- Konu Sahibi mehmetelif
- #7.561
oh oh hamıslerımızde cogalıyor yavas yavass :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
biliyorum ama içmiyor canım ilk 2 ay yaptım içti ama içtikten sonra affedersin ama çıkartıyordu tadını hiç sevmedi..keçi boynuzu özütü varmış onu almayı düşünüyorum
benım ıcın bol keyıflı bakalım yumurtalarım buyuyp catlıyacak mı :)cümleten hayırlı akşamlar kızlar....keyifler nasıl bakalımm?
bugun dr kontrolum vardı malum 5 cmlık kıstım ıcın aaaa bı baktıkkk yokk :) cuma gunu yumurta takıbı ıcın gıttık hadı hayılrısı hakkımda yumurta takıbıne basladık bol calısmalı ayakları dıkmelı bı ay olacak benım ıcın
hadi hayırlısı inşallah.rabbim gönlümüze göre versin inşallahbenım ıcın bol keyıflı bakalım yumurtalarım buyuyp catlıyacak mı :)
cümleten hayırlı akşamlar kızlar....keyifler nasıl bakalımm?
kür mü yaptın canım kistin yok olmuş ya yoksa kendiliğinden mi yok oldu?
hadi hayırlısı inşallah.rabbim gönlümüze göre versin inşallah
hamd olsun bende iyiyim.bel ve kasık ağrılarım dışında tabi...bide bu gün makyaj yapim dedim kirpiklerim örümck ağı gibi olmuş rimel sürerken koptu bazıları zaten seyrekti olanlarda gidiyo galiba :) anlamadım kirpik neden karışırki yaw allah allah bi o eksikti hee :)hayırlı akşamlaaar hoşgeldin:))çok şükür benim keyfim çok yerinde:)senn nasıl??
hamd olsun bende iyiyim.bel ve kasık ağrılarım dışında tabi...bide bu gün makyaj yapim dedim kirpiklerim örümck ağı gibi olmuş rimel sürerken koptu bazıları zaten seyrekti olanlarda gidiyo galiba :) anlamadım kirpik neden karışırki yaw allah allah bi o eksikti hee :)
Vallahamı hiç bilmiyodum bak bunu ayyy hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhh ağzın bal yesin Allah ne muradın varsa versin...bat 1 ocakadetine ne kadar var?kirmik karışması hamilelik belirtisi derler de:))
Vallahamı hiç bilmiyodum bak bunu ayyy hadi inşallahhhhhhhhhhhhhhh ağzın bal yesin Allah ne muradın varsa versin...bat 1 ocak
hayırlısı inşallah yaaa rabbim hak eden her kadına nasip etsin inşallah anne olmayı.amiiinn :)))eskilerin birçoğu öyle anlarmış hamile olduklarını:)
hayırlısı inşallah yaaa rabbim hak eden her kadına nasip etsin inşallah anne olmayı.
kılzar aranıza alınmadık sanırım
kılzar aranıza alınmadık sanırım
hoş geldinizzzzz...kılzar aranıza alınmadık sanırım