- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
- #7.101
ben biraz hava alacağım çok kötü oldum.az yokum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ya döllenmeyi vücut hissetmez onun hissettiği yumurtanın çatlaması. hamilelik istediğimiz için her ağrıyı ona yoruyoruz. mesela bugün bende de oldu ki daha 9-10 gün var BAT'a.Belki doz artımı falan gerekebilir olması için.
İyice psikopat oldum ya. Daha 7 günüm var, ben olmayacağına inandırıyorum kendimi. Tövbeeee
Yukardaki yeni gelen arkadaş da çalışmalarından hemen sonra hemen ertesi gün kasık ve bel ağrılarının başladığını yazmış.
İlişkinin akabinde başlar mı kasık ağrısı acaba? Bende olmamıştı.
Bende ilk defa bugün bi anlık batmalar oldu. Bide dün bel ağrısı. Devamlılığı yok. Amaaan salıcam çayıra artık.
Seninle aynı zamanlarda alıcaz sonucu demek ki.yok ya döllenmeyi vücut hissetmez onun hissettiği yumurtanın çatlaması. hamilelik istediğimiz için her ağrıyı ona yoruyoruz. mesela bugün bende de oldu ki daha 9-10 gün var BAT'a.
ahh ahhhhh bizim öyle planlı proğramlı çalışmamız imkansız malesef çünkü eşim uzun yol kaptanı ne zaman denk gelirse o zaman durumundayız
Allahımmm sen büyüksünnnn..inşallah yaaa inşallah.o kadar çok istiyorum ki anne olmayı her kadın gibiOrası belli olmuyor.
Burada çok okudum ben planlı yapıp da olmayanlar.. Plansız yapıp düşünmeyip olduğunu öğrenince şaşıranlar:)
Hadi inşallah canım. Ben de bu ay çok dua ettim Allah kabul etsin inşallah. isteyen herkese nasip etsin inşallah.Seninle aynı zamanlarda alıcaz sonucu demek ki.
Eğer hislerim beni yanıltmıyorsa, ben hamileyim. Ve inşallah yanıltmıyordur.
İnşallah yeni yıla bebeklerimizle gireriz arkadaşım:)
spermler yumurta çatlayınca 2-3 gün yaşıyor içeride merak etme.ahh ahhhhh bizim öyle planlı proğramlı çalışmamız imkansız malesef çünkü eşim uzun yol kaptanı ne zaman denk gelirse o zaman durumundayız
Allahımmm sen büyüksünnnn..inşallah yaaa inşallah.o kadar çok istiyorum ki anne olmayı her kadın gibi
Amin.Hadi inşallah canım. Ben de bu ay çok dua ettim Allah kabul etsin inşallah. isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Amin.
Ben dualarımı hep isteyen herkes için yapıyorum:) Siz de dualarınızda beni unutmayın:)
O tatlı bebişleri içimizde hissedicez inşallahhhh :))))))))))))))))))))))
O değil de kız olursa ne yapıcam. Cihangir değil de cihangiriye mi koyucam hehehe:))))
rabbim tez vakitte hayırlısını versin inşallah.O değil de kız olursa ne yapıcam. Cihangir değil de cihangiriye mi koyucam hehehe:))))
neden cihangir?
Benim evlendiğim günden beri hayalim bu. Cihangir isminin telaffuzunu çok seviyorum:)))
Kız olursa babası koyacak adını. Erkek olursa belli zaten:)))
ben ne koyarım bilmem, kv bişey tutturmuş ama onu alt ederim ben Eki Görüntüle 901881