- Konu Sahibi mehmetelif
- #7.541
rahim filmi çektirmiş kadınım ben bee kanal tedavisinden mi korkcam :)))
aynen canım neler gördük ne tedavilerden geçtik kanal tedavisi yanında çok basit kalır korkma tatlım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rahim filmi çektirmiş kadınım ben bee kanal tedavisinden mi korkcam :)))
aynen canım neler gördük ne tedavilerden geçtik kanal tedavisi yanında çok basit kalır korkma tatlım
kesinlikle:)
ayy kaç gün etkisinden çıkamamıştım rahim filminin:)
bende canım hep aklıma sıvı basıncında yüreğim ağzıma gelmişti o aklıma geliyordu ..zaten korkudan bayılmış
ayy sen bayılmışmıydın:)hay Allah'ım yaa...bende bir çığlık attım eşim kapıya geldi açmaya çalıştı ama kilitlemişlerdi:)))
hem çığlık attım hem bayıldım valla ödüm kopmuştu o bi anlık basınç bile ödümü koparttı uyandığımda yüzüme kolonya sürüyorlardı
kıyamam yaa:)
neler yaşadık bari kıymet bilip gelse şu veletler:))
evet bende kalabalığa alışmışım topik sahibi de ihmal ediyo bu aralaraynen canım gırgır şamata olmayınca olmuyor biri gelmeyince eksik kalıyor burası
Senin değerin yüksekti daha erken de gözükür aslında haydi bakalım keseler ortaya
aynen canım hem biz hem eşlerimiz çocuk sahibi olabilmek çin yapmadığımız şey kalmadı elbet biz de bir gün hamile kalacağız allah büyüktür...ilk sen sonra ben peşine geleyim :)
birlikte aynı ay hamile kalalım canım.daha fazla beklemeyelim inşallah.sizin 6 ay dolmak üzereydi galiba ne zaman test yaptıracaksınız?
inş canım,bu ay son bulur hasretimiz inş...evet canım 16 ocakta tam 6 ayımız doluyor büyük bi ihtimalle eşim 20 ocak gibi test için doktora gider...inş hayırlı haberlerle gelir..bugün delinefsimin yazdığı mesajı okudum üzüldüm
evet ben de çok üzüldüm.ama 6 aya kadar pek düzelme olmuyo maalesef.en az 1 sene beklenilmeli.yaşı da buna müsait.inşallah oda biran önce kurtulur bu stresten.
inş canım hiç belli olmuyor aslında kaderimizde varsa bir sperm bile yetiyor allah yeterki ol desin....
haklısın canım.acaba kasık ağrısı olduktan ne kadar sonra yumurta çatlar bir fikrin var mı?dün uzayan akıntı gördüm.bugün kasık ağrısı ve ovulasyon testinde kontrol çizgisine çok çok yakın 2. çizgi çıktı.
kasık ağrısı olduğu zaman yumurta çatlaması gerçekleşiyor diyorlar önemli olan canım çatladığı zaman orda bir tane de olsa sperm olması bunları sakın kafana takma dün çalışma yapmışsınız zaten eğer içinden bir tanesi çok çok kaliteli ise zaten hazırda bekliyor yumurtan çatlayınca inş dölleyecek kısmette varsa sen bir gün aralıklarla çalış yarın çalışın bence...bizim gibi hastaların mutlaka bir gün beklemesi gerekiyor tatlım...
ayy inşallah bakalım:))çok heyecanlıyım.ilk defa bu kadar hissettim yumurtladığımı.sanırım yaptığım havuç incir küründen kaynaklanıyo.
evet canım o kürler yumurtanın daha iyi olmasına neden oluyor o yüzden etkisini görmüşsündür...inş yeni yıl uğurlu gelecek bize... tam 1 ocak bat günüm yeni yıla bebek haberi ile girsek bari...
ayy inşallah canım yaa:))2014 yılında hepimiz ne istiyosak onu yaşayalım inşallah:))
şuanda kullandığınız vitamin,kür var mı?
hiç bir şey yok canım ne ben ne eşim kür ya da ilaç kullanmıyoruz...ben ameliyattan sonra 3 ay kadar folik asit içtim o kadar...zaten değerlerimiz düzelmediyse doktor ilaç verecek ya eşim o yüzden öncesinde bir şey kullanmak istemiyor...tatlım bende kürleri içemiyorum midem çok bulanıyor sıvı ilaçlar içemiyorum mesela öyle bi sorunum var...
eşin için keçi boynuzu kürü yapsaydın canım inan çok faydası var...