- 2 Kasım 2013
- 372
- 39
- 48
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.041
ne hain karıymış
yüz verme öylesine, sende o na laf çak gebe herkes kalır ama hayırlı evlat yetiştirmek önemli, kendinde o potansiyeli görüyo musun
de valla
sağol balım, ben 10 yıllık varikoselle kaldıysam siz tedaviyle hayde hayde kalırsınız Allah ın izniyle inşallahh
nere kaçam ay kaçacak yerim olsa evden kaçarım
taze anne nerde kadın yaaa??? hersey yolunda mı nasılsın?
kızlar ben kaçar sohbetinize doyum olmuyor ama kaçmak zorundayım...zaten elif karısı önceden hamileleri sevmezdi şimdi de beni sevmiyor istemiyor beni
bana dğilsede bebeğime yazık.sigarayı da söndürdedik
tatlımm sen su akıntının erken geldıgını soylemıstın ya gunduz.. akıntın geldikten ne kadar sonra catlama oluyor kı??
1 aydır hamile olduğumu biliyorum, toplamda senin 3 gündür dediğin kadar hamileyim demedim.
aslında çakcaktın lafı da hamile karı bebeğe bişey olur mazallah dedim yutkundum.vicdanlı karıyım ben
canım ben o yapışkan akıntıyı gördüğüm gün çalıştım,ertesi gün boş geçtim,sonraki gün tekrar çalıştım.
valla süreyi bilmiyorum ama akıntıyı görünce o gün ya da ertesi günü boş geçmeyin derim balım.
bi de benim ovulasyon takviminden farklı geldi yumurtlama günü. takvime takılmayın
sanane
kızlar ben kaçar sohbetinize doyum olmuyor ama kaçmak zorundayım...zaten elif karısı önceden hamileleri sevmezdi şimdi de beni sevmiyor istemiyor beni
tmm tatlım tşk ederım benımde bugun basladı yumurtlama gunlerım akıntımda bugun geldi bakalım kısmet artık..
yasak mı?istediğim kadar derim
faydam olsa keşke kuzum.
hemen çalışmaya başla o halde, kaçırma bu ayı, o akıntılar her zaman iyi belli etmiyo kendini
büyük bişey yımırtlıyon herhal Eki Görüntüle 901761
faydam olsa keşke kuzum.
hemen çalışmaya başla o halde, kaçırma bu ayı, o akıntılar her zaman iyi belli etmiyo kendini
büyük bişey yımırtlıyon herhal Eki Görüntüle 901761
ben gidiyorum.zaten moralim çok bozuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?