- 4 Nisan 2013
- 87
- 50
- 53
- 38
- Konu Sahibi mehmetelif
- #8.241
merhaba mehmetelif özelden atmışsın ben yazamıyorum ama silmişsiniz heralde beni intte sıkıntı vardı giremedim bir süre
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba mehmetelif özelden atmışsın ben yazamıyorum ama silmişsiniz heralde beni intte sıkıntı vardı giremedim bir süre
çok geçince sildim.eklememi istersen yaz bilgilerini ekleyeyim
eheheh olsun bebek olsun alacagim olur mu?Fazla da heyecanlanma aman diyeyim bebise birsey olmasin bu arada nasil gidiyor hamilelik rahatmisin ben sana dedim dimi ameliyattan once sen hamile olcan diye yaaaa gordun mu hislerimde hic yanilmadim bugune kadar
cuma günü hamile olduğumu öğrendim idrar testiyle kan testim de 78.11 çıktı erken gebelik dediler hamileyim yani 12aydır deniyorduk tam 1 yıl sonra oldu allah isteyen herkese nasip etsin..
inşallah olur canım
hamilelik iyi şimdilik bir problem yok şükür
yarın doktora gideceğiz eşimle kalp atışlarını duyarız inşallah
cuma günü hamile olduğumu öğrendim idrar testiyle kan testim de 78.11 çıktı erken gebelik dediler hamileyim yani 12aydır deniyorduk tam 1 yıl sonra oldu allah isteyen herkese nasip etsin..
Hamileler artiyor ne guzel... hayirlisi olsun canim. bi dua et bize :))
Hamileler artiyor ne guzel... hayirlisi olsun canim. bi dua et bize :))
ediyorum canım ediyorum her namazın arkasından mutlaka söylüyorum isteyen herkese versin rabbim..
Ne hafta sonuymus arkadas kimseler yok :))
örgü örüyorum ben.yeni yıla girincede ders çalışmaya başlayacağım
Kolay gelsin tatlim.. yarin firsat bulur bulmaz bizede yaz dr. Dan cikinca.. hayirli guzel haberlerle gelirsin insallah..
tamam canım yazarım. sen ne alemdesin?eşin nasıl oldu?
selam herkese... ne var ne yok ne alemdesiniz kızlar..bugün 25.günüm adet ağrılarım başladı bu ay 1 2 gün erken adet olacağım ya ne şansızım
Kirmizilar gelmeden umutlar bitmez :))
iyi akşamlar,iyi pazarlar bacılar:)
Jonguil, hemen karamsarlığa kapılmak yok.dur bakalım daha ....
canım kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum karnımdaki ağrı adet ağrısı resmen bi de erken olacam yav sinir oldum 25.gün adet mi olunur ya normalde düzenim 27 28 29 ama çoğu 28 günde bir olurum...demek 25.gün adet olacağıma göre 25-14=11 olur 11.gün yumurtam çatlamış demek oluyor..ben 7.9. 11. 13. ve 16.günler çalıştım...demek bu ay iyi yumurtlayamadım 11.gün çalışma olmuştu halbuki
dövcem seni ama aaaaa.... kız dur bi adet olmadan bilemezsin.hamilelikte de adet ağrısı yaşanıyo bunu biliyosun.umudunu kaybetme lütfen:)