- 30 Ekim 2012
- 1.154
- 947
- 133
- Konu Sahibi mehmetelif
- #7.281
Yeni hamile yok hareket yok Bana dua edin he mi unutmayın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 aynı çocuk süpermiş. bakması masrafı çok zor valla
sağlıklı olsun hayırlı olsun da rabbim bilir yine de
üzüldüm canım.inşallah hepiniz geleceksiniz arkamızdan
Yeni hamile yok hareket yok Bana dua edin he mi unutmayın
inşallah balım ya . tatlım yerleşme kanamasında da ağrı olur mu ki acaba :) görüyorsun şakır şakır dökülene kadar umutlar devam ediyor acaba diyor insan
he bacım ya bombaları art arda patlattınız her gün bekliyor şimdi insaniyi alıştınız hergün hamileye
sagol cvp için cok anlamıyorum beceremiyorm pek :)evet adete yakın olur.belirtilere takılma
arkadaşımın 3 yaşında çocuğu var.
bugün anlattı adet görmüş normal hemde 3 gün
sonra grip oldum diye doktora gitmiş 5 haftalık hamile çıkmış
hemde adet bittikten 3 gün sonra filan
ağrı olabilirmiş az ya da çok lekelenme de olabilirmiş. Valla geçen ay ben de çok az oldum 1 gün ama bir şey çıkmadı stres olunca oluyormuş benim doktor öyle dedi. yalnız bu ay 10 haftalık falan gebe çıkarsam soracam o kadına beninşallah balım ya . tatlım yerleşme kanamasında da ağrı olur mu ki acaba :) görüyorsun şakır şakır dökülene kadar umutlar devam ediyor acaba diyor insan
arkadaşımın 3 yaşında çocuğu var.
bugün anlattı adet görmüş normal hemde 3 gün
sonra grip oldum diye doktora gitmiş 5 haftalık hamile çıkmış
hemde adet bittikten 3 gün sonra filan
doğru söylüyosun cnm sağol cvp için bende sohbet etmek isterim kaynaşalımöyle yazıp gidince arada kaynıyo canım. aramıza katılıp sohbet etsen bize cvp verecek zaman bulamazsın
batına daha çok var bence belirtiler için erken
benim batmalarım 3-4 gün kala oldu. vajina yumuşamasını ilk defa duyuyorum
fazlasını bilsem yanıtlıcam ama yok Eki Görüntüle 903259
he bacım ya bombaları art arda patlattınız her gün bekliyor şimdi insan
bakalım canım bekleyip görelim sordum çünkü benimki sabah geldi biraz kahve akıntı sonra kesildi akşam biraz daha hala gelmedi gece tutmaz yarın akşama gelmezse ben çıldırabilirim herhalde yazık bu sefer bebe gelecek ana kaçık
sagol cvp için cok anlamıyorum beceremiyorm pek :)
ağrı olabilirmiş az ya da çok lekelenme de olabilirmiş. Valla geçen ay ben de çok az oldum 1 gün ama bir şey çıkmadı stres olunca oluyormuş benim doktor öyle dedi. yalnız bu ay 10 haftalık falan gebe çıkarsam soracam o kadına ben
kim meselaabende çok anlamıyorum ama içimizde profösörler var
ağrı olabilirmiş az ya da çok lekelenme de olabilirmiş. Valla geçen ay ben de çok az oldum 1 gün ama bir şey çıkmadı stres olunca oluyormuş benim doktor öyle dedi. yalnız bu ay 10 haftalık falan gebe çıkarsam soracam o kadına ben
şu an yoklar.sen ne öğrenmek istiyorsun?kim meselaa
aslında en iyisi rahat olmak da yapamıyoruz işte. ben her ay gün mün hesaplamıyorum diyorum ama adet bitmeden başlıyorum saymayaay inşallah canım hamiş ol da boşver karıyı :) ya da sürü saçından ben de çok stres oldum ya elim de ateş ölçer bu ay afedersin götürmediğim yer kalmadı yani sabah ayrı gece ayrı gün içi ayrı
suan için pek bişi yok :))) sadece belirtilerimi merak ediyorum olmayan seyler oluyo :) ha bide biyoritm bilen varmı bebk cinsiyeti için ya kz veya erkek istediğimden değil zaten ilk bebeğimiz olacak ama merak işteşu an yoklar.sen ne öğrenmek istiyorsun?
aslında en iyisi rahat olmak da yapamıyoruz işte. ben her ay gün mün hesaplamıyorum diyorum ama adet bitmeden başlıyorum saymaya