- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.781
klavyem bozuldu ekran klavyesi ile yazıyorum yoksa döktürürdüm de zor oluyor sinirleniyorumzeynep haklı ya ikiz ya da sen üstüne gördüngeçen ay ne kadar regl gördün ki? anam çok heyecanlanıyorum ben böyle olunca. bende yaşarım yakında inşallah kuzum
klavyem bozuldu ekran klavyesi ile yazıyorum yoksa döktürürdüm de zor oluyor sinirleniyorum
inşallah kendın hamile kal onu merak ey artık tatlım
zeynep haklı ya ikiz ya da sen üstüne gördüngeçen ay ne kadar regl gördün ki? anam çok heyecanlanıyorum ben böyle olunca. bende yaşarım yakında inşallah kuzum
elifcim nasılsın nasıl gidiyo hamileleik ya bsy sorcm hamile oldugu öğrenmeden önce hissttnmi belirti oldumu hc yardımcı olursan sevinrm
ah ahh hamile kalsam da şuralara bağıra bağıra yazsam hamileyim diye.nerde o günlerrrrrrr...
canim şükür iyidir herhalde
ben adet olacak gibiydim tatlım
bende doktora gttm yumurtalıklarım tam kıvamındaymışama bu seferde çatladımı çatlamadımı diye düşünyorum adetm 3 ünde hep bi şüphe işte
sıkıntı yok biliyorsun beni ameliyt olacaktım ya tutarsa dedim saldım çayıra
cnm bn ya dua et bnm için hamilelern duası kabul olurmusinş olur bu ay inş çatlar
dualarım sizinle ama sorun şurada ben inanmıyorum daha
neden inanmıyosun ki
hiçbir belirti yok ağrı sızı dışında
cnm bnm daha erkn değilmi 1kaç hafta sonra daha net hssedersin hele bi ultrasonda görsen görmedn demi daha
yok canım cuma gideceğim birşeyler görürüz inşallah
Canim hamilemisin ayyyy inssssyatiyorum bn
hiçbir belirti yok ağrı sızı dışında
elifim kuzum ben adet oldumyeni bat 28 aralık yavrum bu arada hayırlı olsun sana tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?