- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.961
bende seviyom canım ama napalım yeter bu kadar çalışmak yoruldum artıkın çocuk doğurup evimin kadını olmak istiyomm
canım lütfen yeni bat yazar mısın
Adettimin bugün 16.günü kızlar yumurtlama olabilirmi
18 ocak cnm..
ama ben şubatı bekliyom..bu ay es geçecem....dr yok çünkü
aynen bende öyleyiminsan bazen bebek mevzusundan tamamen uzaklaşmak istiyo.arkadaşları da anlıyorum aslında.ben de bi ara interneti kapattırmak istemiştim araştırdıkca kafam karışıyo diye.ama yapamadım :)
heee ordan konuşmak kolay gel bide burdan konuş....gülecek halimmi kalmışhepinizi döverim
bu başlık ne güle eğlene bebek bekliyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
günaydın canım nasılsın
günaydın papatyam..iyiyim iş yaptım yemek hazırlıyacam...sen nediyon kuzum..
bende işteyim canımya aynı işte git gel konya 6 saat
çalışmaların nasıl gidiyo..jel işe yaradımı.gün aşırımı yapıyon yoksa gelişine vuruyomusun..
miğdem yanıyo ben kesin hamileyimmm
kız bacım burda kimsecikler yok sende diğer topiğe gelsene ora çok kalabalık 2013 kasım-aralık ayında gebe kalamk isteyenler konu sahibi eylül
merhaba canm. seninle yine aynı gündeyiz benim de 17.günüm.
gerçi bu günü nasıl hesaplıyoruz ayın 10unda geldi 11. güne mi 1 diyecez yoksa 10. güne mi ? yani 16 veya 17 deyim
geçen ay 17. günüydü yumurtlamam
çarsamba dr aa gideceğim demiştim ya.gittim.anlattım. ultrason dedı. baktı.sol overde 4mm kist var dedi.minik bir kaç miyomun var onemlı degıl dedı.karın ıcınde sıvı bırıkmesı olmus.kıstten sızmıs olabılır.agrılarını da o yapıyordur dedı.dıs gebelık suphesını gozden kaçmasın dıye bhcg istedi.bide ilaç verdı.bhcg bugun verdım yarın ogleden sonra sonuc cıkacak.onu bıldırıcem druma.
ilaça ragmen 7 gun ıcınde kanaman kesılmezse gel.kesılırse devam et bitir, ılac bıtınce 3 gun ıcınde adet olacaksın.adet olur olmaz ara goruselım.bu ayı bır atlatalım snrasında yumurtlama takıbı yapalım dedıııııı.
korkma rahat ol da dedııııı:)
cooook guzel benı rahatlattı gonderdı.
o kadar rahatlamısım kı kaskolumu eldıvenımı vs orada unutup gelmısım:))
yıldız nasılsın canım
Benim 10 aralıkta hafif akıntım vardı 11 aralıkta kırmızılar tamamen geldi.bnm 11 aralık 1.günüm.bu ay bnde akıntı var böyle sıvı su gbi ıslnıyo hisedyorum.folik asitede başlatı doktor lili canm sende doktora git bence bn muayne oldum içim rahat en azından folik asitide gebelik için verdi.
an itibarı ile ovülasyonda kopkoyu çift çizgiyi yakaladım :81:ama hiç yapışkansı akıntım yok..
doktora gittim ben sağolsun doktorum çok rahat hiç birşeyin yok folik asit kullan dedi kafaya takma bir kaç ay takıl dedi ..
ben de napim öyle bir iki ay daha bekleyecem vardır doktorun bir bildiği dedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?