- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.141
hepatit b hamilelikte daha çabuk bulaşabiliyormuş
benim kanda aşının eksik olduğu çıktı. doktor hemen yapalım dedi. o aylarda bebek çalışıyoduk.
adet bitince gittim. üç doz dedi. altı ay sonra tekrar vuruncan dedi bende gidemedim, bebek nasıl çalışcam aşı olursam diye
yok yav az daha dursun ben kendimi hamile gibi hissetmiyom valla.
bana hepat't b ile ilgili bir şey demedi kimse.
sanki ben hissediyorum hamile gibi
göğüslerimde bile bir şey yok.ne ağrı ne şişlik
Evet hayırlısıyla ve zamanı gelince gelsin inşallahiki tane özlemim oldu o zaman
asla sadece kendime dua etmedim. hep Allah ım benden önce çok bekleyenlere ver dedim.
sonra da bana ver dedim. zamanı vardır elbet gelecek canım gelecek...
bana şimdi demedi doktor zaten canım. 6-7 ay oldu başka bişey için kan verdim hepatit b aşısı eksik çıktı
onu ihmal etme dedi doktor.ne bileyim şimdi başıma bela işte
bende de yok canım, adet ağrım var bolca
sen geldin ben gidiyorum ayıp olmasın öpimde gidimselam arkadaşlar...
Elifcim,yarın gidiyosun doktora değil mi?
doğum tarihi ne çıkıyor?
selam arkadaşlar...
Elifcim,yarın gidiyosun doktora değil mi?
26 ağustos çıkıyo canım
slm kızlar...öncelikle ben anne olmak istiyorum ama bazı terimlere o kadar fransızımki paylaşımları okudukça kendimden tiksindim...mesela bat ne ? yaa nerden nası başlamak lazım bilemedim2 aydır deniyoruz sonuç başarısız benide aranıza alırmısınız lütfennnn.....
günaydın cnmmmmmmmnasılsın bu gün kimseler yok hayırdır :26:
kıs bu sabah ateşimi ölçtüm 36.8 nasıl ben pek anlamıyorum bacım yardımcı oluver :26:
günaydın canım iiyim sen nasılsın oo ateşin baya yüksek bence iyi inş. düşmez adet olunacaksa düşüyomuş
günaydın kızlar
49dbd0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim 36.3te kalmış gibi. düşmemiş de yükselmemiş de bi bakar mısınız bat yarın.. 2gündür düşük olması gerekiyordu...
hamile de olamam çünkü ateş düşük.
kist falan mı oldu yaaaa(((
canım nerelerdesin iki gündür yoksun merak ettim seni :26::26::26::26:
canim çarşamba başka bir doktora gittim 2 gun izin aldım tlf cok giremiyorum. .doktor goremedi keseyi bisey diyemiyorum dedi kan tahlili ii çıkmış dedi normalde gormemiz lazimdi dedi..yani karışık bugün de kendi doktorums gideceğim. .ins güzel haberler veririm. .moralim cok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?