- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.981
an itibarı ile ovülasyonda kopkoyu çift çizgiyi yakaladım :81:ama hiç yapışkansı akıntım yok..
doktora gittim ben sağolsun doktorum çok rahat hiç birşeyin yok folik asit kullan dedi kafaya takma bir kaç ay takıl dedi ..
ben de napim öyle bir iki ay daha bekleyecem vardır doktorun bir bildiği dedim..
çarsamba dr aa gideceğim demiştim ya.gittim.anlattım. ultrason dedı. baktı.sol overde 4mm kist var dedi.minik bir kaç miyomun var onemlı degıl dedı.karın ıcınde sıvı bırıkmesı olmus.kıstten sızmıs olabılır.agrılarını da o yapıyordur dedı.dıs gebelık suphesını gozden kaçmasın dıye bhcg istedi.bide ilaç verdı.bhcg bugun verdım yarın ogleden sonra sonuc cıkacak.onu bıldırıcem druma.
ilaça ragmen 7 gun ıcınde kanaman kesılmezse gel.kesılırse devam et bitir, ılac bıtınce 3 gun ıcınde adet olacaksın.adet olur olmaz ara goruselım.bu ayı bır atlatalım snrasında yumurtlama takıbı yapalım dedıııııı.
korkma rahat ol da dedııııı:)
cooook guzel benı rahatlattı gonderdı.
o kadar rahatlamısım kı kaskolumu eldıvenımı vs orada unutup gelmısım:))
çarsamba dr aa gideceğim demiştim ya.gittim.anlattım. ultrason dedı. baktı.sol overde 4mm kist var dedi.minik bir kaç miyomun var onemlı degıl dedı.karın ıcınde sıvı bırıkmesı olmus.kıstten sızmıs olabılır.agrılarını da o yapıyordur dedı.dıs gebelık suphesını gozden kaçmasın dıye bhcg istedi.bide ilaç verdı.bhcg bugun verdım yarın ogleden sonra sonuc cıkacak.onu bıldırıcem druma.
ilaça ragmen 7 gun ıcınde kanaman kesılmezse gel.kesılırse devam et bitir, ılac bıtınce 3 gun ıcınde adet olacaksın.adet olur olmaz ara goruselım.bu ayı bır atlatalım snrasında yumurtlama takıbı yapalım dedıııııı.
korkma rahat ol da dedııııı:)
cooook guzel benı rahatlattı gonderdı.
o kadar rahatlamısım kı kaskolumu eldıvenımı vs orada unutup gelmısım:))
tesekkurler.anlattıgım gıbıyım ıste.:))) sen nasılsın bu arada varmı bıseyler::)?
miğdem yanıyo ben kesin hamileyimmm
ovalasyon testini bu ayda deniyomusn ben bıraktım evde 10 tane ovalasyon testi var 6 tanede gebelik testi var ama duryo yapmdm
bende iiym canım bat 6 ocak çalışma yapıyoruz işte
evet bu ay yeni aldım 30 ovülasyon ve 6 gebelik testi. yumurtladığımı öğrenmek en azından içimi rahatlatıyor..
zaten 2 gündür deniyorum ilk aldığım ay 7. günü başlamıştım hep boşa gitti :)))
hadı canım ınsallah hhayırlısıyla
Canım bence hiç yapma akışına bırak ben öle yaptım bu ay.Allah hayyırlısını nasip etsin takma kafana çalışıyosan işe ver kendini ben işe başldım inan kafam 1 hftadır çok rahat
bende iiym canım bat 6 ocak çalışma yapıyoruz işte
ben çıkıyom cnm kendine iyi bak tüm arkadaşlar ALLAHA emanet olun
bende cıkıyorum.ilk fırsatımda yıne gırcem ve son durumumu bıldırıceeeeem.
yaktım bide sigara, artıkkkk hayrola :18::18:
yak anasını satıyımmm ver banada bi tane
canım vardır ALLAHIN BİR BİLDİĞİ.sonrasında kötü olmasındansa bastan olmamsı daha iyi bence..ben de olursam ki adet olcam hissediyorumv ocakta cok rahat olcam ve adet bitimnden bidahki adete kadar günaşırı calışcam.cunkü yumurtamzn ne zamn catladgını bilemeyiz..belki adete 3 gün kala belki adetten 1 gün sonra ..İlk denememiz tutmadı. Bugün regl oldum.
Hayırlısı olsun.
Elifcim sen benim bat'ımı 23 ocak yapıver:)
İkinci deneme diye yazarsın:)
Bide ben bi daha beklemicem. Akışına bırakıcam artık.
Olacak mı diye düşünmeden, bu aya kadar nasıl rahatsam yine öyle rahat olucam.
Kendimi çok yordum bu ay.
canım vardır ALLAHIN BİR BİLDİĞİ.sonrasında kötü olmasındansa bastan olmamsı daha iyi bence..ben de olursam ki adet olcam hissediyorumv ocakta cok rahat olcam ve adet bitimnden bidahki adete kadar günaşırı calışcam.cunkü yumurtamzn ne zamn catladgını bilemeyiz..belki adete 3 gün kala belki adetten 1 gün sonra ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?