- 15 Ekim 2013
- 1.050
- 65
- 363
- 34
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #5.541
Sagol canimmmmm darisi hepinizin basina inssss ilk ogrendim acaip sevindim sora burda beta hcg bolumunu okuyunca biras moralim bozuldu degerim nasil acana diye ogluma kan testi yaptigimda 25 gunluktu o zamandeerm 6600 kisur cikmisti ama adet dongim 28 di o zaman bilemedim simdi nasi bu deher bilen varsa bi degerlendirse sevinirdim doktora falan gostrrmedm sonucuda zaten maiille aldim sonucu:))
Benim battan bir gün önce 114 çıktı. Normal değerin. Değer kişiden kişiye, aynı kadının hamileliğinden hamileliğine değişir. Hayırlı olsun
sende okur musun bana ayetel kürsiBenim battan bir gün önce 114 çıktı. Normal değerin. Değer kişiden kişiye, aynı kadının hamileliğinden hamileliğine değişir. Hayırlı olsun
Cok sagolll canimmmmm aslinda batim ya bugun ya yarindi tam emin degilim iyi dimi deher ohhh icim rahatli yahuuu:)))
sende okur musun bana ayetel kürsi
sende okur musun bana ayetel kürsi
Tabii, başkalarıyla karşılaştırma. Döllenme zamanıyla alakalı bişe erken döllenme oluyor o zaman daha yüksek çıkıyor değer. O 500-600 yazanların çoğunun batı 2-3 gün geçmiş oluyor. 3 gün sonra senin değerin 500 lerde olcak meselaBen de araştırdım ilk öğrendiğimde senin değerin tam haftanla uyumlu
Ya bu kadar erken bas donmesi baslar mi ya baska bi rhatszigim mi var acaba normal mi bu
(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )
merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar
Sen bu ay bize supriz yapcaksin Allahim izniyleeee bak gor :)))) cok keyifsiz gibi geldin bana sinavdan dolayi yorgunluktan mi canim?
kişiden kişiye değişir tatlım yaaa.sen daha iyi bilirsin.2.sonuçta
inşallah canım.keyifsizim doğru.göğüslerin nasıl?
Oglumda hic basim donmemisti midem bulantilarinda 6.haftadan sora baslamisti hepsi farkli oluyo demek ama bukadarda erken pek mumkun degil bence
Belkide oyledir canim...sen neden keyifsizsin?psikolojikte olabiliir
Gogusletimde hafif buyume ve uclarinda agri var normalde boyle bisey olmuyodu bana
Belkide oyledir canim...sen neden keyifsizsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?