- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.241
aman canım bundan sonra daha dikkat et.
bişey olmadığına sevindim,
ağrı benimde var. gaz sıkışıyo gibi
olmuyo işte.belki de hiç olmıycak
len sen niye dikat etmiyosun kendineee
öğren tabi
canım çalı işte sende yapma dikkat et söyle yapsın.ben aylardır ağır taşımıyorum alıştı.neden taşıyorsunnnnnnnnn
benim bugün bat'ım dı normalde inşallah ondan çok ağrı olmuştur.
bişey olursa vicdan azabı çeksin diye
çalı doğru. ben ona yapacağımı biliyorum Eki Görüntüle 903258
ben taşıyorum valla, temizlikte yapıyorum, bugün deli gibi koşturdum dışarda mesela
kızlar bi kaç gün öncede yazmıstım kimse oralı olmamıs:2: :) bugün tam 7 gün kaldı bat a .sol kasgımdaki batma dün gecti şimdi cok hafif sağ kasığımda bişeyler hissediyorum.bide göğüs ucumun biraz koyulastıgını farkettim.he bide vajina yumusaması adete yakın olurmu ? onu sorcaktım :)))
kızlar bi kaç gün öncede yazmıstım kimse oralı olmamıs:2: :) bugün tam 7 gün kaldı bat a .sol kasgımdaki batma dün gecti şimdi cok hafif sağ kasığımda bişeyler hissediyorum.bide göğüs ucumun biraz koyulastıgını farkettim.he bide vajina yumusaması adete yakın olurmu ? onu sorcaktım :)))
ne zaman geçecekse hiç bilmiyorum
gündüz baktım kimse yoktu toplaşmışınız kızzzlarrr
öyle yazıp gidince arada kaynıyo canım. aramıza katılıp sohbet etsen bize cvp verecek zaman bulamazsın
batına daha çok var bence belirtiler için erken
benim batmalarım 3-4 gün kala oldu. vajina yumuşamasını ilk defa duyuyorum
fazlasını bilsem yanıtlıcam ama yok Eki Görüntüle 903259
şu an iyi gibiyim sadece yumurta büyümesi gibi birşeyler hissediyorum ve korkunç olanı 2 tarafımda da
taşıma canım taşıma.koşturmayla bir şey olmaz.bende 2 saate yakın yürüdüm öğrenmeden 1 gün önce.birşey olmasın oda vicdan azabı çekmesin.ben hemen aşkııııııım diyorum istediğim geliyor.bak dün buzluk temizlenecekti.laf etti hafta sonu yapardık niye boşalttın diye ben yaptım sandalyeye çıktım temizledim ama ağlaya ağlaya onun da burnundan getirdim zaten belim koptu.
amanın kız korkunç vallaikizler el ele tutuşmuş geliyo heralde
inşallah canım inşallah...olacak... sen inançlı birisin.. Allah a sığındıktan sonra ettiğin dualarla kapısından çevirir mi?
''bi karınca bekliyor kapıda, kapı açılacak.. yoksa niye var? ''
sabrının sonu şükür olur inşallah
sana da sıra gelecek merak etme inşallah.ben ve insanbul tıp üstüyüz rabbimizin lütfuyuz gelecek sana da canım merak etme
gündüz baktım kimse yoktu toplaşmışınız kızzzlarrr
şu an iyi gibiyim sadece yumurta büyümesi gibi birşeyler hissediyorum ve korkunç olanı 2 tarafımda da
kız sen eşine o kadar naz yapma adam zaten sana karşı hassas
benim eşim gebelik olmazken daha iyiydi.
neyse sabredeyim bakalım acısını çıkarırım akrep burcuyum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?