıyorum ovu testı kullanıyorum'diyorum.yanı ıkımızde bırbırımızı bılıyoz ama dıle dokmemıstık.bir oncekı aksam cepten hem sızı okuyom hem baska seylere bakıyo gıbı yapıyom.
'ne yapıyosun'dedi.face e bakıyom dıye hemen face ı actım.o sırada bıarkadasımın paylasımı dikkatımı cektı.eşime aaa bak dıye onu gosterdım.bu arada oydu buydu derken baska seylere bakmaya basladık cepten.bende unuttum bu sıtenın acık oldugunu.eşimde bak sana bısey gosterıyım dıye nete gırınce benım sıte acıldı.tam o sırada askım onu kapatsana bakma dedım.kapattı verdi bana.ne oldu benden saklıyormusun dıye takıldı bana.bende yok mok mırın kırın dedım.ama canımda sıkıldı.neyse dun aksam yıne sakayla karısık takıldı bana.sakladıgın seyler var senın dıyerek guldu vs.
bende anlattım. ben once tahmını ovu gunumu hesaplamaya calısarak bazı aksamları ayarladım(bılıyorum randevu verıyordun ya dedı)
baktım olmuyo.ates olceyım dedım ama ben az ıstısnayım.benım ates farklı yukselıp alcalıyor:))bu nedenle son olarak ovu testı kullanıyorum.ama daha onuda cozemedım.işte o sıtede de ınsanlar bu tur durumlarını konusuyor ben de tabıkı.dediiiiiim
oda dedıkı: bende ne zamandır sana soylemek ıstıyorum ama soyleyemedım bır turlu.olmazsa dr a gıdelım sen de bende test yaptıralım.bır engelımız varsa bılelım caresıne bakalım en azından dıyecektım sana dedi:))))
bende: bu ayda duralımda ocakta gıdelım olur mu dedım.
olur dedıııııı:::))))))

cok mutlu oldum.cunku esımle net olarak konusamadıgım tek konu bu bebek ısıydı.onuda konustuk ya cok rahatladımmmm:))
hadi hayırlısı olsuuuuuuuuuuun

selam millet

karınlarımızı tokuştuturuz..ayyyy çok güzel olur..valla şimdiden ist. hast.streslerim gitti..sağol cnm.seviyom lan seni

kız gülmekten yazamıyom...o kurtlar gele benim kocayı ye amin..:KK53:

ana kız ne amini :KK47:
kış kış şeytanlar
daha bebek yapacağız kocayı yerse ne yapacağız :KK47::KK47:

X