- Konu Sahibi mehmetelif
- #7.581
hoşgeldin canım aramıza:)bazen gözden kaçabiliyo. planlı mı yoksa kaza mı:)
planlı cnm hoş bulduk bian cevap verilmeyince üzüldüm.. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşgeldin canım aramıza:)bazen gözden kaçabiliyo. planlı mı yoksa kaza mı:)
ne demek canım hoş geldin aramıza..inş uğur getirirsin
planlı cnm hoş bulduk bian cevap verilmeyince üzüldüm.. :)
inşallah bakalım hayırlısı olsun hakkında:)
ben de 1. yapmayı başarabilirsem 2. yi de hemen arkasında isteyeceğim sen gibi:))
inşallah allahım tez zamanda bir bebek nasipeder sana ve senin gibi arkadaşlara canım
hoş bulduk canım ayy inşallah zaten hep duamdasınız dün 1 yasin 100 dilek duası okudum ve duam benden önce hiç bbebekleri olmayanlara ver allahım çok samimi bi şekilde slüyorum arkdasım inşallah istiyen herkezin kucağı boş kalmaz
Allah kabul etsin mevlam gönlüne göre versin...hoş bulduk canım ayy inşallah zaten hep duamdasınız dün 1 yasin 100 dilek duası okudum ve duam benden önce hiç bbebekleri olmayanlara ver allahım çok samimi bi şekilde slüyorum arkdasım inşallah istiyen herkezin kucağı boş kalmaz
Allah kabul etsin mevlam gönlüne göre versin...
sendemi guzumm ya bende çok korkuyordum dış gebelikten ama çogu kez dış gebelik varsa doktorlar biliyormuş..senin üsttenmi baktı tatlımm
sağolaın.sende mi hamilesin?
ewet tatlım usten baktı keseyı gordu 5haftalık dedı yanı dıs gebelık rıskı ortadan kalktımı ewet kese olması gereken yerde dedı
maşallah canım bende bu cuma gidecem bakalım kalp atışlarını duyarız dedi çok heyecanlıyım
Selammmm
sohbet muhabbet hiç bişeycik yok, bu nedir arkadaş...
hamile kalanlar kendilerine yeni ilgi alanları buldular galiba burayı pek bi ihmal etmişler....
evet canım ya hoş geldin sabahtan beri burdayım kimsecikler yok :26::26::26::26:
Slm canım şükür valla halimize donuyoruz ama iyiyiz :) sen nasılsın???Nasilsiniz millet???? Ne var ne Yok??? Herkesler ii mi??
evet gelip gittikçe görüyorum seni ne oldu bu kızlara böyle????
nasılsın?
Slm canım şükür valla halimize donuyoruz ama iyiyiz :) sen nasılsın???