• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Etmem mi yavru ya hemen suan ediyorum tum isteyenlere ...kendimi bian ufurukcu teyze gibin hissettim:)))))

canım bide benim uğurum şu elif 10 aydır hiç gecelik giymeden çalışmış bu ay gecelik giy bide öyle deneyin dedim garı giydi geceliği doğurdu ayşeyi:1:

Kizz bunun derdi baska bu elif cok caliskan hatundi biliyosun simdi isler kesat olcak bebik var ya anladiiiiiinnnnn hincini milletten aliyo

evet canım aynen:1:alsın bakalım sıra elbet bana da gelecek 2 yıl aradan sonra hamile kalırsam hiç çekilmez karı olur um heralde:1:

Canimmmmm yaaa insss kalicaan ennkisa zamanda moral vr psikoloji cok onemli hep iyi dusun

evet canım geçen yıl sorunumuzu öğrendiğimiz zaman eşim ve ben ölü gibi yaşıyorduk ne tadımız ne tuzumuz kalmıştı allaha çok şükür şimdi durumumuza alıştık gayet mutlu ve huzurluyuz artık olmazsa allahın takdiri biz elimizden gelen bütün şeyleri yaptık başka yapacak bir şey kalmadı bekleyeceğiz yapabileceğimiz tek şey sabretmek

evet canım geçen yıl sorunumuzu öğrendiğimiz zaman eşim ve ben ölü gibi yaşıyorduk ne tadımız ne tuzumuz kalmıştı allaha çok şükür şimdi durumumuza alıştık gayet mutlu ve huzurluyuz artık olmazsa allahın takdiri biz elimizden gelen bütün şeyleri yaptık başka yapacak bir şey kalmadı bekleyeceğiz yapabileceğimiz tek şey sabretmek

özel değilse sizin sorun ne canım?

özel değilse sizin sorun ne canım?

canım eşim varikosel ameliyatı oldu..sperm değerleri çok düşüktü,değerlerin düşük olmasının nedeni olarak varikosel teşhisi konuldu 5 ay önce ameliyat oldu eşim 6. ay ameliyattan sonra ilk sperm testimizi vereceğiz eğer değerler düzeldiyse beklemeye devam edeceğiz yoksa yazın aşılama ya da tüp yaptırmayı düşünüyoruz...

Son düzenleme:
canım eşim varikosel ameliyatı oldu..sperm değerleri çok düşüktü,değerlerin düşük olmasının nedeni olarak varikosel teşhisi konuldu 5 ay önce ameliyat oldu eşim 6. ay ameliyattan sonra ilk sperm testimizi vereceğiz eğer değerler düzeldiyse beklemeye devam edeceğiz yoksa yazın aşılama ya da tüp yaptırmayı düşünüyoruz...

geçmiş olsun canım..inşallah güzel haberler alırsınız bundan sonra.benim arkadaşımın kızkardeşininde bebeği olmuyordu.eşi varokiselden ameliyat oldu.değerleri az yükselmiş dediklerine göre ama kızın ikizleri oldu:52:
hiç moralini bozma allah yardım ediyor mutlaka bir şekilde.:34:

Back