• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

selamlar ne zamandan beri yoktum.cok yogunum bu nedenle nete gıremıyorummmm:(
ya kızlar kafayı kıtır kıtır yıyecegım ben ya.:56:durumumu sooooyle bır hatırlatayım.
kasım 5 reglısınden sonra 3 aralıkta regl beklemıstım ama olmamıstım.
6 aralıkta bır kac damla kahverengımsı akıntım olmustu.
7 aralıktada tek bır ıkı damla kahverengımsı akıntım olmustu.
9 aralıkta kan vereyım.bu yerleşmemıkı dıye dusunurken 8ı aksamı kanamam baslamıstı.ve 2- 2,5 gun kadar surmustu.tahmını olarak 6-7 ocak gıbı bat belırlemıstık.amaaaaaa
sımdı gelelım ama sına.:14:
ama 18 ınde yıne bır ıkı damlacık kahverengımsı akıntım oldu. ayın 19 unda da bır kac damla oldu.

cumartesı gunu aksam yanı 21ı aksamı yıne adet gıbı kanamam basladıııı.ve dunde devam ettı.bugun daha bır damla kanamam yok.yanı 1,5 gun surdu.ve rahmım hızasında sanırım batar gıbı hafıf bır acım var.

sımdı dr u arayıp carsambaya randevu alıcam.umarım kotu bırsey cıkmaz:5::43:

selamlar ne zamandan beri yoktum.cok yogunum bu nedenle nete gıremıyorummmm:(
ya kızlar kafayı kıtır kıtır yıyecegım ben ya.:56:durumumu sooooyle bır hatırlatayım.
kasım 5 reglısınden sonra 3 aralıkta regl beklemıstım ama olmamıstım.
6 aralıkta bır kac damla kahverengımsı akıntım olmustu.
7 aralıktada tek bır ıkı damla kahverengımsı akıntım olmustu.
9 aralıkta kan vereyım.bu yerleşmemıkı dıye dusunurken 8ı aksamı kanamam baslamıstı.ve 2- 2,5 gun kadar surmustu.tahmını olarak 6-7 ocak gıbı bat belırlemıstık.amaaaaaa
sımdı gelelım ama sına.:14:
ama 18 ınde yıne bır ıkı damlacık kahverengımsı akıntım oldu. ayın 19 unda da bır kac damla oldu.

cumartesı gunu aksam yanı 21ı aksamı yıne adet gıbı kanamam basladıııı.ve dunde devam ettı.bugun daha bır damla kanamam yok.yanı 1,5 gun surdu.ve rahmım hızasında sanırım batar gıbı hafıf bır acım var.

sımdı dr u arayıp carsambaya randevu alıcam.umarım kotu bırsey cıkmaz:5::43:

evet cnm en sağlıklısı dr. a gitmek olur ama bişey olacağını sanmıyorum hepsi sıkıntı stre bende geçen ay 2 gün oldum
şimdi bu gün günüm bakalım neler olacak bende dr.a gittim neden 2 gün oldu normalde 5-6 gün olurdum dedim
strese bağladı evet bende çok stres yapmıştım hayırlısı cnm korkma inş. bişey çıkmaz

evet cnm en sağlıklısı dr. a gitmek olur ama bişey olacağını sanmıyorum hepsi sıkıntı stre bende geçen ay 2 gün oldum
şimdi bu gün günüm bakalım neler olacak bende dr.a gittim neden 2 gün oldu normalde 5-6 gün olurdum dedim
strese bağladı evet bende çok stres yapmıştım hayırlısı cnm korkma inş. bişey çıkmaz

inşallah canım.benım canımı sıkan zaten kac gun surdugu degıl de neredeyse bır hafta gecmısken yenıden adet olmama takıldım:(((

kızlarrrrrrrrrrrr nerelerdesiniz siz yaaaaa
anaaaaa kimsecikler kalmamış burda hayırdır bi şeymi var?:26:

teşekkur ederım canım konturolden yenı geldım cok mutluyum kesemız çok net gorundu 5haftalıkmıs we gayet saglıklıymıs ALLAH herkeze naşıp etsın

belki tam sökülmediğin için olmuş olabilir yani içeride toplanan kanı atmış olabilir

hımmm:26::26:
iyi deeee oyle olsa koyu pıhtılı bı kanama olmaz mı???
benımkı su anda yıne az az akıntı seklınde basladı.ama boyle cok cok acık pembe .:37::37:
trıleyleyloooom

teşekkur ederım canım konturolden yenı geldım cok mutluyum kesemız çok net gorundu 5haftalıkmıs we gayet saglıklıymıs ALLAH herkeze naşıp etsın

oh ohhhh maşallah gözün aydın cnm :nazar:
bak sıkıntı yaptığına deydimi
valla bende çok mutlu oldum benimde bat bu gün :18:
dua et kıs bana nolurrrrr test yapıcam bakalım ne çıkıcak
belkide çıkmicak ama ümit işte :18::18::18::18::18::18:

hımmm:26::26:
iyi deeee oyle olsa koyu pıhtılı bı kanama olmaz mı???
benımkı su anda yıne az az akıntı seklınde basladı.ama boyle cok cok acık pembe .:37::37:
trıleyleyloooom

valla tatlım bilemedim şimdi genede en garanti dr.a gitmen olacak sanırım canını sıkma bence bişey çıkmayacak stres canım herşeyin başı stresssssssssss kafaya takmadan edemiyoruz takmasak bişey olmayacak ama işte...

belki tam sökülmediğin için olmuş olabilir yani içeride toplanan kanı atmış olabilir

ya bu arada ılgılendıgın ıcın cok tesekkur ederımmmm:42::48:

ay sevındım canım hadı gozun aydınnnn:)

Back