- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.761
geçmiş olsun canım..inşallah güzel haberler alırsınız bundan sonra.benim arkadaşımın kızkardeşininde bebeği olmuyordu.eşi varokiselden ameliyat oldu.değerleri az yükselmiş dediklerine göre ama kızın ikizleri oldu
hiç moralini bozma allah yardım ediyor mutlaka bir şekilde.
iyiyim canım, koşturmaca işte bu ara hem işler yoğun hem özel işler
sen nasılsın?
kan vereyimde emin olayım canım heyecan yaptım bende azıcık
valla dualarınızı da aldım Allah razı olsun sizlerden
Bu aralar ne desem cikiyo kime dua etsem tutuyo faydalanmak isteyen beri gelsin fuLik baci artik hizmetinizde hemen bi vergi levhasi ve hesap no gerek bana
sağol canım inşşş allah hepimizin yardımcısı olsun..ablamın kaynı geçen yıl varikosel ameliyatı olmuldu4 ay sonra eşi hamile kaldı geçen hafta doğum yaptı.. türkiye ortalamasına göre bu ameliyat 3 hastadan birine yarıyor...
miratech markası canım
dakika değil valla saniyelerle çıktı ilk hemen belirdi sonra koyulaştı dakika olmadı bile
yavrum ben sana bir yerde yazdım ama burdan da yazayım tebrik ederim
zeynebim buraya gel
ayy ben ağustos annelerinin oraya yazmışım vallahi farkında değilim yavrum ya:))
konuşmuyor onlar öcü sandılar beni.halbuki bilseler ne kaybettiler
:)))
geçen ay adetin az geldiğine göre üstüne görmüş olabilirsin anım.doktor ne demişti değerin hakkında?
Yavrum belirtileri yaz da azcık nasiplenelimbir şey demedi.cuma gideceğim ne çıkacak bakalım:18:
bir şey demedi.cuma gideceğim ne çıkacak bakalım:18:
Yavrum belirtileri yaz da azcık nasiplenelimmemelerde ne oldu kasıklarda batma var mı mide bulantısı neyim, hadi göreyim seni
zeynep haklı ya ikiz ya da sen üstüne gördünyok kız afedersin bi bok yok
çok merak ediyorum.ya ikiz geliyo yada bebişimiz 6-7 haftalık:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?