• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

kızlar mrb dün doktora gttm bn serophene kullanıyodum doktor yumurtalıklar gayet iyi gelişmiş hmn çalışmalara başlayın dedi ama şimdide bnde catlamıcak korkusu var tecrübesi olan varmı arkadaslar

kız bende bu ay dr gittiğimde senin ilacını yazsın diyecem..klomen acayip göbek yapıyo..şişiyo karım artık kıyafetlerim olmuyo..
sen takma kafana çatlama patlama olayını..çalış çalış çalış.
zevk için yap düşünme yımırtayı...gelişine vur gitsin..kolay gele bacum:27::27::27::27::27::27::27::27:

yıkadım ...var yıkatma eşimin teyzesi giller açmış ama o hızla o kavgayla girdim yıkadım.
sıcak suyla yıkadım hep...küçük zaten 1.5 m karelik iki tane bide uzun antre halısı..
arkadaşlarını eve getirmesine gıçık oluyom...ne işi var başkalarının ben yokken evde..
hırlısı var hırsızı var..bide gecede bizde kalmışlar..kızımın yatağımda biri yatmış biri kanepede yatmış..
evdeki herşey den tiksindim.:27::27::27:

haklısın bende sevmem öyle şeyleri ALLAH tan benimki öyle şeyler yapmaz oda sevmez:24::24:

kız bende bu ay dr gittiğimde senin ilacını yazsın diyecem..klomen acayip göbek yapıyo..şişiyo karım artık kıyafetlerim olmuyo..
sen takma kafana çatlama patlama olayını..çalış çalış çalış.
zevk için yap düşünme yımırtayı...gelişine vur gitsin..kolay gele bacum:27::27::27::27::27::27::27::27:

cnm bnm saoll akşam grş öptm szi bacılar bu ay çok çalışmk lazım :9
:52:

yıkadım ...var yıkatma eşimin teyzesi giller açmış ama o hızla o kavgayla girdim yıkadım.
sıcak suyla yıkadım hep...küçük zaten 1.5 m karelik iki tane bide uzun antre halısı..
arkadaşlarını eve getirmesine gıçık oluyom...ne işi var başkalarının ben yokken evde..
hırlısı var hırsızı var..bide gecede bizde kalmışlar..kızımın yatağımda biri yatmış biri kanepede yatmış..
evdeki herşey den tiksindim.:27::27::27:

ben öyle kocayı vururum $avcı.gif

ula manyak karu devlet yer göstersin pıçaklıyam dedim:104::104::104::104::104::104::104:..devletten ses çıkmadı..
nerde bu devlet nerde
nasılsın cnm..varmı gelen giden konan....:9::9::9::9:

hahaha :27:
kız devletin boşluğundan yararlanıp arka bahçede halletcen işte :27:
eşe dosta dağıt ki ders alıp adam olsunlar, sevabı var bu işin :27:

canım bat yarın, kondu mu bilmem konmuştur inşallah :27:
sen ne yaptın az giriyon ama ya

hahaha :27:
kız devletin boşluğundan yararlanıp arka bahçede halletcen işte :27:
eşe dosta dağıt ki ders alıp adam olsunlar, sevabı var bu işin :27:

canım bat yarın, kondu mu bilmem konmuştur inşallah :27:
sen ne yaptın az giriyon ama ya

konmuştur inşallah..sende artık kendi kendine fişek atacan..bizde yokki:50::50::50::50:
ben adet oldum 2. günüm....perşembe dr gidip yumurta takibi ilaç iğne sonrada hopp bebiş olacak..
ama olursa eğer kızımda eylül doğumlu..iki eylül annesi olurum..:27::27::27::27::27::27:

nasılsınız kızlarrrr sordum ama çok iyi gördüm sizleri ohhh maşallah yaaa
Allah muhabbetinizi arttırsın valla burası bana çok iyi gelio neşem artıyo
yazdıklarınızı hiç sıkılmadan sonuna dek okuyorum ve çok gülüyorum
Allah sizden razı olsun canlarrr:16::54:

Back