Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım sağol ben dayanamadım gıttım acıle kan verdım sonucum geldı 440 yazıyor hcg

tebrik ederim canım hayırlısı olsun çok güzel bu göznaydın
Sende benim gibi ilk denemede hamiş kalanlardansın sanırım 1 buçuk aylık evli gözüküo imzan da :KK1::KK9::KK49:

Son düzenleme:
ehe ehe cok tesekkurler testte sılık sılık cıkıyor hcg 440 normal dımı degerım ıyı mı sence

Değerin çok güzel, adetin kaç gün geçmişti? Ben manyak olduğum için hamile olduğumu öğrendikten sonra iki günde bir kan testi yaptırmaya devam etmiştim aynı zamanda idrar testi de yapıyodum. Değerim binlerdeyken bile bazı testler silik bazıları daha koyu çıkıyordu.

tebrik ederim canım hayırlısı olsun çok güzel bu göznaydın :KK1::KK9::KK49:

cok sagol canım ruya gıbı :)

Değerin çok güzel, adetin kaç gün geçmişti? Ben manyak olduğum için hamile olduğumu öğrendikten sonra iki günde bir kan testi yaptırmaya devam etmiştim aynı zamanda idrar testi de yapıyodum. Değerim binlerdeyken bile bazı testler silik bazıları daha koyu çıkıyordu.

canm ben gecen ay 18 mayısda olmuştum ama hıc bılmıyorum takıp etmıyordum :/ bırde regl erteleyıcı kullanmıstım o bıraz şaşırtmıstı ama son ıkı aydır falan duzene gırmıstı yanı ama hıc tarıh aklımda tutamıyordum :) ben ılk test yaptım 2 gun once negatıf cıktı sonra dun yaptım sılık cıktı ovulasyon yaptım o pozıtıf cıktı dedım olamaz regl donemındeyım ondan sonra bı daha yaptım bugun bıraz daha koyu cıktı cıktım nobetcı eczaneye predıctor aldım onda da cıktı sonra kan verdım ıste 440 cıktı ama ne olduysa bu 3-4 gunde yukseldı sanırım degerlerım ıdrarda yenı yenı cıkmaya basladı

cok sagol canım ruya gıbı :)

canm ben gecen ay 18 mayısda olmuştum ama hıc bılmıyorum takıp etmıyordum :/ bırde regl erteleyıcı kullanmıstım o bıraz şaşırtmıstı ama son ıkı aydır falan duzene gırmıstı yanı ama hıc tarıh aklımda tutamıyordum :) ben ılk test yaptım 2 gun once negatıf cıktı sonra dun yaptım sılık cıktı ovulasyon yaptım o pozıtıf cıktı dedım olamaz regl donemındeyım ondan sonra bı daha yaptım bugun bıraz daha koyu cıktı cıktım nobetcı eczaneye predıctor aldım onda da cıktı sonra kan verdım ıste 440 cıktı ama ne olduysa bu 3-4 gunde yukseldı sanırım degerlerım ıdrarda yenı yenı cıkmaya basladı

Harika o zaman tam olması gerektiği gibi:) öyle üç dört gün içinde testte çıkacak kadar yükseliyor zaten genelde.

Harika o zaman tam olması gerektiği gibi:) öyle üç dört gün içinde testte çıkacak kadar yükseliyor zaten genelde.

ay super canım ıcıme su serptın :) ben sımdı degerı maılıme aldım doktora falan gostermedım :) pazartesı ıns. hamılelık hakkında bıseyde bılmıyorum bolca okumam lazım :)

Ben buraya girmeyelii cokkk cokkk uzun zaman oldu 2 buçuk ay geçmiş.... Burada sizlerle bende istiyordum hamile kalmak 7 ay sonrasında oldu.... Rabbime ÇOK ŞÜKÜR....Sizlerle paylaştım hemennn... :) Siteye Giremedim çünkü Hamileliğim çok çok zor geçti Bulantılarım çok şiddetliydi. 6 kez çıkartıpta artık ayakta duramadığım deli gibi ağladığım günler oldu...yemeden içmeden kesildim..Su bile içemez oldum...7 Kilo verdim. ( KORKUTMAK İSTEMEM KİMSEYİ TAMAMEN BÜNYE MESELESİ) Şuan 15. haftadayım hala da geçmedi bulantılar. Ama hep o zorrr zoorrr günlerde kendimi Bebek isteyen ve bunun için mücadele eden herkesi düşünerek teselli ettim ve HEP DUA ETTİM. Ve bu aşamada daha duygusal oluyor insan...... Yine de herseye değer.... Rabbim herkese Sağlıklı Bebekler Ve Hamilelikler Nasip etsin arkadaşlar....... :KK49::KK49::KK49::KK49:

Kizlar ya size acil bise sormam gerekiyo... Bugun farkettimm... Vajina agzinda bilye gibibi bise var tikamis resmen sanki sizce ne ki bu??? Kabizliktan dolayi cok fazla ikinmak boyle biseye neden olabilir mi?? Cok korktum bi an yaa internetten soyle bi baktim kist yaziyo ve operasyonla alinmasi gerekir diyo ama bekliyim mi sizce kendiliginden gecer mi ki???

Kizlar ya size acil bise sormam gerekiyo... Bugun farkettimm... Vajina agzinda bilye gibibi bise var tikamis resmen sanki sizce ne ki bu??? Kabizliktan dolayi cok fazla ikinmak boyle biseye neden olabilir mi?? Cok korktum bi an yaa internetten soyle bi baktim kist yaziyo ve operasyonla alinmasi gerekir diyo ama bekliyim mi sizce kendiliginden gecer mi ki???

Vajina ağzında mı tam? Aynayla iyice baktın mı? Anüse bağlı olabilir mi?

merhaba canım bence doktora git ihmal etme derim :26::26::26:

X