- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 34
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.101
aynen.. istisnaları olsa bile erken gebelik testi gibi bişey :)
bu alkışlar sana
hmm.gelcek gibi yapar onlar hep.bat ne zamandı?
Merhaba kızlar bugun tüllerimi yıkadım beöneyaz oldular oyalandım hem benim iki gündür ateşim 36.5 36.6 çok yoğun beyaz akıntım var bu akıntı reglin habercisi gibi geliyo bana
Hala adet olmadiiimmmm
kaç gün geçti test yaptınmı :18::18::18:
günaydın hanımlar nasılsınız bakalım ben bu sabahtan itibaren ateş ölçmeye başladım
hepnasip ilk ateşim 36,5 sana hergün rapor vercem
benim bat 29-30 du ama erken geldi bu ayneyse hayırlısı olsun herşeyde vardır bi hayır canım senin durum nasıl?
25 kasimdi bat. Korkuyorum test yapamiyorun. Giguslerim agriyo kasiklarim agriyo. Cuma dr gidicem yazarim sonucu
Yok be canim korkma hemen ben iki gebeligimdede yasadim onu oyleki gunluk ped bile yetmiodu.
Bu arada kizlar dun dehset bicimde migrenim tuttu korktum hastanelik olucam diye ve 100 mglik majexik aldim rahatlatti ve yyudum. Ya hamileysem :18:
aferim..batına var daha hergün aynı saatte ölç şekerim.
Merhaba kızlar benim felaket kasıklarım ağrıyo napıyım dr gideyim mi astımım var nefes almakta zorlanıyorum mevsimsel ilaçlarımıda gönl rahatlığıyla alamıyorum ya hamileysem diye dün test yaptım varsa almıyım ilaç oksijen alayım mı almayım mı die 2. Çizgi çok silik çıktı ama çok silik ama net görülüyor ama buharlaşma çizgisimi die düşünüyorum ümitlenmek istemiyorum bata 4 gün var afedersiniz alt kısmem hep ıslak
Merhaba kızlar benim felaket kasıklarım ağrıyo napıyım dr gideyim mi astımım var nefes almakta zorlanıyorum mevsimsel ilaçlarımıda gönl rahatlığıyla alamıyorum ya hamileysem diye dün test yaptım varsa almıyım ilaç oksijen alayım mı almayım mı die 2. Çizgi çok silik çıktı ama çok silik ama net görülüyor ama buharlaşma çizgisimi die düşünüyorum ümitlenmek istemiyorum bata 4 gün var afedersiniz alt kısmem hep ıslak
hmmm.
felaket ağrıyo derken..
nasıl bir ağrı o acaba ?
hep ıslak derken, kıvamı nasıl ?
o testin fotosunu koyabiliyor musun ?
kız bence hamilesin silik olur tabi batına 4 gün var..
kız ne buharlaşma çizgisi deli..Ya canım gölge gibi emin değilim buharlaşma çizgisi oluyor ya onu ayırt edemiyorum astımım var stresten tıkanıyorum sürekli(((
Bıçak gibi ağrı kesik kesik bir ağrıyo bir ağrımıyo
Beyaz koyu kıvamlı
Test fotosunu koymak istedim ama telden giriyorum koyamıyorum
kız ne buharlaşma çizgisi deli..
eğer çizgi sonradan silindiyse oky.. ama halen daha duruyosa vardır bişeler