- Konu Sahibi mehmetelif
- #7.001
ağlama tatlım sizin değerleriniz yükselmişti dimi???
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağlama tatlım sizin değerleriniz yükselmişti dimi???
yukselmıstıde bı sonuc alamadık kı haniii nerde bebekkkk
senide sayalım tatlım ben öylesine yazmıştım ama baya çoğaldık bak gene
olsun canım aman yükselsinde başka ne isterim en azından normal yolla olma ihtimali var ..ya bizim değerlerimiz artmadıysa ne olcak düşünsene ameliyat olduk en son çare olarak o kadar cefa çektik sonucu hüsran allah korusun...
kızlarrr sımdı bugun benım 12. gunum ben 31 gunde adet oluyorum ve bugun o yapıskan akıntım geldi sımdı ben ne gun catlarım ki?? gecen ayda 13. gun gelmıstı ama 16-17. gunde catlamıstı.. hadı bı yardım edın
kızlarrr sımdı bugun benım 12. gunum ben 31 gunde adet oluyorum ve bugun o yapıskan akıntım geldi sımdı ben ne gun catlarım ki?? gecen ayda 13. gun gelmıstı ama 16-17. gunde catlamıstı.. hadı bı yardım edın
canım bende cok korkuyodum hatırlıyosan.. sıızınde gzl artıslar olacak sımdıden boyle dusunme tatlımm
bana da el atın kızlar ikimize birden lütfen.. ben 28 günde bir oluyorum bazen 27 yada 29.gün de olabiliyor bugün 15.günüm,7 9 11 13.günleri değerlendirdik bugün yumurtlama günüm olabilir mi sizce??*
bana da el atın kızlar ikimize birden lütfen.. ben 28 günde bir oluyorum bazen 27 yada 29.gün de olabiliyor bugün 15.günüm,7 9 11 13.günleri değerlendirdik bugün yumurtlama günüm olabilir mi sizce??*
15. gunude degerlendır bak kesın hamıle kalcan sen bu calısmayla bu ay
ben sana aylardır tavsiyede bulunuyorum dinlemiyorsun daha da bulunmam
gıı geçen hiç çalışamadık ya bi de eliften azar işittim bu ay iyi çalışma yapıyoruz...sizin bu beyaz akıntınız nasıl geliyor sulu mu yoksa yapışak mı
uzayan akıntı şeffaf ama beyaz renk değil. geldikten sonraki 2-3 gün önemli. hemen de çıkabilir yumurta folikülden 2 gün içinde de. tam tarih belli olmadığı için öncesinde ve sonrasındaki ilişkiler de önemli. o yüzden gün aşırı ilişki tavsiye ediyor doktorlar. senin 15. gün geldiyse akıntı 15. günü ve 17. günü muhakkak değerlendir. hadi göreyim sizi aslanlarım.bana da el atın kızlar ikimize birden lütfen.. ben 28 günde bir oluyorum bazen 27 yada 29.gün de olabiliyor bugün 15.günüm,7 9 11 13.günleri değerlendirdik bugün yumurtlama günüm olabilir mi sizce??*
kızım sen bana2 günde bir çalış diyorsun bizim spermlerimiz kalitesiz tatlım o yüzden sizinki gibi kaliteli olsa 2 günde bir çalışırız daha iyi olur bizim içinde yorucu oluyor değilse
canım benım bugun gelen akıntım cok yogun yapıskan uzayan seffaf akıtıydı..:44:
hadi onu dinlemedin bari çift günlere denk getir dedim 14.gün yine yok.senin bu ayda bitti