Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

olmuyo işte.belki de hiç olmıycak
len sen niye dikat etmiyosun kendineee

olacak... sen inançlı birisin.. Allah a sığındıktan sonra ettiğin dualarla kapısından çevirir mi?
''bi karınca bekliyor kapıda, kapı açılacak.. yoksa niye var? ''
sabrının sonu şükür olur inşallah

canım çalı işte sende yapma dikkat et söyle yapsın.ben aylardır ağır taşımıyorum alıştı.neden taşıyorsunnnnnnnnn

bişey olursa vicdan azabı çeksin diye
çalı doğru. ben ona yapacağımı biliyorum Eki Görüntüle 903258
ben taşıyorum valla, temizlikte yapıyorum, bugün deli gibi koşturdum dışarda mesela

kızlar bi kaç gün öncede yazmıstım kimse oralı olmamıs:2: :) bugün tam 7 gün kaldı bat a . sol kasgımdaki batma dün gecti şimdi cok hafif sağ kasığımda bişeyler hissediyorum.bide göğüs ucumun biraz koyulastıgını farkettim.he bide vajina yumusaması adete yakın olurmu ? onu sorcaktım :)))

bişey olursa vicdan azabı çeksin diye
çalı doğru. ben ona yapacağımı biliyorum Eki Görüntüle 903258
ben taşıyorum valla, temizlikte yapıyorum, bugün deli gibi koşturdum dışarda mesela

taşıma canım taşıma.koşturmayla bir şey olmaz.bende 2 saate yakın yürüdüm öğrenmeden 1 gün önce.birşey olmasın oda vicdan azabı çekmesin.ben hemen aşkııııııım diyorum istediğim geliyor.bak dün buzluk temizlenecekti.laf etti hafta sonu yapardık niye boşalttın diye ben yaptım sandalyeye çıktım temizledim ama ağlaya ağlaya onun da burnundan getirdim zaten belim koptu.

Son düzenleme:

evet adete yakın olur.belirtilere takılma

öyle yazıp gidince arada kaynıyo canım. aramıza katılıp sohbet etsen bize cvp verecek zaman bulamazsın
batına daha çok var bence belirtiler için erken
benim batmalarım 3-4 gün kala oldu. vajina yumuşamasını ilk defa duyuyorum
fazlasını bilsem yanıtlıcam ama yok

yazmış gitmiş zaten.verdiğin cevabı bile okumuyorlar

kız sen eşine o kadar naz yapma adam zaten sana karşı hassas
benim eşim gebelik olmazken daha iyiydi.
neyse sabredeyim bakalım acısını çıkarırım akrep burcuyum ben

inşallah canım inşallah...
senin eşinde de varikosel vardı yanılmıyosam?sperm değerleri kaçtı acaba umut olsun bana da.
sana da sıra gelecek merak etme inşallah.ben ve insanbul tıp üstüyüz rabbimizin lütfuyuz gelecek sana da canım merak etme

dua et bana olur mu?
zamanı vardır ama biz kullar acele ediyoruz işte.

kız sen eşine o kadar naz yapma adam zaten sana karşı hassas
benim eşim gebelik olmazken daha iyiydi.
neyse sabredeyim bakalım acısını çıkarırım akrep burcuyum ben

canım konuş söyle ben aylardır söylüyorum hamile olursam şöyle olur böyle olur diye.alıştırdım.raftan tencere bile almıyorum uzanmamak için.herşeyi ona söylüyorum şunu verirmisin uzanmayayım eğilmeyeyim filan gibi.mesela bugün üşüdüm çay koyamadım en yaparmısın dedim.sende dene.bilmiyordur zararlı olabileceğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…