- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #8.461
Hep buralardayım canım geliyorum takip ediyorum sizi..ama yazmıyorum..bikaç kez yazdım ama sizin heyecanlı sohbetiniz arasında kaynadı hep..bende yazmadım muhabbeti bozmayayım dieama hep ugruyorum girdikce..ugramasam nerden bilicem kiz seni..bakiorum hamile kalan var mi kimler kaldi falan ama tabii topikten tanidigim isimlere bakiorum..sonradan eklenenleri bilmiyorum varsa onlarida tebrik ediyorum...
Canim bulantilarin icin sana bikac tavsiyem var bende ise yaradı ..sende dene ..zencefilli şeker naneli sakiz..inanilmaz fayda gordum..sekeri midem bulaninca 15 dk emdim 2-3 saat midem bulanmadi kusmam kesildi yemek yemeye başladım baktim yine bulandi yine 1 tane gunde 3 tane emdim 1 haftaya kalmadi inanilmaz azaldi..simdi arada bi hafif oluo ama o cektiklerimin yaninda hic..hafifoluncada sakiz atiom agzima ama artik beslenebiliorum yani su bile icemiodum o kdr berbattım
Biliosundur belki kizimi okula dershaneye tasiorum haftanin her gunu yollarda perisan oluodum..o sekerden sonra her yere rahat gider oldum..paketin icinde hala var bitmeden bmm bulantilar bitti bi daha kullanmadim..tavsiye ederim cnm bi dene ins iyi gelir
4aydir bekliyorum elifcim hayırlısı olsun ins.
Sanada iuo geceler alah rajatlik versin
6. Haftada ole oluo bnmde snn gibi azdi 7. Haftaya bi girdim aman allahim..ins snn ole olmaz..iste o reflu gibi yiyeceklerin gelmeside kesilio..rahat edersin..bulantin gitsin cnm goguslerden anliosun nasilsa..bnm de sekerden sonra azalinca dedigin gibi panik oldum ama gogusler cok hassas ordan anliosun yani..zaten arada bulanti gelio tamamen gitmio ama en azindan kusturcak yada guni berbat etcek kdr degil..ben 1 tostu koca gun bitiremiodum 7 . Haftada..kemir allah kemir icim almiodu beslenemiodum..su icemiodum ve su icemedigimden idrar yolu enf oldum ve suyla gecirdim cok sukur..ilac vermio dr larcanim gel yaz olmuyor sens'z buralar
benim bulantım bir şey yiyemeyecek kadar değil kusmuyorum da ama sanki midem de öküz var çıkarsam rahatlayacağım.bütün yediklerim boğazımdan çıkmak istiyor ama çıkamıyor gibi ve yiyecekleri görünce midem kalkıyor.yiyorum ama zorla.süt içemiyorum artık mesela.bugün naneli şeker aldım azaldı biraz
ama belirtileri azalip yada bitip bebeğinin ölüm haberlerini alanları duydukça varın bulansın.orda olduğunu biliyorum en azından diyorum
Merhabalar kizlar nasilsiniz ben aranıza dun katıldım:)
kızlar bende bu ay hamıle kalmak ıstıyorum egerkı adet olursam bı karısım hazırladım onu ıcıcem cok faydasını goren olmus
yasım 26 2 sene oldu be bekleyelı
Hayırlısı olsun cnm hakkında ama bira sabirli olmak lazim ama ins. Faydasini görürsün. ..
kızlar bende bu ay hamıle kalmak ıstıyorum egerkı adet olursam bı karısım hazırladım onu ıcıcem cok faydasını goren olmus
yasım 26 2 sene oldu be bekleyelı
nasıl bi karışım o 15 aydır bende beklıyorum hiç bi sorun yok ama olmuyo bu ay belimi çektirdim merak ettım karışımını ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?