Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kızlar ben dün dr a gittim kan verdim 29,22 çıktı bugün adetim geçeli 6 gün oldu yarın tekrar gidicem inşlh değerim güzel yükselmiştir,dr gaye iyi dedi, cuma günüde doktoruma gidicem bakalım dua edin kızlar

:KK1: canım keşke artsın 1 ay geç çalışırsınız.bak ben yanındayım ama 3 aydır çalışamıyoruz aman düzelsin de değerler yeter:KK1:

Evet zaten su gunler benim yumurtlama gunum calisalim mi diye soramiyorum bile kendisi heralde gelir istedigi zzaman diyorum ama ona biraksam ben ayda bir kac kez olacak oda yum gunune ya denk gelcek ya gelmicek aman tek artsinda gelcek aylara bakariz artik dedigin gibi

kızlar ben dün dr a gittim kan verdim 29,22 çıktı bugün adetim geçeli 6 gün oldu yarın tekrar gidicem inşlh değerim güzel yükselmiştir,dr gaye iyi dedi, cuma günüde doktoruma gidicem bakalım dua edin kızlar

Cok sevindim cnm bi hamis daha geliyor desene gozun aydin insallah hersey iyi olacak merak etme

şükürlerr olsun darısı tüm bekleyenlere çift çizgiyide gördüm allahın izniyle :KK49: :KK52: :KK54::KK55:

tebrik ederim ikinizi de bir de ankon u hamileymişsiniz çok sevindim sizin adınıza .inş hamilelikleriniz sorunsuz geçer.bizlere de dua etmeyi unutmayın lütfen..

kızlar tebrik ederim hamileymişsiniz. çok sevindim tanemde 14 aydır bekeldiği yazıyordu böyle uzun süre bekleyenlere daha çokseviniyorumm çok zor bişey beklemek.

jonguil canımmmm yaaaaa sanki hamile kalmışsın gibi sevindim valla bi kaç aya senin de haberini alıcaz inş. çok sevindim çokk
allah bize de nasip etsinn hayırlısıylaaa

Gözün aydınn allah kucağına almayı nasip etsin:KK52:

Evet zaten su gunler benim yumurtlama gunum calisalim mi diye soramiyorum bile kendisi heralde gelir istedigi zzaman diyorum ama ona biraksam ben ayda bir kac kez olacak oda yum gunune ya denk gelcek ya gelmicek aman tek artsinda gelcek aylara bakariz artik dedigin gibi

Cok sevindim cnm bi hamis daha geliyor desene gozun aydin insallah hersey iyi olacak merak etme

tebrik ederim ikinizi de bir de ankon u hamileymişsiniz çok sevindim sizin adınıza .inş hamilelikleriniz sorunsuz geçer.bizlere de dua etmeyi unutmayın lütfen..

hepinize dua ediyorum kızlar çok sağolun canlarımmmmmmm

çok tşkkrler cnm dewamlı dua adiorum ben hele hamileleliimi öğrendiğimden beri dualarım arttı allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inş. :KK54:

Kimseler gelmez oldu artik topige Elif insallah iyidir o da gozukmuyor guncellemeler de yapilmiyor sanirim bu topikte korkarim ki ya kapanacak ya da yeni bir yonetici mi lazim bilmiyorum eski topik gibi olacak korkarim ki

kızlar okuyamadım ama beni merak eden olmuştur.eşimin memlekete gittik net yoktu.dün gece geldik ama benim mide kötü birde sınavım var okuyabilirsem okuyacağım başımı öne eğemiyorum

ayy ben uzun süredir girmiyordum sen hamişmisin kızz çok çok sevindim yaa :21: rabbim inşallah kucağına almanıda nasip etsin inşallah mucizen gelmiş sonunda :KK49:

kızlar okuyamadım ama beni merak eden olmuştur.eşimin memlekete gittik net yoktu.dün gece geldik ama benim mide kötü birde sınavım var okuyabilirsem okuyacağım başımı öne eğemiyorum

cnm nerelerdesın ya bı denk gelemedık .....benı listeye hamişşşş dıye duzeltırmısın cunkı hala haber beklıyrz yazıyo sekerrrr...nasılsın ne var ne yok

yatıyorum ben.öptüm:KK16:

Tamam canimmm hayirli haberlerle gel insallahhh.... :))

Kızlar bakın benim göbüşüme :KK49: doktorum kız diyor cinsiyetini saklıyor sürekli 11 haftalığız :)

elif cok mutluyummmmm

Ne çabuk büyüttün göbüşü. Benim çıkmadı hiç azcık kilo aldım ondan çıktı biraz. Maşallah:KK16:

cvp bukadarmı..bebiş nasıl sen nasıl hiç bişe demişsin :KK47::KK47::KK47:

kızlarrr perşembe günü doktora gittim..genel bi tetkik için..doktorum çok tatlı bi bayandı o kadar rahatlattı ki :) kan aldılar baktılar vs..hiçbişi çıkmadı kanımda..muayenede de bişi çıkmadı :) doktor gayet sağlıklısın denemelere devam dedi..adetim de bitti dört gözle yum günümü bekliom :KK53:

Kızlarrrr sabah ne kadar kötüydüm şimdi çok iimmm :)) doktora gittik bana baktı alttan herşey yolunda dedi,sonra eşimin sonuçlarına baktı ameliyata hiç gerek yok dedi hareketlilikle sayının orantısı normal dedi ztn 5evre varmış 1.evredeymiş gerek yok oyüzden dedi..ne aşılama ne bişi şu aşamada dedi doğal yolla kalıcaksn dedi 1yıl beklicez dio..
Bata son 4gün :18: bide dediki rahime fln baktı şuan kalınlaşmış gebeliğe hazır ama ben şuan göremem dedi kalınlaşınca regline yaklaşmış olmuomu canlar ne anlama gelio buu :18:

aslen nerelisin peki? çok sordum amma :KK31:

gelmessenis nefesimi tutarım haaaaaaaa
bi toplaşalımmmm artık yaa

X