- 16 Aralık 2013
- 97
- 5
- 98
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.481
oh ohhhh maşallah gözün aydın cnm
bak sıkıntı yaptığına deydimi
valla bende çok mutlu oldum benimde bat bu gün :18:
dua et kıs bana nolurrrrr test yapıcam bakalım ne çıkıcak
belkide çıkmicak ama ümit işte :18::18::18::18::18::18:
banada öyle dedi 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi..inşallah canım ya yazarız buraya güzel haberleri sanki zaman geçmiyor demi
aynen canim benım ıcınde zaman gecmıyor eger zaman gecırmenın bır yolunu bulursan mutlaka banada haber wer ama ıcım rahatladı en azından kardesım ınan cok korkuyodum dıs gebelıkten
bebişimin evini gördük şükür
kızlarrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz siz yaaaaa
anaaaaa kimsecikler kalmamış burda hayırdır bi şeymi var?:26:
hadi ilk adım geçti.allah kucağına da aldırsın elifim
bebiş tek mi kızzzzz
arkadaşlar:)))çok mutluyum ilk defa ovülasyon testinde kontrol çizgisine çok çok yakın sadece 1 ton açığı çizgi gördüm:=)) kasık ağrısı ve akıntı da cabası resmen çatlıyorumm:))))bunu ilk defa hissettiğim için çok heyecanlıyım:))dün gece temasta bulunmuştuk.acaba bu gece de olsa mı yoksa yarın mı olsa eşimin sperm sayısı az o yüzden idareli kullnmalıyızx:)))
uzun zamandır girmiyordum eliff hamileymişssin çok sevindimm yaa :)
bugun yapma yarın yap arkadaşım dr.bana gün aşırı yeter demişti.sonra da uzun uzun dinlen
hadi gazan mübarek olsun
:)))ayy çok sevindim canımm:)kalp atışlarını da duymayı nasip etsin rabbim:)
doktoramı gittin canım ohh ne güzel için rahatlamıştır
arkadaşlar:)))çok mutluyum ilk defa ovülasyon testinde kontrol çizgisine çok çok yakın sadece 1 ton açığı çizgi gördüm:=)) kasık ağrısı ve akıntı da cabası resmen çatlıyorumm:))))bunu ilk defa hissettiğim için çok heyecanlıyım:))dün gece temasta bulunmuştuk.acaba bu gece de olsa mı yoksa yarın mı olsa eşimin sperm sayısı az o yüzden idareli kullnmalıyızx:)))
amin canım darısı sana inşallah
Çok sevindim gerçekten çok tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin, kucağına aldığın günleri görmeyi nasip etsin.
:))teşekkür ederim çok heyecanlıyım güzel şeyler olacak sanki:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?