Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Hiç ümitli değilim canım bana özelden mail adresini yazabişirmisin gideyim mi dr napayım çok tıkanınca kortizon iğnesi yapıyorlar onu istemiyorum net olsa

ha batına 4 gün varmış.ateş aniden düşebilir canım.şuan anlayamayız.nefes problemi oluşa doktora git tabiki.hem öğren neymiş, hem sorununu hallet böyle olmaz.

aynen.. istisnaları olsa bile erken gebelik testi gibi bişey :)

yesssss o istinaların kralı benım:))))
cayır cayır yanarak adet oluyorum.alnıma dokunamıyorum hatta atesten al al oluyorum o kadar yanı:))))

Yok be canim korkma hemen ben iki gebeligimdede yasadim onu oyleki gunluk ped bile yetmiodu.
Bu arada kizlar dun dehset bicimde migrenim tuttu korktum hastanelik olucam diye ve 100 mglik majexik aldim rahatlatti ve yyudum. Ya hamileysem :18:

ah migren cok kotu.bır arkadasım vardı onunda ayda 2 defa falan mıgrenı bı tutardı.tam tutardı.bır gun dedımkı her gun taze nane yapragını sıcak suya atıp demlendırelım.hergun bır bardak ıç dedım.ve ınanırmısın o ay hııııc mıgrenı tutmadı.nane acayıp bırsey.hıc bır zararı yok.mutlaka denemelısın.

Merhaba kızlar benim felaket kasıklarım ağrıyo napıyım dr gideyim mi astımım var nefes almakta zorlanıyorum mevsimsel ilaçlarımıda gönl rahatlığıyla alamıyorum ya hamileysem diye dün test yaptım varsa almıyım ilaç oksijen alayım mı almayım mı die 2. Çizgi çok silik çıktı ama çok silik ama net görülüyor ama buharlaşma çizgisimi die düşünüyorum ümitlenmek istemiyorum bata 4 gün var afedersiniz alt kısmem hep ıslak

hımmmm bence astımın falan da varsa dr a gıt kan testı yapılsın.gebe degılsen en azından ilacını al rahatla.gebeysende ona bır care bulsunlar.
ama sılıkte olsa cızgı cıktıysa gebe olabılırsın bence.
inşallah iyi haberler verırsın bıze:)))

Hiç ümitli değilim canım bana özelden mail adresini yazabişirmisin gideyim mi dr napayım çok tıkanınca kortizon iğnesi yapıyorlar onu istemiyorum net olsa

Canim benim gunlerdir belirsiz bi sekilde silik cikip kaybolup bidaha beliriodu ikinci cizgi. Biraz once lekelendim :KK43:( dr a git canim ne olursa olsun ilk senin sagligin gelir.

dediğim gibi çizgi göremedim canım.

Eklentiler

• $image.jpg
    $image.jpg
    28,9 KB · Görüntüleme: 34
yesssss o istinaların kralı benım:))))
cayır cayır yanarak adet oluyorum.alnıma dokunamıyorum hatta atesten al al oluyorum o kadar yanı:))))

ah migren cok kotu.bır arkadasım vardı onunda ayda 2 defa falan mıgrenı bı tutardı.tam tutardı.bır gun dedımkı her gun taze nane yapragını sıcak suya atıp demlendırelım.hergun bır bardak ıç dedım.ve ınanırmısın o ay hııııc mıgrenı tutmadı.nane acayıp bırsey.hıc bır zararı yok.mutlaka denemelısın.

hımmmm bence astımın falan da varsa dr a gıt kan testı yapılsın.gebe degılsen en azından ilacını al rahatla.gebeysende ona bır care bulsunlar.
ama sılıkte olsa cızgı cıktıysa gebe olabılırsın bence.
inşallah iyi haberler verırsın bıze:)))
İnşallah canımm
canım ben ikinci biz çizgi göremedim.
Baya görünüyo canım ama demekki fotodan öyle
Canim benim gunlerdir belirsiz bi sekilde silik cikip kaybolup bidaha beliriodu ikinci cizgi. Biraz once lekelendim :KK43:( dr a git canim ne olursa olsun ilk senin sagligin gelir.

Sanırım öyle olucak en iyisi

hiç acele etme ilaç için muhakkak dr git..
ben halendaha hamiş olduğuna inanıyom..
resim de sanki var

X