• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Belki doz artımı falan gerekebilir olması için.
İyice psikopat oldum ya. Daha 7 günüm var, ben olmayacağına inandırıyorum kendimi. Tövbeeee

Yukardaki yeni gelen arkadaş da çalışmalarından hemen sonra hemen ertesi gün kasık ve bel ağrılarının başladığını yazmış.
İlişkinin akabinde başlar mı kasık ağrısı acaba? Bende olmamıştı.
Bende ilk defa bugün bi anlık batmalar oldu. Bide dün bel ağrısı. Devamlılığı yok. Amaaan salıcam çayıra artık.
yok ya döllenmeyi vücut hissetmez:15: onun hissettiği yumurtanın çatlaması. hamilelik istediğimiz için her ağrıyı ona yoruyoruz. mesela bugün bende de oldu ki daha 9-10 gün var BAT'a. :49:

yok ya döllenmeyi vücut hissetmez:15: onun hissettiği yumurtanın çatlaması. hamilelik istediğimiz için her ağrıyı ona yoruyoruz. mesela bugün bende de oldu ki daha 9-10 gün var BAT'a. :49:
Seninle aynı zamanlarda alıcaz sonucu demek ki.
Eğer hislerim beni yanıltmıyorsa, ben hamileyim. Ve inşallah yanıltmıyordur.
İnşallah yeni yıla bebeklerimizle gireriz arkadaşım:)

ahh ahhhhh bizim öyle planlı proğramlı çalışmamız imkansız malesef :( çünkü eşim uzun yol kaptanı :( ne zaman denk gelirse o zaman durumundayız

ahh ahhhhh bizim öyle planlı proğramlı çalışmamız imkansız malesef :( çünkü eşim uzun yol kaptanı :( ne zaman denk gelirse o zaman durumundayız

Orası belli olmuyor.
Burada çok okudum ben planlı yapıp da olmayanlar.. Plansız yapıp düşünmeyip olduğunu öğrenince şaşıranlar:)

Seninle aynı zamanlarda alıcaz sonucu demek ki.
Eğer hislerim beni yanıltmıyorsa, ben hamileyim. Ve inşallah yanıltmıyordur.
İnşallah yeni yıla bebeklerimizle gireriz arkadaşım:)
Hadi inşallah canım. Ben de bu ay çok dua ettim Allah kabul etsin inşallah. isteyen herkese nasip etsin inşallah.:49:

Allahımmm sen büyüksünnnn..inşallah yaaa inşallah.o kadar çok istiyorum ki anne olmayı her kadın gibi

Hadi inşallah canım. Ben de bu ay çok dua ettim Allah kabul etsin inşallah. isteyen herkese nasip etsin inşallah.:49:
Amin.
Ben dualarımı hep isteyen herkes için yapıyorum:) Siz de dualarınızda beni unutmayın:)
O tatlı bebişleri içimizde hissedicez inşallahhhh :))))))))))))))))))))))

hacı yazın ya valla karnım ağrıyo sizle acık kırıp geçirem diye zor oturuyom ama kisme yokkü :27:

Back