Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Allah hepınızden razı olsun dualarım senınle canım ınsallah guzel haberını alırız ama oyle degılse bıle uzulme ben 1bucuk senedır ugrasıyorum yok yumurtlam gunu yok sbahleyın ılıskı artık umıdı kesmıstım gectımız ay hıc bırsey yapmadım gun takıbı o bu oyuzden umıdımde yoktu 3gun gectı oylesıne umıtsız test aldım cıft cızgıyı sukur gordum oyuzden acele etme stres yapma olmadıysa bıle gununu beklıyodur kardesım

banada öyle dedi 15 gün sonra gel kalp atışlarını duyarız dedi..inşallah canım ya yazarız buraya güzel haberleri sanki zaman geçmiyor demi

aynen canim benım ıcınde zaman gecmıyor eger zaman gecırmenın bır yolunu bulursan mutlaka banada haber wer ama ıcım rahatladı en azından kardesım ınan cok korkuyodum dıs gebelıkten

aynen canim benım ıcınde zaman gecmıyor eger zaman gecırmenın bır yolunu bulursan mutlaka banada haber wer ama ıcım rahatladı en azından kardesım ınan cok korkuyodum dıs gebelıkten

sendemi guzumm ya bende çok korkuyordum dış gebelikten ama çogu kez dış gebelik varsa doktorlar biliyormuş..senin üsttenmi baktı tatlımm

arkadaşlar:)))çok mutluyum ilk defa ovülasyon testinde kontrol çizgisine çok çok yakın sadece 1 ton açığı çizgi gördüm:=)) kasık ağrısı ve akıntı da cabası resmen çatlıyorumm:))))bunu ilk defa hissettiğim için çok heyecanlıyım:))dün gece temasta bulunmuştuk.acaba bu gece de olsa mı yoksa yarın mı olsa eşimin sperm sayısı az o yüzden idareli kullnmalıyızx:)))

bugun yapma yarın yap arkadaşım dr.bana gün aşırı yeter demişti.sonra da uzun uzun dinlen
hadi gazan mübarek olsun

testini mi değiştirdin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…