Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kızlar ben kaçar sohbetinize doyum olmuyor ama kaçmak zorundayım...zaten elif karısı önceden hamileleri sevmezdi şimdi de beni sevmiyor istemiyor beni

tatlımm sen su akıntının erken geldıgını soylemıstın ya gunduz.. akıntın geldikten ne kadar sonra catlama oluyor kı??

canım ben o yapışkan akıntıyı gördüğüm gün çalıştım,ertesi gün boş geçtim,sonraki gün tekrar çalıştım.
valla süreyi bilmiyorum ama akıntıyı görünce o gün ya da ertesi günü boş geçmeyin derim balım.
bi de benim ovulasyon takviminden farklı geldi yumurtlama günü. takvime takılmayın

tmm tatlım tşk ederım benımde bugun basladı yumurtlama gunlerım akıntımda bugun geldi bakalım kısmet artık..

faydam olsa keşke kuzum.
hemen çalışmaya başla o halde, kaçırma bu ayı, o akıntılar her zaman iyi belli etmiyo kendini
büyük bişey yımırtlıyon herhal Eki Görüntüle 901761

deve yumurtası sanırsam bu ay adetımın 2. gunu tarcın bal corek otu yedım hergun.. bılmıyorum kı bı faydası varmı.. rastgele deyıp calısmaya dewam etcez

slm kızlar...öncelikle ben anne olmak istiyorum ama bazı terimlere o kadar fransızımki paylaşımları okudukça kendimden tiksindim...mesela bat ne ? yaa nerden nası başlamak lazım bilemedim 2 aydır deniyoruz sonuç başarısız benide aranıza alırmısınız lütfennnn.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…