• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Aynen lilicim bana kalırsa sninle berabr hamile kalcaz gibi valla =) benimde 26 aralıkta yumrtlmaa günüm =)

süper valla günü gününe aynı :) ne diyeyim yeni yıla bebişimle beraber girmek istiyorum ama yinede Allahtan hayırlısını diliyorum.
:))) bu arada mesajın boş geldi

ayyy sistemim ağırlaştı kaç kere paylaşmış yazdıklarımı silemiyorumda :)) sayfayı kaplamışım

canım kanaman mı oldu yerlesme kanaması 4 gun once bende yasadım adetıme 2 gun var dun ogrendım hamıle oldugumu ..2 3 damla kadar bıldıgın kanama gordum peceteye gelmıstı ve hemen kesıldı ama bu kanamadan once baslayan hafıf hafıf kahverengı lekelerım vardı hatta ılk basta koyuydu sonra rengı acıldı ve sımdı oda kesıldı bende yerlesme kanaması dıye suphelenerek kan testıne gıttım zaten erkenden..ınsallah senınkıde oyledırr..ama sadece kahverengı lekeler olduysa benım gecen aylarda adete 1 hafta kala olan lekelerım olurdu ama kanamayı ılk defa yasadım

kahverengi bi lekeydi peçeteye geldi silinince.başkada gelmedi...hala kasık ve bel ağrısı devam..

Kızlarrr slmmm bgn doktora gittikk eşimle onda şimdilik normal spermiogram istedi doktor perşembe ona gitcez ama 3-5gün cinsel perhiz verdi ve bnm yumurtlama haftamdı bu hafta :( snra ben kadın doğuma girdim doktor rutin soruları sordu sonrada kan testi fln isticem senden dedi spermiogramı vd onun sonuçlarını bna getirceksnz dedi muayene etti üstten aaa dedi tamda yumurtlama vaktin yaklaşmış dedi hmn hesap yaptı perşembeye spermiogram varya onunla çakışmasın die ben sana şimdi çatlatma iğnesi yapcm dedi ovitrelle die bi iğne aldırdı karından onu yaptı bu yumurtayı kaçıramayız dedi adetimin 10.günüydü daha şimdide kasıklarımda ağrı var normal heralde dimi buu?? İğneden 36 saat snra ilişki olcak bakalım :))

Iyi aksamlar kizlarrr.. Bu topikte hamisler cokkk galiba :)))) rabbimm korusun olmayanlara da versinn.. bnde hamissss olmakkk istiyorrummmmmmm yaaa :((((( umarim bu topik bana ugurlu gelirrr..:16: bundan sonra size takilacagimmm bana da ugur getirsinnn :16::16::16:

hemen ekleyın benı...evet HAMİLEYİMMMMM:49::49::49::49::49::49:
DEGERLERIMI YORUMLATIN1 hafta önce 99.1 di bgn 1798 çıktı beta hcg .....ikiz olabılırmı ya :) baya yüksek dedıler laboratuvardakıler

Kızlarrr slmmm bgn doktora gittikk eşimle onda şimdilik normal spermiogram istedi doktor perşembe ona gitcez ama 3-5gün cinsel perhiz verdi ve bnm yumurtlama haftamdı bu hafta :( snra ben kadın doğuma girdim doktor rutin soruları sordu sonrada kan testi fln isticem senden dedi spermiogramı vd onun sonuçlarını bna getirceksnz dedi muayene etti üstten aaa dedi tamda yumurtlama vaktin yaklaşmış dedi hmn hesap yaptı perşembeye spermiogram varya onunla çakışmasın die ben sana şimdi çatlatma iğnesi yapcm dedi ovitrelle die bi iğne aldırdı karından onu yaptı bu yumurtayı kaçıramayız dedi adetimin 10.günüydü daha şimdide kasıklarımda ağrı var normal heralde dimi buu?? İğneden 36 saat snra ilişki olcak bakalım :))

Hayırlısı olsun canım inşallah tutar bu ay :34:

test yaptım işteeee
yaptım da ne olduuuuu negatiff yaa puffffffff:2:

Mujumum cok erken ama kendini uzmek icin, bak gorumcemin 12 gunu gecmisti testte ancak ciktu o da silik bile sayilmaz, golge gibi cikti
16 gunu gecince ancak gorulebilir bi cizgi cikti, gec yumurtladiysan daha cikmaz zaten
Sen 4 gune kadar adet olmazsan bi daha yap, insallah hamilesindir canim

azaltıyorum diyor eskisi kadar içmiyor bende içmeyince kötü kokuyor.birde gelme midem bulanıyor filan diyorum yanıma yaklaştırmıyorum:27:
çok çok azalttı eskiye göre.bırak diyorum o zamana bırakır inşallah

Elif bu arada ben 22 aralikta regl oldum, aylardir ilk defa erken geliyo, bi sonraki bat sanirim 19 ocak olsa gerek duzenim degismediyse

test yaptım işteeee
yaptım da ne olduuuuu negatiff yaa puffffffff:2:

cnm üzme kendını bende yapmıştm negatıftı....eger gecıkmışsse kan testı yaotır hemen...benım kanda cıktıgı halde testte negatıf cıktı..üzme kendını

hemen ekleyın benı...evet HAMİLEYİMMMMM:49::49::49::49::49::49:
DEGERLERIMI YORUMLATIN1 hafta önce 99.1 di bgn 1798 çıktı beta hcg .....ikiz olabılırmı ya :) baya yüksek dedıler laboratuvardakıler

hayırlı uğurlu olsun :)
ben de tek yumurta ikizi istiyorum iki tane kız pıtırcıklarım olsun :))
Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebişler versin :)

hayırlı uğurlu olsun :)
ben de tek yumurta ikizi istiyorum iki tane kız pıtırcıklarım olsun :))
Allah herkesin gönlüne göre sağlıklı bebişler versin :)

Yaaa bnde ikiz kız bebişlerim olsunnn istiorummmm :)) ama ailede hiç ikiz yokk :(( Allahım hepimixin gönlüne göre versin inşallahhh canımmm :)

Back