- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.421
sen zaten eski okuyuculardanKuzummm telden giriyorum online olanlari goremiyorum isumde var yazamiyorum ama okumadanda duramiyorum.. opuyorum siziiii...
amin canım inşallah 2014 e hamile olarak girelim:)inş tatlım bizde bebeklerimize kavuşacağız belki biraz geç olacak ama olsun biliyorum bu acı dolu günlerimiz o mutlu haberi alınca bir anda yok olacak..inancını sakın yitirme, allahım inş en yakın zamanda nasip eder...
inşallah canım.ben gün aşırı da yapmadım valla.saldım çayıra
ayyy çok teşekkür ederim canımsınn
gece gittim hastaneye değerim 786 çıktı, o zaman inandık biz
çok sağol kuzum yaa
merhaba canımm, ben hiç yumurtlama takibi yaptırmadım bilmiyorum maalesef, bilseem yardımcı olurdumkızlarrr bılen varsa nolur cevaplayın
bugun progesteron testı yaptırdım sonuc 11.22 ıyı oldugunu bılıyorum degerın fakat doktor yumurtlamam oldugunu soyledı ultrasonla baktı ama aklımda kalan yumurtlama oldu dedıyse yanı yumurtam catlamısmıdırr?
merhaba canımm, ben hiç yumurtlama takibi yaptırmadım bilmiyorum maalesef, bilseem yardımcı olurdum
sevindim, boş geçirmemek lazım :) bizim 6. ayımız canım, ama ilk üç ayda çok düzenli çalışmalar yapamadık tatile gittik, kayınvalidemler geldi falan derken 3 ay geçmiş, senin kaçıncı ay?tesekkurler cnm cvbın ıcın bende takıp yaptırmıyorum sadece bugun progesteron testı yaptırdım acaba yumurtlama oluyomu degerım nasıl dıye mrk ettıım sımdı arastırdım sanırım adet duzenlı ıse catlama da oluyor demekmıs...senın kacıncı ayın
iyi yapmışsın canm dısarı cık temizlik yap , oyun oyna, kafanı dağıt, bak ben öyle zaman geçiriyorum bel ağrısına da devammBugün gebelik testi aldım ama yapmadım.
Koydum bir kenara.
Kalbim henüz test yapmak istemedi.
iyi yapmışsın canm dısarı cık temizlik yap , oyun oyna, kafanı dağıt, bak ben öyle zaman geçiriyorum bel ağrısına da devamm
benim de evde 2 test duruyor :))
^Kızlar hamileyim..
Ama kanımda artış olmuyor hiç..
Gecen Pazar gunu adet gunumdu pzrtsi kan degerim 40 cıktı persembe tekrar verdim 48 cıktı.. bebek varmı yokmu belli degil...
insanbuuuuuul :) hamile misin yavrum seeeennn....ayyyy nasıl mutlu oldum nasııılllll anlatamam yawhayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.... ayyyy nasıl heyecanlandım şu ann :)
Bugün gebelik testi aldım ama yapmadım.
Koydum bir kenara.
Kalbim henüz test yapmak istemedi.
batından önce yapmanı tavsiye etmem canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?