Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

amin canım inşallah 2014 e hamile olarak girelim:)
inşallah canım.ben gün aşırı da yapmadım valla.saldım çayıra

:)sen bana umut oldun zaten:)

ayyy çok teşekkür ederim canımsınn
gece gittim hastaneye değerim 786 çıktı, o zaman inandık biz
çok sağol kuzum yaa

insanbuuuuuul :) hamile misin yavrum seeeennn....ayyyy nasıl mutlu oldum nasııılllll anlatamam yaw hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.... ayyyy nasıl heyecanlandım şu ann :)

kızlarrr bılen varsa nolur cevaplayın
bugun progesteron testı yaptırdım sonuc 11.22 ıyı oldugunu bılıyorum degerın fakat doktor yumurtlamam oldugunu soyledı ultrasonla baktı ama aklımda kalan yumurtlama oldu dedıyse yanı yumurtam catlamısmıdırr?

elifciimm...listeye beni de ekler misin... bat 27 aralık, yaşım 25, 1 ocakta 26 olacam nasip olursa..26 yazabilirsin 6 aydır çocuk istiyoruz

merhaba canımm, ben hiç yumurtlama takibi yaptırmadım bilmiyorum maalesef, bilseem yardımcı olurdum

merhaba canımm, ben hiç yumurtlama takibi yaptırmadım bilmiyorum maalesef, bilseem yardımcı olurdum

tesekkurler cnm cvbın ıcın bende takıp yaptırmıyorum sadece bugun progesteron testı yaptırdım acaba yumurtlama oluyomu degerım nasıl dıye mrk ettıım sımdı arastırdım sanırım adet duzenlı ıse catlama da oluyor demekmıs...senın kacıncı ayın

sevindim, boş geçirmemek lazım :) bizim 6. ayımız canım, ama ilk üç ayda çok düzenli çalışmalar yapamadık tatile gittik, kayınvalidemler geldi falan derken 3 ay geçmiş, senin kaçıncı ay?

Son düzenleme:
Kızlar hamileyim..

Ama kanımda artış olmuyor hiç..

Gecen Pazar gunu adet gunumdu pzrtsi kan degerim 40 cıktı persembe tekrar verdim 48 cıktı.. bebek varmı yokmu belli degil...

Bugün gebelik testi aldım ama yapmadım.
Koydum bir kenara.
Kalbim henüz test yapmak istemedi.
iyi yapmışsın canm dısarı cık temizlik yap , oyun oyna, kafanı dağıt, bak ben öyle zaman geçiriyorum bel ağrısına da devamm
benim de evde 2 test duruyor :))

Kızlar hamileyim..

Ama kanımda artış olmuyor hiç..

Gecen Pazar gunu adet gunumdu pzrtsi kan degerim 40 cıktı persembe tekrar verdim 48 cıktı.. bebek varmı yokmu belli degil...
^
Burada okuduğuma göre iki günde bir iki katı artması gerekiyormuş.
Ben hiç hamile kalmadığım için bilmiyorum ama burada yazılanlara bakarsak öyleymiş.
Doktor ne diyor bu duruma?

insanbuuuuuul :) hamile misin yavrum seeeennn....ayyyy nasıl mutlu oldum nasııılllll anlatamam yaw hayırlısıyla bebişini kucağına alırsın inşallah.... ayyyy nasıl heyecanlandım şu ann :)

canım benim görmedim yazdığını
hamiş oldum ben
o güzel gönlün en yakın zamanda bu haberle şenlensin inşallah...
bende senin için böyle heyecan yapayım,Allah ım her isteyene yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…