- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #7.021
iyi akşamlar kızlar:92:
canım bu ay çift günleri yakalayamadık normalde her ay çift günler çalışıyoruz zaten ...o zaman yaz gıı yeni bat 28 ocak
benimde sulu geldi bugün nasıl olacak acaba enfeksiyon mu kaptım sulu akıntı olmuyor galiba yumurtlama akıntısı?
uzayan akıntı şeffaf ama beyaz renk değil. geldikten sonraki 2-3 gün önemli. hemen de çıkabilir yumurta folikülden 2 gün içinde de. tam tarih belli olmadığı için öncesinde ve sonrasındaki ilişkiler de önemli. o yüzden gün aşırı ilişki tavsiye ediyor doktorlar. senin 15. gün geldiyse akıntı 15. günü ve 17. günü muhakkak değerlendir. hadi göreyim sizi aslanlarım.
benim de teorikte var pratikte şimdilik yok belki de olmuştur bilmiyorum artık
yazmam
sen bugünlerde çok batıyorsun gözüme
canım bildigim kadarıyla yumurtlamaya yakın yumurta akı gibi yumurtladıgın zaman azcık daha sıvılaşırmıs.nette okudum.
bakya benden rahatsız olmaya başladı gıı hamile kaldın kalalı beni sevmez oldun sen niye batıyorum
bebeğim erkek mi ki kızları sevmiyormu
milletin akıntıdan haberi yok çatır çatır doğuruyo.cahillik de lazım bazen
kızlar bişey paylaşıcam sizle.biz 3 eltiyiz ben en buyuk.ortancayla benim bebek problemimiz var. küçük elti 3 aylık evli ve hamile.bugun bana diyo ki siz böyle olunca bende bebek yaptım..kendimi cüzzamlı gibi hisettim.bel altı calışıyo hatun
hatun kişiler ne alemdesiniz
kızlar bişey paylaşıcam sizle.biz 3 eltiyiz ben en buyuk.ortancayla benim bebek problemimiz var. küçük elti 3 aylık evli ve hamile.bugun bana diyo ki siz böyle olunca bende bebek yaptım..kendimi cüzzamlı gibi hisettim.bel altı calışıyo hatun
gıı hamileymiş tebrik ederim..bende içimden seni geçiriyordum insanbul karısı hamile kaldı kaçtı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?