- Konu Sahibi mehmetelif
- #7.321
elifcim gttnmi doktoraaa
eliffff ordamısınnnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
elifcim gttnmi doktoraaa
eliffff ordamısınnnn
geldim canım.pazartesiye kaldı doktor.sağol merak ettiğin için
anladım cnm iyisn demi bnmde göğüslerde aşırı acıma var acaba yumurtlamamı oluyoki diyorum
bilmiyorum ki tatlım.benim göğülerde hala bir şey yok
herkesde değişik oluyo işte ayın sonunu iple cekiyorum valla
hayırlıı olun canım.bat kaçtı?
3 ocak cnm bnm bakalım nolcak
daha da baya varmiş tatlım yaaa
Kızlar adetim 27si. Pazar günü gebelik testi alıp yapsam belli olur mu ki acaba?
İçinizde böyle 5 gün kala yapan var mı?
Kızlar adetim 27si. Pazar günü gebelik testi alıp yapsam belli olur mu ki acaba?
İçinizde böyle 5 gün kala yapan var mı?
cnm bence yapma yanlış çıkabiliyo boşuna psikolojini etkileme gecince yap derim sana
ben 5 gün kala öğrendim ama üzülmeyeceken yap
ben 5 gün kala öğrendim ama üzülmeyeceken yap
Elif sen hangi marka test ile öğrendin? Onu alayım bari. En azından pozitifse gösterir :)
Elif sen hangi marka test ile öğrendin? Onu alayım bari. En azından pozitifse gösterir :)
kızlarrrrrr benim kafa iyice karıştı bendeki belirtileri google amcaya yazdım ve her yerde hamilelik belirtisi die çıktı..(Allahımmm inşallah.) bat ım muhtemelen ayın 1.off kafayı yicem.gögüs şişkinliği hassasiyeti hariç herşey var.son ilişkinin ertesi gününden beri kasık ve bel ağrım son günlerde baş dönmem,halsizlik ve uyku hali bıraksalar 24 saat uyuycam o derece gözlerim arada sırada bulanık görmeye başlıyor,bide bu gün sol bacağım kasılıyor..... kızlarrrrrrrrrrrrrrr yardım edin nolur..bi umuda o kadar çok ihtiyacım varkiii :18: