- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.261
kızlar slmmm,bugun 14.gunum yumurtlama gunlerındeyım bugun yumurta akı kıvamında bır akıntı ve bu akıntıyla karısık lekelenmem oldu sızde ne olabılır daha once boyle bısey yasamadım garıp geldı:S
tatlım hemen yanıtlayım oyle cıkayım.. sabah gıttım hemsıreler hazırladı damar yolu actılar agrı kesıcı ıgne yaptılar onluk gıydırdıler sonra rontgen odasına gırdık anestezı yapacak olan bayandı. ona dedim ki benı ıyı uyut ışlem sırasında uyanırsam acı cekersem ayıldıgımda kotu olur.. bende de hıc utanma yok korkudan ne dedımı bılmıyorum kadınbı tehdıt ettım. sonra dr um geldi ona da dedım kı ben tam bayılmadan başlama agrı hıssedersem bozusuruztam bayılırkende ben vazgectım ne koca ıstıyorum ne cocuk ıstıyorum bırakın benı evıme gıdecegım dedım yaaaaaaaa neyse sonra kendıme geldım hıc bısey hıssetmedım az agrım bıraz kanamam var ve tupler hsg sırasında acılmıs dedı dr um cok zorlanmıslar.. tam detaylı konusamadım kendımde deıldım dıye :)
günaydın bacılar...
elifff gözün aydın..dr gittinmi.
paptyam nasılsın cnm...
günaydın bacılar...
elifff gözün aydın..dr gittinmi.
paptyam nasılsın cnm...
ben sana küsümherkesi sor beni sorma..zaten sinirlerim bozuk oynak şarkılara bile ağlıyorum
anlaşıldı sen doğana kadar bize sabır lazım..
kuzum sevdum nasılsın cnm...
günaydın canım hoş geldin iiyim sen nasılsın
aşk olsun şimdi sen bana geçimsizmi demek istedin küstümkocamda diyor 9 ay ne yapacağım diyor kavga edip duruyorum onla
yok gülüm sen cansın benim ilk aşkımsın...
insan teknik servisine küsermi..hormonlar işte seni böyle yapıyo...,
ben kızıma hamileken kimle kavga edeyim kime kızayım diye adam arardım..
sırf bu yüzdeen kızımdan sonra 5 sene çocuk istemedim..bu defada kızıma sürekli kızarım ona zarar veririm diye düşündüm..seni anlıyom..
kocalar bi b*k anlamaz sen onu boşver..
kız ben hiç iyi değilim..
kocanan bi kavga ettim..hala küsüm..
cumtesi pazar annemlere gittim..oda evde tek.
sen git arkadaşlarını getir eve
eve bi geldim ev olmuş ahır...dünden beri halı yıkadım cam perde koltuk ne buldumsa yıkıyom..
hava soğuk ev buz gibi oldu..
bide işten izin almış 20 gün evde deli olacam sabahtan akşama kadar yatakta elinde kumanda tv başında..
haklısın teknik servisim benim çok gıcık alıyorum ondan zaten hiç ilgilenmiyor benden( sende benim canımsın guzuu..sende sıkma canını kocana hepsi aynı..al birini vur öbürüne
nidecem bilemiyom valla..evde kalması en büyük zorluk..yatakta yatmış marsu plami izliyo...delirecem ...
ama bu ay evde olması iyi çalışmalar daha da hızlanır.
aboww bu havada halımı yıkanır yıkatmaya verseydin yokmu orda yıkamacılar hasta olursun canım ya niye kavga ettiniz kuzum :26::26::26:
kim tutar seni saldır arkandayız guzuu
saldırdım dün..ama haftaya başlarız çalışmalara daha üzerine gitmedim..
sadece konuşmuyom..
saldırdım dün..ama haftaya başlarız çalışmalara daha üzerine gitmedim..
sadece konuşmuyom..
konuşmadanda olur fark etmezgözümü kapar vazifemi yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?