How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

slm kızlar...öncelikle ben anne olmak istiyorum ama bazı terimlere o kadar fransızımki paylaşımları okudukça kendimden tiksindim...mesela bat ne ? yaa nerden nası başlamak lazım bilemedim :17: 2 aydır deniyoruz sonuç başarısız :14: benide aranıza alırmısınız lütfennnn.....

bat beklenen adet tarihi demek canım.hoşgeldin:16::16:

slm kızlar...öncelikle ben anne olmak istiyorum ama bazı terimlere o kadar fransızımki paylaşımları okudukça kendimden tiksindim...mesela bat ne ? yaa nerden nası başlamak lazım bilemedim :17: 2 aydır deniyoruz sonuç başarısız :14: benide aranıza alırmısınız lütfennnn.....
BAt beklenen adet tarihi, SAT son adet tarihi, uzayan şeffaf akıntı yumurta çatlamasına delalet kasık sancısı meme ağrısı gebelik işareti. ovulasyon yumurtanın döllenmeye uygun olduğu tarih bu meretin testi bile var o kaa yani :27: daha çok şey öğrenirisin tatlım. ben 2 ay olmayınca doktora gittim kadın bana totosuyla güldü:33: 4. aydayız bizde. inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeciklerimize:49: hoş geldin bu arada :16:

Bana bozulmuş olabilir üzülme sen:37:

sen bişey demeden de tersledi anoyy beni :52:
hormonları tavan yapmış olabiler
oysaki ben çok mülaimim Eki Görüntüle 901776

canim sana şaka yaptım sadece
biliyor kendini kime bozulduğumu
1 aydır hamileymiş te benim dediğim kadar dememiş 2 ayda hemen hamile kaldı ne tedavi ne stres birde laf söylüyor ilkokul çocuğuymuşum.2 gündür sürekli ağlıyorum.sinirler tepeme çıktı.bebek sağlıklımı rahim yapışıktı düşecek mi stres üstüne stres kimse kimseyi anlamaz

Ay unutmuşum gün aşırı yani bir gün yap bir gün dur metodu uygundur bacım. ateş ölçme var bi de adet günü başlayıp hergün ölçüyorsun yumurtlayınca artıyor ,diğer adete kadar düşmezse bebek geliyor düşerse yok:49: ben olayı kaptım da pratiğe dökmem lazım :33:

BAt beklenen adet tarihi, SAT son adet tarihi, uzayan şeffaf akıntı yumurta çatlamasına delalet kasık sancısı meme ağrısı gebelik işareti. ovulasyon yumurtanın döllenmeye uygun olduğu tarih bu meretin testi bile var o kaa yani :27: daha çok şey öğrenirisin tatlım. ben 2 ay olmayınca doktora gittim kadın bana totosuyla güldü:33: 4. aydayız bizde. inşallah tez zamanda kavuşuruz bebeciklerimize:49: hoş geldin bu arada :16:

Ay unutmuşum gün aşırı yani bir gün yap bir gün dur metodu uygundur bacım. ateş ölçme var bi de adet günü başlayıp hergün ölçüyorsun yumurtlayınca artıyor ,diğer adete kadar düşmezse bebek geliyor düşerse yok:49: ben olayı kaptım da pratiğe dökmem lazım :33:

:27:ne var ne yok döktürmüşün bu moralle bile güldürdüm beni allah bebişine tez zamanda kavuştursun:16:

:1: aminnnnnnnnnn inşallah biran önce hepimiz bebişlerimize kavuşuruz....ben 33 yaşındayım ve o yüzden bu kadar panik oldum..benim bat 1 ocak :1: ... 3 aydır istiyoruz,uğraşıyoruz...
ya aslında bu aydan yana umudum var ama bilemedimki sizle paylaşsam sizde bana bi yorum yapsanız olurmuuuuu :( bu ay bazı garipliklerim var ama bilemedim.kafam allak bullak oldu....

Son düzenleme:
Back