- Konu Sahibi mehmetelif
- #7.461
bacım cevap verrrrrrrrrr yaaa nerlerdesin bi oraya bi buraya başımı döndürdün yahu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selamlar ne zamandan beri yoktum.cok yogunum bu nedenle nete gıremıyorummmm
ya kızlar kafayı kıtır kıtır yıyecegım ben ya.durumumu sooooyle bır hatırlatayım.
kasım 5 reglısınden sonra 3 aralıkta regl beklemıstım ama olmamıstım.
6 aralıkta bır kac damla kahverengımsı akıntım olmustu.
7 aralıktada tek bır ıkı damla kahverengımsı akıntım olmustu.
9 aralıkta kan vereyım.bu yerleşmemıkı dıye dusunurken 8ı aksamı kanamam baslamıstı.ve 2- 2,5 gun kadar surmustu.tahmını olarak 6-7 ocak gıbı bat belırlemıstık.amaaaaaa
sımdı gelelım ama sına.
ama 18 ınde yıne bır ıkı damlacık kahverengımsı akıntım oldu. ayın 19 unda da bır kac damla oldu.
cumartesı gunu aksam yanı 21ı aksamı yıne adet gıbı kanamam basladıııı.ve dunde devam ettı.bugun daha bır damla kanamam yok.yanı 1,5 gun surdu.ve rahmım hızasında sanırım batar gıbı hafıf bır acım var.
sımdı dr u arayıp carsambaya randevu alıcam.umarım kotu bırsey cıkmaz
evet cnm en sağlıklısı dr. a gitmek olur ama bişey olacağını sanmıyorum hepsi sıkıntı stre bende geçen ay 2 gün oldum
şimdi bu gün günüm bakalım neler olacak bende dr.a gittim neden 2 gün oldu normalde 5-6 gün olurdum dedim
strese bağladı evet bende çok stres yapmıştım hayırlısı cnm korkma inş. bişey çıkmaz
inşallah canım.benım canımı sıkan zaten kac gun surdugu degıl de neredeyse bır hafta gecmısken yenıden adet olmama takıldım((
bacım cevap verrrrrrrrrr yaaa nerlerdesin bi oraya bi buraya başımı döndürdün yahu
kızlarrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz siz yaaaaa
anaaaaa kimsecikler kalmamış burda hayırdır bi şeymi var?:26:
teşekkur ederım canım konturolden yenı geldım cok mutluyum kesemız çok net gorundu 5haftalıkmıs we gayet saglıklıymıs ALLAH herkeze naşıp etsın
belki tam sökülmediğin için olmuş olabilir yani içeride toplanan kanı atmış olabilir
teşekkur ederım canım konturolden yenı geldım cok mutluyum kesemız çok net gorundu 5haftalıkmıs we gayet saglıklıymıs ALLAH herkeze naşıp etsın
hımmm:26::26:
iyi deeee oyle olsa koyu pıhtılı bı kanama olmaz mı???
benımkı su anda yıne az az akıntı seklınde basladı.ama boyle cok cok acık pembe .
trıleyleyloooom
belki tam sökülmediğin için olmuş olabilir yani içeride toplanan kanı atmış olabilir
ya bu arada ılgılendıgın ıcın cok tesekkur ederımmmm
ay sevındım canım hadı gozun aydınnnn:)
çarşamba 11 e randevu aldım.bakalım ne dıyecek?
ne güzel canım maşallah bende cuma gördüm keseyi..darısı kalp atışlarını duymaya inş..senin kaç haftalık şimdi..
amın ınsallah o gunlerıde goruruz 5haftalık dedı 15gun sonra gel kalp atıslarını dınleyelım dedı senı nezaman cagırdı