Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

canım ben sanırım kimyasal gebelik geçiriyorum dün akşam acile gittim lekelenmem oldu birde ağrım hcg:5,3 çıktı pazartsi yine gel tekrarlayalım dedi dr ama adet oldum dün kanamam arttı...morelim bozuk

canm bende malesef kımyasal gebelık geçiriyuorum sat 6 kasımdı 2 gundur kanamam var nasıp degılmıs ıns bıdahakı aya olur moralını bozma

evet canm kan tahlılı yaptrdım sonra ıkıncıye tekrarladım degerım dustu doktor kımyasal gebelık dedı benm kanamam bı hafta gecıkmeden sonra basladı

kaç çıkmıştı senin değerin,ya benim idrarda filan 2. çizgi silik çıkmıştı ama böyle oluncada üzüldüm senin ilk gebeliğinmi olucak?

canm benm degerım191 cıktı 3 gun sonrada 69 cıktı ılk gebelgm ama bıkere daha kımyasal gebelık gecrdm

benimde dün gece 5,3 çıktı senin 191 dahamı yüksek çıkmış o zaman seninki kimileri 100lü değerler yazıyo kimileri 10lu anlamıyorum ben bu değerleri yaaaa

neyse canım benden bu ay artık yarında olsa iyi haberler gelmez inşlh sizlerden alırız,sen şuan adettin dimi

evet canm benm tahmınımce uzun surcek bıde sancılı esım bıray ay once varıkosel amelıyatı oldu ondan bole oldu dıye dusunuyorum cunku bıkere daha basıma geldı inş bebişler bızımle olur

evet canm benm tahmınımce uzun surcek bıde sancılı esım bıray ay once varıkosel amelıyatı oldu ondan bole oldu dıye dusunuyorum cunku bıkere daha basıma geldı inş bebişler bızımle olur

canım geçmiş olsun mu denir ne nedir bilemedim ama üzülme
şuan kimyasal gerçekleşmiş, ben eminim sağlıklı döllenme çok yakın zamanda olacaktır
eşinde ameliyat olmuş bak ne güzel.
güzel günler gör...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…