- 25 Ekim 2013
- 10.378
- 6.880
- 248
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #5.701
kocamla gezdim.ona da mı karışacaksın
ediyorum etmem mi tatlım. meryem suresi okuyorum sonra yasin aklıma gelenleri söylüyorum. kim içten istiyorsa ona sağlıklı sıhhatli bebek ver diyorum. inşallah dualarımız kabul olur.
gel bari :26:
parmakla muayene die bişe var cahil karı.
geçen ayla bu ay aynı değil.her ay yeni tecrübeler ediniyom.
kendim öğrendim.
bak kavga çıkartırım elif bana tersleniyo diye
benim 5 gün var belli olur mu ki?bu arada ateş ölçüyorum ben 36.6 idi 36.7 ye çıktı son birkaç gündür
gıı sen hamilesin hayırlı olsun canım...
tarifi ver fulik bacı. kaçıncı günler kaç gün arayla oldu da tutturdunSen bi disladin beni bakiyorum da ben gidiyorum cok ararsin benii taaam miiiiiiiiii piiihhhh
Sen bi disladin beni bakiyorum da ben gidiyorum cok ararsin benii taaam miiiiiiiiii piiihhhh
tarifi ver fulik bacı. kaçıncı günler kaç gün arayla oldu da tutturdunbiz acemiyiz yapamıyoruz zaar ayaklarını diktin mi ne bileyim bu tarz şeyler
evet farkettim her ay bi yöntemle geliyosun bizeşimdide parmak
yok adet geçicem en erken bi gün kala.
ouuw yüksek ateş süper işte.
adamlarda deli hormon var bizdeki de hava gazısadece 3 kere yapmış ve ilk ay tutturmuş
geçen ay denemiş miydin? yani doğru mu o yöntem önceden ultrason yokken ebeler bu şekilde muayene ediyormuş..
başka topiklerde böyle olmuyor bu topikte beni sürekli tersliyorlar de
evet iyi devam ediyor bakalım düşmez inşallah.dün ovulasyon testi yaptım yumurtlamadakinden koyu çıktı
Hic ekstrq bise yapmadim aslinda sadece sag tarafima yattim biraz canim gun falan da oyle seyrek oldu nasip iste:))tarifi ver fulik bacı. kaçıncı günler kaç gün arayla oldu da tutturdunbiz acemiyiz yapamıyoruz zaar ayaklarını diktin mi ne bileyim bu tarz şeyler
sen bana dua ediyor musun bakiyim
Baaaaah gelirim evine basarim seni heee bu karida hamile kaldim dusman oldu baga yaaaasadece 3 kere yapmış ve ilk ay tutturmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?