• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

selam kızlar batım bgndü henüz gelen giden yok..3 gün önce yapmıştım negatifti şimdi test yapsammı beklesemmı belemedım :( yanı çıkmazmıydı 3 gun önce testte

Kızlar hamileyim..

Ama kanımda artış olmuyor hiç..

Gecen Pazar gunu adet gunumdu pzrtsi kan degerim 40 cıktı persembe tekrar verdim 48 cıktı.. bebek varmı yokmu belli degil...

hayırlısı olsun hakkında.bende daha gitmedim inşallah her şey yolundadır

Sivilcelerim çıktı ya. Adet olmadan önce çıkar böyle. Moralim bozuldu. İnşallah adet olacağıma işaret değildir bu sivilceler.

Bi de idrarım kopkoyu sarı oldu.

Son düzenleme:
arkadaslar yarın konturolum war we cok korkuyorum cok heyecanlıyım normal haftasına gore kese kucuk cıkmıstı oyuzdn tekrar konturole çagarmıştı oyuzden cok tedırghnım noglur dua edın bana arkadaslar saat 9da randewum

Listeye baktım hamile sayımız çok artmış maşallah:16:

Merhaba bende gunlerdir bel ve kask agrisi cekiyorum kasklarmda dolgunluk hissediyorum ya ben herseyi hamilelige yoruyorum yada gercekten hamileyim kismetse yarn test yapcam adetlerim duzensiz bilemiyorumda gecip gecmedigini insallah dort gozle beklenen misafirimiz geliyodur :):16:

arkadaslar yarın konturolum war we cok korkuyorum cok heyecanlıyım normal haftasına gore kese kucuk cıkmıstı oyuzdn tekrar konturole çagarmıştı oyuzden cok tedırghnım noglur dua edın bana arkadaslar saat 9da randewum

cnm inş. hayırlı haberlerle gelirsin bebişin sağsalim kucağına alırsın inşallahhhhh

Back