- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #7.261
kızlaaaaaaaaaaar zeynebe dua ediyoruuuuuuuuuuuuuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım inşallah...
senin eşinde de varikosel vardı yanılmıyosam?sperm değerleri kaçtı acaba umut olsun bana da.
dua et bana olur mu?
zamanı vardır ama biz kullar acele ediyoruz işte.
kızlaaaaaaaaaaar zeynebe dua ediyoruuuuuuuuuuuuuz
inşallah canım inşallah...
senin eşinde de varikosel vardı yanılmıyosam?sperm değerleri kaçtı acaba umut olsun bana da.
dua et bana olur mu?
zamanı vardır ama biz kullar acele ediyoruz işte.
canım sercem89 var bak ağutos annelerine takılıyor o herkese çok güzel dualar ediyor ona söylesene
evet canım varikosel vardı 10 yıldır
ne tedavi olmuş ne kontrol
toplamda 30 milyon du ama hareketli %15 altındaydı
vitaminler kullandı, ben her akşam koca bi bardak taze sıkılmış havuç suyu içirdim.
inşallah Rabbim sizi de çok bekletmez. seni çok iyi anlıyorum. ama düzelir Allah ın izniyle
canım konuş söyle ben aylardır söylüyorum hamile olursam şöyle olur böyle olur diye.alıştırdım.raftan tencere bile almıyorum uzanmamak için.herşeyi ona söylüyorum şunu verirmisin uzanmayayım eğilmeyeyim filan gibi.mesela bugün üşüdüm çay koyamadım en yaparmısın dedim.sende dene.bilmiyordur zararlı olabileceğini
bana ne ben senden dua istiyorummm((
şaka bi yana şimdi tanımadığım birine bana dua et demiyim ya da diyim nolcekkk:))
biliyo canım biliyo her şeyi de biliyo
ama yakın arkadaşları kulağına soktu hep bunun
yok hamile kalınca nazına kanma, bizim annelerimiz tarlada tapanda doğurmuş
bunların ki anca naz diyolar duyuyorum
buda direk ilgi gösterirsem şımarır modunda eminim buna
ya çok seviniyorum böyle uzun zaman bekleyip hamile kalanlara.
benim eşimin toplamda 41 milyon,harekette %50 filan.
keçi boynuzu kürü uyguluoruz.bol ceviz,bal,fındık,fıstık...
OL demeyince olmuyo işte.
kız yok zannetmem.yapar neden yapmasın.belim ağrıyor kanama oldu filan de korkut.mesela bugün ayyy kanama oldu taşıdım ya ağır şeyi filan de
oo çok güzel canım. bak bizde olduysa sizde de olur hemde bal gibi olur valla
sen keçiboynuzu kürü bitince havuca başla, aynı anda değilde..
bide '' Ya Mütekebbiru Celle Celaluh''
''Ya Musavviru Celle Celaluh'' zikret bol bol canım
ben son iki ay dilimden düşürmedim
diyemem ki sırıtırım hemen ben
slmmmmm canlar ben geldim elifcim geçmiş olsun düşmüşsün birşey yoktur inşallah üzme kendini bugün doktora gidecektin gittin mi ikizler geliyor mu ...... istanbul senin de değerlerin çok iyiymiş allah her şeyi gönlünüze göre versin canım benim de eşimde varikosel vardı ameliyattan sonra 7. ay bugün bat günüm tam zamanında geldi kör olasıcalar karın ağrılarım var sabahtan beri tam anlamıyla da gelmedi
pazartesiye ertelendi canım benim doktor.hadi inşallah gelmez yerleşmedir
inşallah güzel haberlerle gelirsin tatlım ben ikizleri çok seviyorum ya bakması tabiki zor olur ama olsa ne güzel olur:) eşime diyorum olmuyor olmuyor keşke tek yumurta ikizi bebeklerimiz olsa diye .....:) ne yapayım ben aynı iki çocuğu diyor deli ya kimse senin verdiğin cevabı vermez dedim. hadi bakması zor falan desem anlayacağım...
valla tatlım benim hiç umut yok ateş de sabah 36.0 zaten başka zamana inşallah
kızlar hepınıze merhaba cok acıl bır sorum cevaplarsanız cok mutlu olcamm 6.ayımdayım hormon testı yaptırmadım yarın 21.gunum progesteron testı yaptırabılırmıyım ne dıyorsunuz,yumurtam catlıyomu catlamıyomu cok mrk edıyorum:)