Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Benim battan bir gün önce 114 çıktı. Normal değerin. Değer kişiden kişiye, aynı kadının hamileliğinden hamileliğine değişir. Hayırlı olsun

Cok sagolll canimmmmm aslinda batim ya bugun ya yarindi tam emin degilim iyi dimi deher ohhh icim rahatli yahuuu:)))

Tabii, başkalarıyla karşılaştırma. Döllenme zamanıyla alakalı bişe erken döllenme oluyor o zaman daha yüksek çıkıyor değer. O 500-600 yazanların çoğunun batı 2-3 gün geçmiş oluyor. 3 gün sonra senin değerin 500 lerde olcak mesela Ben de araştırdım ilk öğrendiğimde senin değerin tam haftanla uyumlu

Ayyy cok sagol canim yaa valla icimi rahatlattim oglumda 6600 kusurdu onu hatirlayinca bide yuh anasinin gozu dedim anormal olan oymus heralde:)))))

(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )

merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar

Sen bu ay bize supriz yapcaksin Allahim izniyleeee bak gor :)))) cok keyifsiz gibi geldin bana sinavdan dolayi yorgunluktan mi canim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…