- 7 Mart 2012
- 2.487
- 1.440
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
- #1.121
hepnasip
kızzz bende yarın başlıycam ateş ölçmeye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
silikte olsa pembe bi çizgi yok sanırım.
bişi söyleyemedim ki ben şimdi.
ateş ölçseydin keşke.
Gri değil çizgi ateşim 36.6 canım
ateşin iyi.aferim kız yapmışsın çocuğu.
Hiç ümitli değilim canım bana özelden mail adresini yazabişirmisin gideyim mi dr napayım çok tıkanınca kortizon iğnesi yapıyorlar onu istemiyorum net olsa
hepnasip
aynen.. istisnaları olsa bile erken gebelik testi gibi bişey :)
Yok be canim korkma hemen ben iki gebeligimdede yasadim onu oyleki gunluk ped bile yetmiodu.
Bu arada kizlar dun dehset bicimde migrenim tuttu korktum hastanelik olucam diye ve 100 mglik majexik aldim rahatlatti ve yyudum. Ya hamileysem :18:
Merhaba kızlar benim felaket kasıklarım ağrıyo napıyım dr gideyim mi astımım var nefes almakta zorlanıyorum mevsimsel ilaçlarımıda gönl rahatlığıyla alamıyorum ya hamileysem diye dün test yaptım varsa almıyım ilaç oksijen alayım mı almayım mı die 2. Çizgi çok silik çıktı ama çok silik ama net görülüyor ama buharlaşma çizgisimi die düşünüyorum ümitlenmek istemiyorum bata 4 gün var afedersiniz alt kısmem hep ıslak
Hiç ümitli değilim canım bana özelden mail adresini yazabişirmisin gideyim mi dr napayım çok tıkanınca kortizon iğnesi yapıyorlar onu istemiyorum net olsa
İnşallah canımmyesssss o istinaların kralı benım:))))
cayır cayır yanarak adet oluyorum.alnıma dokunamıyorum hatta atesten al al oluyorum o kadar yanı:))))
ah migren cok kotu.bır arkadasım vardı onunda ayda 2 defa falan mıgrenı bı tutardı.tam tutardı.bır gun dedımkı her gun taze nane yapragını sıcak suya atıp demlendırelım.hergun bır bardak ıç dedım.ve ınanırmısın o ay hııııc mıgrenı tutmadı.nane acayıp bırsey.hıc bır zararı yok.mutlaka denemelısın.
hımmmm bence astımın falan da varsa dr a gıt kan testı yapılsın.gebe degılsen en azından ilacını al rahatla.gebeysende ona bır care bulsunlar.
ama sılıkte olsa cızgı cıktıysa gebe olabılırsın bence.
inşallah iyi haberler verırsın bıze:)))
Baya görünüyo canım ama demekki fotodan öylecanım ben ikinci biz çizgi göremedim.
Canim benim gunlerdir belirsiz bi sekilde silik cikip kaybolup bidaha beliriodu ikinci cizgi. Biraz once lekelendim ( dr a git canim ne olursa olsun ilk senin sagligin gelir.
dur lan dur.böyle bakınca gördüm ya la..
zaten çok erken daha test için.
sen git hemen kan testini ver.bence var.
başla başla.ateş iyidir.
hiç acele etme ilaç için muhakkak dr git..
ben halendaha hamiş olduğuna inanıyom..
resim de sanki var
Gördün dimi gideyim ben en iyisi olmayak böyle devlet hastanesine gidicem adam regl geçmedi die yapmaz sa kan testi