- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #6.101
olur böyle şeyler geçer gider bulantı falan var mı folik aldın mı süte başladın mı ceviz badem ye en önemlisi ceviz badem beyin gelişimi hemen başlıyo çünkü..
oldu beşiz yapsın hepimize dağıtsın
evet sıkıştırmazsak etmez valla
hatta bizi de unutur artık gelmez buraya
Haha bendeeee
Belki aynı apartmanda bile olabiliriz
bir yanlışlık var herhalde hamile olan benim
okuyalım da önce ben inanayım bir hamile olduğumaKız senin icinde okuruz insanbul tüm hamileler bir kez ayetel kürsü okusun senin icin tamam mı ben hemen okuyorum tatlımsen üzülme canım
hoşgeldin canımcımOoo herkeste bu topicteymş vay vay vay
slm herkese
yok bir şey sadece acıkıyorum.ceviz yedim 1-2 tane ama beslenme planı bilmiyorum.folic plus verdi doktor.biraz folbiol vardı bende onu kullansam dedim olmaz dedi
ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhh bende kalsam da milletin çenesi kapansa
Kız senin icinde okuruz insanbul tüm hamileler bir kez ayetel kürsü okusun senin icin tamam mı ben hemen okuyorum tatlımsen üzülme canım
Aaaa gerçektenmiii :)) ya kızlar doktora nereye gidiosunuzzz izmirdekilerr :))
Kız senin icinde okuruz insanbul tüm hamileler bir kez ayetel kürsü okusun senin icin tamam mı ben hemen okuyorum tatlımsen üzülme canım
Tühh sana başka topiclerde gezion beni çagrmıon ayıp ayıp bi de kader arkadaşı olcz sildm senide görümcem gbi hıhhh
ben nüfus memuruyummmmmmmmmmmm
yanlışlık yok
şindi biz hamile kalamayanlar sana yüklenebiliriz dışlayabilirz her şey olabilir
Tühh sana başka topiclerde gezion beni çagrmıon ayıp ayıp bi de kader arkadaşı olcz sildm senide görümcem gbi hıhhh
e ben folbiol kullanıyorum ama neden öle dedi ki doktorun ben boşa mı kullandım o kdar
ahh balım sen olmasan zaten sana da okuyalım diyen yok
Allah razı olsun canım, bende kendime okuyum bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?