Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Canım benim gözün aydın çok sevindim sana olacak dediğimde bana kızmıştın hatırladın mı canım benim çok mutlu oldum sağlıkla al kucağına duanı benden eksik etme canım benim

Bazen yumurtlamadan dolayi olabiliyor benimde basima gelmisti doktor yumurtlama zamani olur bazen demisti

geçmiş olsun canım

günaydın canım hoş geldin iiyim sen nasılsın

kız ben hiç iyi değilim..
kocanan bi kavga ettim..hala küsüm..
cumtesi pazar annemlere gittim..oda evde tek.
sen git arkadaşlarını getir eve
eve bi geldim ev olmuş ahır...dünden beri halı yıkadım cam perde koltuk ne buldumsa yıkıyom..
hava soğuk ev buz gibi oldu..
bide işten izin almış 20 gün evde deli olacam sabahtan akşama kadar yatakta elinde kumanda tv başında..

aşk olsun şimdi sen bana geçimsizmi demek istedin küstüm kocamda diyor 9 ay ne yapacağım diyor kavga edip duruyorum onla

yok gülüm sen cansın benim ilk aşkımsın...
insan teknik servisine küsermi..hormonlar işte seni böyle yapıyo...,
ben kızıma hamileken kimle kavga edeyim kime kızayım diye adam arardım..
sırf bu yüzdeen kızımdan sonra 5 sene çocuk istemedim..bu defada kızıma sürekli kızarım ona zarar veririm diye düşündüm..seni anlıyom..
kocalar bi b*k anlamaz sen onu boşver..

haklısın teknik servisim benim çok gıcık alıyorum ondan zaten hiç ilgilenmiyor benden( sende benim canımsın guzuu..sende sıkma canını kocana hepsi aynı..al birini vur öbürüne

aboww bu havada halımı yıkanır yıkatmaya verseydin yokmu orda yıkamacılar hasta olursun canım ya niye kavga ettiniz kuzum :26::26::26:

haklısın teknik servisim benim çok gıcık alıyorum ondan zaten hiç ilgilenmiyor benden( sende benim canımsın guzuu..sende sıkma canını kocana hepsi aynı..al birini vur öbürüne

nidecem bilemiyom valla..evde kalması en büyük zorluk..yatakta yatmış marsu plami izliyo...delirecem ...
ama bu ay evde olması iyi çalışmalar daha da hızlanır.

aboww bu havada halımı yıkanır yıkatmaya verseydin yokmu orda yıkamacılar hasta olursun canım ya niye kavga ettiniz kuzum :26::26::26:

yıkadım ...var yıkatma eşimin teyzesi giller açmış ama o hızla o kavgayla girdim yıkadım.
sıcak suyla yıkadım hep...küçük zaten 1.5 m karelik iki tane bide uzun antre halısı..
arkadaşlarını eve getirmesine gıçık oluyom...ne işi var başkalarının ben yokken evde..
hırlısı var hırsızı var..bide gecede bizde kalmışlar..kızımın yatağımda biri yatmış biri kanepede yatmış..
evdeki herşey den tiksindim.

saldırdım dün..ama haftaya başlarız çalışmalara daha üzerine gitmedim..
sadece konuşmuyom..

kızlar mrb dün doktora gttm bn serophene kullanıyodum doktor yumurtalıklar gayet iyi gelişmiş hmn çalışmalara başlayın dedi ama şimdide bnde catlamıcak korkusu var tecrübesi olan varmı arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…