Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Bu aralar ne desem cikiyo kime dua etsem tutuyo faydalanmak isteyen beri gelsin fuLik baci artik hizmetinizde hemen bi vergi levhasi ve hesap no gerek bana

herkese iyi akşamlar.. var mı bi gelişme? insanbul gıı hamile misin sen herkes tebrik falan ediyor test mi yaptın canım inş hamilesindir senin hamileliğine daha çok sevinecem canım...

canım test yaptım ikinci çizgi var ama benim şansım ya bi bozuk felan çıkar diye yarın kan testini beklicem balım
sen ne durumda olduumuzu bilince sevineceğine gönülden inanıyorum canım
inşallah hepimiz iyi haberler alırız

inş kan testin pozitif çıkar canım batın bugün müydü? ay çok sevindim ya inş darısı bize artık..fulik bacım beni de bi oku üflesene...2 yıldır olmuyor yav...

ama onun eşinde varikosel sorunu var canım o yüzden

Kizzz deme bu kiskanc kariya bole seyler ben hamile kaldim anaaaaaaam bu bir bozuldu beni disladi giii bi gorsennn eyyyyyy forumdaslarim fuLige yapilanlari unutma unutturma fuLik ve insanbuluna sahip cik
#direnfuLik&insanbul

Kızlaaar iyi akşamlaaarrr:)))
Daha yemek bile yemedik. Bakayım bi dedim durumlar nasıl:)

Buradan bebişime sesleniyorummmm!! İçimde misin değil misinnnn??? Bi belirti ver miniğim!
Belimi ağrıtan sensen, canına ölürüm senin ayyyyy yirim seni ben :))))))))))))

gııı sanada ayrı seviniyorum zaten ya bu hamile ya şimdi alıngan karı çıktı başımıza 9 ay boyunca alınganlığını çekeceğiz

bugün annem canımı sıktı.mehmette eve gelmemişti aradım ağlıyordum.yazık sonra mesaj atmış başka bir şey oldu sandım çok korktum çok üzüldüm diyor

Kizzz deme bu kiskanc kariya bole seyler ben hamile kaldim anaaaaaaam bu bir bozuldu beni disladi giii bi gorsennn eyyyyyy forumdaslarim fuLige yapilanlari unutma unutturma fuLik ve insanbuluna sahip cik
#direnfuLik&insanbul

evet biliyorum sana niye geliyorsun diyordu bu karı neyse hamile kaldıda rahatladın

#direnfuLik&insanbul

burasi benim çöplüğüm bir kerem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…