Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Merhaba kızlar bugun tüllerimi yıkadım beöneyaz oldular oyalandım hem benim iki gündür ateşim 36.5 36.6 çok yoğun beyaz akıntım var bu akıntı reglin habercisi gibi geliyo bana

Yok be canim korkma hemen ben iki gebeligimdede yasadim onu oyleki gunluk ped bile yetmiodu.
Bu arada kizlar dun dehset bicimde migrenim tuttu korktum hastanelik olucam diye ve 100 mglik majexik aldim rahatlatti ve yyudum. Ya hamileysem :18:

Yok be canim korkma hemen ben iki gebeligimdede yasadim onu oyleki gunluk ped bile yetmiodu.
Bu arada kizlar dun dehset bicimde migrenim tuttu korktum hastanelik olucam diye ve 100 mglik majexik aldim rahatlatti ve yyudum. Ya hamileysem :18:

Merhaba kızlar benim felaket kasıklarım ağrıyo napıyım dr gideyim mi astımım var nefes almakta zorlanıyorum mevsimsel ilaçlarımıda gönl rahatlığıyla alamıyorum ya hamileysem diye dün test yaptım varsa almıyım ilaç oksijen alayım mı almayım mı die 2. Çizgi çok silik çıktı ama çok silik ama net görülüyor ama buharlaşma çizgisimi die düşünüyorum ümitlenmek istemiyorum bata 4 gün var afedersiniz alt kısmem hep ıslak

hmmm.
felaket ağrıyo derken..
nasıl bir ağrı o acaba ?
hep ıslak derken, kıvamı nasıl ?
o testin fotosunu koyabiliyor musun ?

kız bence hamilesin silik olur tabi batına 4 gün var..

hmmm.
felaket ağrıyo derken..
nasıl bir ağrı o acaba ?
hep ıslak derken, kıvamı nasıl ?
o testin fotosunu koyabiliyor musun ?

Bıçak gibi ağrı kesik kesik bir ağrıyo bir ağrımıyo
Beyaz koyu kıvamlı
Test fotosunu koymak istedim ama telden giriyorum koyamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…