• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

bugun dr kontrolum vardı malum 5 cmlık kıstım ıcın aaaa bı baktıkkk yokk :) cuma gunu yumurta takıbı ıcın gıttık hadı hayılrısı hakkımda yumurta takıbıne basladık bol calısmalı ayakları dıkmelı bı ay olacak benım ıcın :D:52::52::52::52::52:

bugun dr kontrolum vardı malum 5 cmlık kıstım ıcın aaaa bı baktıkkk yokk :) cuma gunu yumurta takıbı ıcın gıttık hadı hayılrısı hakkımda yumurta takıbıne basladık bol calısmalı ayakları dıkmelı bı ay olacak benım ıcın :D:52::52::52::52::52:

kür mü yaptın canım kistin yok olmuş ya yoksa kendiliğinden mi yok oldu?

merhaba kızlar aranıza yeni katıldım kabul ederseniz :) 3 yıllık evliyim 18 aylık oğlum var var ve sanırım 2.ci geliyor dün veya bugün adet olmam lazımdı hala olmadım adetlerim düzenlidir 1.5 haftadır kasıklarımda ağrı ve yoğun akıntım var ve 4 5 gündür felaket bel ağrım var bakalım daha kırmızı kart yemedik dün idrar tesi yapmıştım çıkmamaıştı beklemedeyim :18:

kür mü yaptın canım kistin yok olmuş ya yoksa kendiliğinden mi yok oldu?

hadi hayırlısı inşallah.rabbim gönlümüze göre versin inşallah

sagol melekcım hepımız ıcın

yok kur yapmadım adet sokturucu ıcmek yerıne corek otu cıgnedım ama felakettı tadı bırdaha yapmam :) bılmıyorum kendı kendıne gıdıyr bu 3 u olusu bu sefer solda ufak bı kıst olmus bakalım o cuma gunu ne hale gelecek acıkcası takıp surecınde hersey daha cok netlesecek benım ıcın

hayırlı akşamlaaar hoşgeldin:))çok şükür benim keyfim çok yerinde:)senn nasıl??
hamd olsun bende iyiyim.bel ve kasık ağrılarım dışında tabi...bide bu gün makyaj yapim dedim kirpiklerim örümck ağı gibi olmuş rimel sürerken koptu bazıları zaten seyrekti olanlarda gidiyo galiba :) anlamadım kirpik neden karışırki yaw allah allah bi o eksikti hee :)

hamd olsun bende iyiyim.bel ve kasık ağrılarım dışında tabi...bide bu gün makyaj yapim dedim kirpiklerim örümck ağı gibi olmuş rimel sürerken koptu bazıları zaten seyrekti olanlarda gidiyo galiba :) anlamadım kirpik neden karışırki yaw allah allah bi o eksikti hee :)

adetine ne kadar var?kirmik karışması hamilelik belirtisi derler de:))

Back