- Konu Sahibi mehmetelif
- #7.161
suan 5+3 doktora gittigimde 5 haftalikti bilmiyorum ne olacak cok canim sikkin..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suan 5+3 doktora gittigimde 5 haftalikti bilmiyorum ne olacak cok canim sikkin..
canim çarşamba başka bir doktora gittim 2 gun izin aldım tlf cok giremiyorum. .doktor goremedi keseyi bisey diyemiyorum dedi kan tahlili ii çıkmış dedi normalde gormemiz lazimdi dedi..yani karışık bugün de kendi doktorums gideceğim. .ins güzel haberler veririm. .moralim cok bozuk
saçmalama canım ya herkesin hemen kese görünmüyoki bozma moralini lütfen ben bu sabah namazımda herkes için aytel kürsi okudum RABBİM dualarımız kabul etsin
aminnnnnn canım... Allah kabul etsin... bende aynen gece kuran okudum
hepinize dua ettim rabbim kabul eder inş.
egemenhalitde yok canım haberin var mı ?:18:
kız sorma ev çok soğuk bırak çalışma yapmayı kolumu çıkaramıyom yataktan..
bende bu gün soba kurdum..kombi yansın yine aradada banyo zamanı soba yakalım dedim..
ev malum battı..temizlik yapıyom..fırsat buldukca girerim..
günaydın kızlar
49dbd0 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ateşim 36.3te kalmış gibi. düşmemiş de yükselmemiş de bi bakar mısınız bat yarın.. 2gündür düşük olması gerekiyordu...
hamile de olamam çünkü ateş düşük.
kist falan mı oldu yaaaa (((
niye soba kurdun canım ya onun pisliğinlemi uğraşcan ufo alsaydın ben öyle yaptım akşamları yakıyorum ohh ne güzel kombi yetmiyor evimizde yalıtımlı değil öyle idare edicez artık
Bugün çok akıntım oldu beyaz şekilde. Niye ki:/
benbi işleri toparlayıp geleyim..papatyam görüşürüz cnm
egemenhalitde yok canım haberin var mı ?:18:
benbi işleri toparlayıp geleyim..papatyam görüşürüz cnm
sevdum nerde dedin geldi
egemenhalit nerde dedin geldi
demekkim iyi insanlar bak sesini duyan gelio
kizlarrrr keseyi gördük doktor haftasina gore ii dedi hepinizi cokkk seviyorum..cok moralimi bozdu diğer doktor. .allahim hepinize yasatsin bu duyguyu hep dua edecegim size