Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ah ah o hep sabırlı olmak lazım esım varikosel amelıyatı oldu bakalım sımdı onu beklıyoruz

canım benim eşimede dr varikosel ameliytı dedi ama daha olmadı,eşimin solda 2,3 mm genişlemesi var spermdede ileri hareketlilikte az düşüklük var sizde nasıl çıkmıştı meydana ?

yaptım geçen ay onu ama çörek otunu ezmeden koyunca yiyemedim

canım benim eşimede dr varikosel ameliytı dedi ama daha olmadı,eşimin solda 2,3 mm genişlemesi var spermdede ileri hareketlilikte az düşüklük var sizde nasıl çıkmıştı meydana ?

canm doktor elle muayane etti snra ultroson cektırdık sperm tahlılıde dusuk cıktı bakalım 2 ay olcak amelıyat olalı

5 aylık evliyim :) yeni katıldım aranıza 29 yaşımdayım

hoş geldin tatlım...mesajı okuduktan sonra sağ alt köşede alıntı ile cevapla kısmı var canım oraya tıklarsan yazdığın cevabı kime yazdığını anlarız tatlım iletişim açısından daha iyi olur...bende 26 yaşındayım 2yıl 2 aydır bebek istiyoruz...

Son düzenleme:

Allah sana hayırlısıni versim cnm
Bende düşük yaptim hani kimyasal gebeymis kismet bolemis ama ama allaha Şükür bir sorunum yok:)

kızlar kan tahlilim 2 çıktı negatif adetten 2 önce yaptım bugün adetimin 3 günü olmadım erken hamilelik testi yaptım yine çıkmadı hormon testlerimde bi sorun yok sonuç yükselir mi acaba bilgisi olannn:44:

bende şu an 6+3 üm işte.benim göğüslerde de baştan beri aman aman ağrım yok
yiyorumda şükür ama tatsız tuzsuz.günde 2,5 3 lt ye yakın su içiyorum.
bugün bulantım pek olmadı sofrada bir yemişim sorma
geçmiş olsun sanada tatlım.şükür zor zamanlar bitmiş senin

kıııııııııııııııııııııııııııız

tekrar yaptır belki geç döllenmedir çıkmamıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…