- Konu Sahibi mehmetelif
- #6.281
öylede bi zevki olmuyo..vazife gibi...hoş değil..ama artık konuşmasamda öyle yaparım..
yatakda kudurmak varken.................![]()
ya süpersin sen teknik servisim..idolüm benim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öylede bi zevki olmuyo..vazife gibi...hoş değil..ama artık konuşmasamda öyle yaparım..
yatakda kudurmak varken.................![]()
kızlar mrb dün doktora gttm bn serophene kullanıyodum doktor yumurtalıklar gayet iyi gelişmiş hmn çalışmalara başlayın dedi ama şimdide bnde catlamıcak korkusu var tecrübesi olan varmı arkadaslar
yıkadım ...var yıkatma eşimin teyzesi giller açmış ama o hızla o kavgayla girdim yıkadım.
sıcak suyla yıkadım hep...küçük zaten 1.5 m karelik iki tane bide uzun antre halısı..
arkadaşlarını eve getirmesine gıçık oluyom...ne işi var başkalarının ben yokken evde..
hırlısı var hırsızı var..bide gecede bizde kalmışlar..kızımın yatağımda biri yatmış biri kanepede yatmış..
evdeki herşey den tiksindim.![]()
kız bende bu ay dr gittiğimde senin ilacını yazsın diyecem..klomen acayip göbek yapıyo..şişiyo karım artık kıyafetlerim olmuyo..
sen takma kafana çatlama patlama olayını..çalış çalış çalış.
zevk için yap düşünme yımırtayı...gelişine vur gitsin..kolay gele bacum![]()
yıkadım ...var yıkatma eşimin teyzesi giller açmış ama o hızla o kavgayla girdim yıkadım.
sıcak suyla yıkadım hep...küçük zaten 1.5 m karelik iki tane bide uzun antre halısı..
arkadaşlarını eve getirmesine gıçık oluyom...ne işi var başkalarının ben yokken evde..
hırlısı var hırsızı var..bide gecede bizde kalmışlar..kızımın yatağımda biri yatmış biri kanepede yatmış..
evdeki herşey den tiksindim.![]()
ben öyle kocayı vururum Eki Görüntüle 898770
ben öyle kocayı vururum Eki Görüntüle 898770
ula manyak karu devlet yer göstersin pıçaklıyam dedim:104::104::104::104::104::104::104:..devletten ses çıkmadı..
nerde bu devlet nerde
nasılsın cnm..varmı gelen giden konan....![]()
hemide pompalı tüfeğin var seni gidi senii
hahaha
kız devletin boşluğundan yararlanıp arka bahçede halletcen işte
eşe dosta dağıt ki ders alıp adam olsunlar, sevabı var bu işin
canım bat yarın, kondu mu bilmem konmuştur inşallah
sen ne yaptın az giriyon ama ya
selamın aleyküm.
we aleykum selam cnm h.g n
selamın aleyküm.
hepnasip gelen giden varmı cnm merak ettim seni dün için olurum diodun gelmemiştir inş.
bazı harfler basmıyor mu lan klavyede.bi vurcam kafana.iyiyim sen nasılsın?
we aleykum selam cnm h.g n
hızlı yazınca karışıyo cnmsağol bende iyiyim hep aynı işte