Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

sağol canım inşşş allah hepimizin yardımcısı olsun..ablamın kaynı geçen yıl varikosel ameliyatı olmuldu4 ay sonra eşi hamile kaldı geçen hafta doğum yaptı.. türkiye ortalamasına göre bu ameliyat 3 hastadan birine yarıyor...

Son düzenleme:
iyiyim canım, koşturmaca işte bu ara hem işler yoğun hem özel işler

sen nasılsın?

Bende iyiyim canim ozel isleri kasmiyorum artik ne zaman olursa ozamanAma obur isler asiri derecede yogunum ve yorgunum mujum yaa

kan vereyimde emin olayım canım heyecan yaptım bende azıcık
valla dualarınızı da aldım Allah razı olsun sizlerden

Yihhiiuuuu yasasin biri daha hamile ne guzel gozun aydin Elif benim mesaji gormedi herhalde

Bu aralar ne desem cikiyo kime dua etsem tutuyo faydalanmak isteyen beri gelsin fuLik baci artik hizmetinizde hemen bi vergi levhasi ve hesap no gerek bana

Guzzum bide bana dua etsen be nolursun gelcek ay kocam ameliyat olcak ameliyat oldugum ay yada bu ay hamile kalayim noluurr Allaaaahiimm senin dualarin sayesinde

Puffff deme be insallah biz o 3 kisiden biri oluruz.eee biz napcaz o zaman o iki kisiden birileri ollursak.Allahim sen koru bizi

CANIM GÖRDÜM cevap yazacağım bekliyor köşede.ben şu an ağustos anneleri sayfasını okuyup yetişme derdindeyim.döncem sizeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…