Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

inş tatlım hamilesindir... dediğin gibi bi bugün bi de 17.gün çalışır diğer günler bat beklerim artık ...

kızlar bişey paylaşıcam sizle.biz 3 eltiyiz ben en buyuk.ortancayla benim bebek problemimiz var. küçük elti 3 aylık evli ve hamile.bugun bana diyo ki siz böyle olunca bende bebek yaptım..kendimi cüzzamlı gibi hisettim.bel altı calışıyo hatun

insan siz böyle olduğunuz için yapmaya çekindim der ben olsam çekinirim hamileyim demeye bile...

Son düzenleme:

ne hain karıymış
yüz verme öylesine, sende o na laf çak gebe herkes kalır ama hayırlı evlat yetiştirmek önemli, kendinde o potansiyeli görüyo musun
de valla

bence problem şu.bizim ve oteki eltimin maddi durumu iyi.istediğimiz gibi alıp satıyoruz allaha şükür.küçüğümüzün pek iyi sayılmaz.yanımızda kocasına söyleniyo zaten. bizim tek eksiğimiz bebek.o da burdan üstünlük sağlıyo aklınca ama ben kırılıyorum yaaa

gıı hamileymiş tebrik ederim..bende içimden seni geçiriyordum insanbul karısı hamile kaldı kaçtı diye

sağol balım, ben 10 yıllık varikoselle kaldıysam siz tedaviyle hayde hayde kalırsınız Allah ın izniyle inşallahh
nere kaçam ay kaçacak yerim olsa evden kaçarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…