• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ne demek canım hoş geldin aramıza..inş uğur getirirsin:21:

hoş bulduk canım ayy inşallah zaten hep duamdasınız dün 1 yasin 100 dilek duası okudum ve duam benden önce hiç bbebekleri olmayanlara ver allahım çok samimi bi şekilde slüyorum arkdasım inşallah istiyen herkezin kucağı boş kalmaz:16:

hoş bulduk canım ayy inşallah zaten hep duamdasınız dün 1 yasin 100 dilek duası okudum ve duam benden önce hiç bbebekleri olmayanlara ver allahım çok samimi bi şekilde slüyorum arkdasım inşallah istiyen herkezin kucağı boş kalmaz:16:

çok sağol tatlım inş sende en kısa sürede ikinci bebeğine kavuşursun...

kızlar ben kaçtım.. hepinizi çok öpüyorum kendinize iyi bakın, yarın akşam burada olanlarla inş görüşmek üzere...

Son düzenleme:
sendemi guzumm ya bende çok korkuyordum dış gebelikten ama çogu kez dış gebelik varsa doktorlar biliyormuş..senin üsttenmi baktı tatlımm

ewet tatlım usten baktı keseyı gordu 5haftalık dedı yanı dıs gebelık rıskı ortadan kalktımı ewet kese olması gereken yerde dedı

Selammmm

sohbet muhabbet hiç bişeycik yok, bu nedir arkadaş...

hamile kalanlar kendilerine yeni ilgi alanları buldular galiba burayı pek bi ihmal etmişler....

Selammmm

sohbet muhabbet hiç bişeycik yok, bu nedir arkadaş...

hamile kalanlar kendilerine yeni ilgi alanları buldular galiba burayı pek bi ihmal etmişler....

evet canım ya hoş geldin sabahtan beri burdayım kimsecikler yok :26::26::26::26:

evet gelip gittikçe görüyorum seni ne oldu bu kızlara böyle????

nasılsın?

Slm canım şükür valla halimize donuyoruz ama iyiyiz :) sen nasılsın???

Anammmm kiz senle ne zamandir konusmuyoduk... Cok ozluyorum sizi AMA itiraf etmeliyim ki su siteden sogudum girmek istemiyorum... Bildirim gelmiyo ya sinirlerim bozuluyo acayip....
Ben de iyiyim bugun hastaneye gittim tuplere baktilar sonunda AMA biraz acili oldu benim icin... Neyseki hic bi sorun cikmadi cok sukur cok korkuyodum... Klomen verdi iste bakalim...

Son düzenleme:
Back