Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Kızlar adetim 27si. Pazar günü gebelik testi alıp yapsam belli olur mu ki acaba?
İçinizde böyle 5 gün kala yapan var mı?

cnm bence yapma yanlış çıkabiliyo boşuna psikolojini etkileme gecince yap derim sana

Yanlış çıkması ihtimaline kendimi hazırlayabilirsem yapıcam.

ben 5 gün kala öğrendim ama üzülmeyeceken yap

Adet günümde kırmızıları görürsem de üzüleceğim. Belki umudumu kesmek için yapabilirim. Pazar sabahı yapmam için cumartesiden almam lazım. Yarınki ruh halime göre bakıcam. Kalbimin sesini dinlicem galiba.

kızlarrrrrr benim kafa iyice karıştı bendeki belirtileri google amcaya yazdım ve her yerde hamilelik belirtisi die çıktı..(Allahımmm inşallah.) bat ım muhtemelen ayın 1.off kafayı yicem.gögüs şişkinliği hassasiyeti hariç herşey var.son ilişkinin ertesi gününden beri kasık ve bel ağrım son günlerde baş dönmem,halsizlik ve uyku hali bıraksalar 24 saat uyuycam o derece gözlerim arada sırada bulanık görmeye başlıyor,bide bu gün sol bacağım kasılıyor..... kızlarrrrrrrrrrrrrrr yardım edin nolur..bi umuda o kadar çok ihtiyacım varkiii :18:

Son düzenleme:

canım bu kadar dinleme kendini.
bak ben aylarca böyle dinledim. her ay acaba mı bak belirtim var gibi dedim olmadı
bu ay öyle batmam oldu ki, kesin kisttir dedim.
halbuki batma gebelik belirtisi..
diyeceğim o ki kendini dinledikçe vücudun şaşacak yumurtlama bozukluğu yaşayacaksın
dilerim gebelik vardır,dilerim boş çıkmaz bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…