- 25 Ekim 2013
- 7.955
- 18.894
- 50
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #10.821
İyiyim canım işte 5 hafta kadar kaldı heyecanlıyım
Sen nasılsın?
ay çok az kalmış bi nefesde kurtulursun inş. normal doğum dimi
Öyle istiyorum üniallah normal olur şu an bi engel gözükmüyor. 5 hafta sonra günüm doluyor artık ne zaman gelir bilmiyorum kısmetsağol kuzum.
hayırlısıyla doğsunda hangisi olursa bayram sonrasına geliyo herşeyi hazırdır şimdi bıcırığın
ayy maşallah hadi Rabbim kucağına almayıda nasip etsin
merhaba canım bence doktora git ihmal etme derim :26::26::26:
Vajina ağzında mı tam? Aynayla iyice baktın mı? Anüse bağlı olabilir mi?
Saglik olsun canimm...
Ertesi gun gecti kizlar ama farkediyorum tuvalette zorlanmayla alakali bi durum ... O gun baya korktumm esim de yoktu yani,da yurtdisindaydi hemen size yazdimm telastann... Tuvalet sonrasi oluyo sonra kendiliginden geciyo bunun icin gitmem gerekir mi sizce hastaneye?? Ben kist olmasindan suphelenmistim... Anusle hic alakasi yok vajinanin tam agzinda olmustu...
Ertesi gun gecti kizlar ama farkediyorum tuvalette zorlanmayla alakali bi durum ... O gun baya korktumm esim de yoktu yani,da yurtdisindaydi hemen size yazdimm telastann... Tuvalet sonrasi oluyo sonra kendiliginden geciyo bunun icin gitmem gerekir mi sizce hastaneye?? Ben kist olmasindan suphelenmistim... Anusle hic alakasi yok vajinanin tam agzinda olmustu...
Aman belki herkeste olan bisedir ben yeni farketmisimdir diye size danisiyim bi dedimm o gunden sonra bi daha da olmadi zaten cunku o kadar zorlanmadim bi daha hicgünaydın cnm zaten bebek için kontrola gitmiyomusun doktora o zaman onuda söylersin
Canim ben bi gorun derim doktora. Cunku kist degilde rektumun son kismindaki barsagin vajina icine dogru fitiklasmasi olarak bilinen rektosel durumu olabilir. Eger oyleyse erken donemde tedbirle ilerlemesi onlenebilir belki. Cunku rektosel yaslilikta buyuk sikinti yaratan bi durum olabiliyo. Tedbir amacli bi doktora gorunmende fayda var bence. Gecmis olsun canim
Himm zaten oyleyse dogumda da sorun olur de mi ... KONtrole gidnce bi sorayim doktora... Sagol canimmsen nasilsinnn az kaldi heyecan var mii ben daha cinsiyetini ogrenmedim biliyo musunnn
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
vajina girişimde bilye büyüklüğünde bazen tuvaletimi yaparken daha da büyüyen bir kistim var yıllardır var bi zararı yok doktora gittim ilk farkettiğimde doktorum bu kistin yeni olmadığını söyledi aslında hep varmış ama ben farkedememişim sol taraf tam girişin biraz arka tarafına gömülü bazen belli olur bazen olmaz.. korkacak bir şey yok alınması şart değil aldırırsan da tekrar çıkar dediler
slm canım nasılsın..bebiş varmıay çok az kalmış bi nefesde kurtulursun inş. normal doğum dimi
canım çok sevindim değerlerinin sıfırlanmasına..inş herşey daha güzel olacak senin için sıkma canını..rabbim kızına sana eşine sağlık versin..sonrada size bir bebiş versin inş
Canım biliyorsun hamileliğimin 4 ayına kadar günde 3 kez kustum hiç bişey yiyemedim bende demir hapı içiyorum gynoferon kesinlikle bulantı yapmıyor tok iç bide benim bulantılarım bitti çok şükür
canım merhaba biokimyasal mı yaşadı yoksa...çok geçmiş olsun...ne kadar kafaya takmaz umarsız zevkle yaparsan minişin sana 10 adım yaklaşıyor,,kafaya takarsan da maalesef bilinçaltın sei yönlendirio...bu işi aşkla yapmanı tavsiye ederim bebeği düşünerek değil...inş Rabbim gönlünü incitmez...
Selam kizlar nasilsiniz ne zamandir giremiyorumm...cok kotuyummm[/QUOT]
nasılsınız bacularrrrrrrrrr
Eki Görüntüle 1179227 Eki Görüntüle 1179226 Eki Görüntüle 1179228 Eki Görüntüle 1179229 Eki Görüntüle 1179230
kızım..canım benim rabiim hepimize ve tüm isteyenlere evlat versin..
slm canım nasılsın..bebiş varmı
ben kızımı istanbula getirdim çok şükür anjio ile kalbindeki kaçağı kaçırdılar..siyami erseke gitmedim..bizim dr florans hastanesine gitmişti..
şişlideki florans hastesinde yaptırdık..bir hafta oldu eve geleli..
sizler ne yaptınız..
avavret azkalmış doğuma..mehmet elif neypiyo,azapçiçeği ,istanbul,
tarantula.diğer akdadaşlar nasıl..hepinizi çok özledim...sizleri seviyom yala
Canim cokk buyuk gecmis olsun rabbim saglik sihhati yuvandan mutlulugu eksik etmesin
cnm kızının iyi olmasına çok sevindim..çok çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasınbizde özledik seni teknik servisim..
sağolun canlarım..çok şükür iyi oldu kızım...
eve gelirgelmez hemen kurban kestik..dedim ALLAHIM bitane daha evlat ver bi kurbanda ona kestirelim..
sizler nasılsınız..hamilelik takvimleri bayaa ilerlemiş..
bebişlerinizi sağ salim kucağımıza alın inşallah..
sağolun canlarım..çok şükür iyi oldu kızım...
eve gelirgelmez hemen kurban kestik..dedim ALLAHIM bitane daha evlat ver bi kurbanda ona kestirelim..
sizler nasılsınız..hamilelik takvimleri bayaa ilerlemiş..
bebişlerinizi sağ salim kucağımıza alın inşallah..
amin canm. inşallah..dua edin laaa..az kaldı canım bebişin gelmesine..rabbim sanada tekrardan yaşatsın
güzel ağrılar kız allah banada seninki gibi ağrı versincanım insallahh tez zamanda nasip etsin benim kaburga sırt ve bacak agrım var benı cok zorluyo bıde mıdem yanıyo anlıyacagın pek keyfım yok