- 5 Haziran 2010
- 1.649
- 217
- 163
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.941
günaydın canım inş. olmazssın
cevap vermeyin bakalm aliniyorum amaaaaaa:)
Kizlar gunaydin uzun zamandir giremiyodum net paketim bitti bulantilarim hafif hafif.basladi biraz zorlaniyorm sali gunu tekrar kan verdim 17.000 olmus degerim baya ucmus haftaya gidicem doktora bakalim neler oluyo icerde :))) hepinizi cook opuyorum
Kzılar Merhaba Bende 3 gündür aşırı iç çamaşırımda ıslklık ve akıntı oluyo bu neden olabilir
çekmiyor kız canım bir şey.sadece ağzım feci sulu.akıyor neredeyse ama özel bir şey istemiyor canım.söyle sen
günaydın şekerler nasılsınız işler okadar yoğunki bugünlerde giremiyorum fazla..papatyamm sen nasılsın guzumm çalışmalara devammı
günaydın canım iiyim evet aynen çalışmalara devam en azından bir hafta kalana kadar devam
bende bir hafta kalana kadar devam etmiştim canım inş ocak ayında güzel haberler alırız senden..sende 1 kız 1 erkek vardı demi kocanda senin gibi istiyormu üçüncüyü
yok canım benimki pek istemiyo beni kıramıyor işte
erkekler öyle ama bizdede ben daha çok istiyorum bizimki çok serin olsada olmasada:26::26::26:
boş verelim onları rahatlarına düşkünler bence fazla sorumluluktan kaçıyolar bi olsun sorcam ben ona bak nasıl nazlancam iştende çıkıcam çalışsın banane
bencede ii yaparsın yaşasın kötülükerkeklere acımak yok.. ama gızz ben kocişimi sewiyom çok aşığım ona o benim herşeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?