• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Sagol canimmmmm darisi hepinizin basina inssss ilk ogrendim acaip sevindim sora burda beta hcg bolumunu okuyunca biras moralim bozuldu degerim nasil acana diye ogluma kan testi yaptigimda 25 gunluktu o zamandeerm 6600 kisur cikmisti ama adet dongim 28 di o zaman bilemedim simdi nasi bu deher bilen varsa bi degerlendirse sevinirdim doktora falan gostrrmedm sonucuda zaten maiille aldim sonucu:))

Benim battan bir gün önce 114 çıktı. Normal değerin. Değer kişiden kişiye, aynı kadının hamileliğinden hamileliğine değişir. Hayırlı olsun:16:

Cok sagolll canimmmmm aslinda batim ya bugun ya yarindi tam emin degilim iyi dimi deher ohhh icim rahatli yahuuu:)))

Tabii, başkalarıyla karşılaştırma. Döllenme zamanıyla alakalı bişe erken döllenme oluyor o zaman daha yüksek çıkıyor değer. O 500-600 yazanların çoğunun batı 2-3 gün geçmiş oluyor. 3 gün sonra senin değerin 500 lerde olcak mesela:52: Ben de araştırdım ilk öğrendiğimde senin değerin tam haftanla uyumlu:54:

Tabii, başkalarıyla karşılaştırma. Döllenme zamanıyla alakalı bişe erken döllenme oluyor o zaman daha yüksek çıkıyor değer. O 500-600 yazanların çoğunun batı 2-3 gün geçmiş oluyor. 3 gün sonra senin değerin 500 lerde olcak mesela:52: Ben de araştırdım ilk öğrendiğimde senin değerin tam haftanla uyumlu:54:

Ayyy cok sagol canim yaa valla icimi rahatlattim oglumda 6600 kusurdu onu hatirlayinca bide yuh anasinin gozu dedim anormal olan oymus heralde:)))))

(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )

merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar

(hisarbuselik kullanıcısından alıntı )

merhaba canım meryem otunu ben ağustos ayında üzerimde taşıdım eylül ayında hamile olduğumu öğrendim şükür...bende içilicek diye biliyordum araştırdım ama içilmiyormuş sadece üzerine arapça 3 defa meryem suresini okuyorsun veya okutturuyorsun eşinle 2 rekat namaz kılıyorsun meryem otunu ince bir beze sarıp sağ göğsünde taşıyorsun sadece banyo yaparken çıkartıyorsun okadar

Sen bu ay bize supriz yapcaksin Allahim izniyleeee bak gor :)))) cok keyifsiz gibi geldin bana sinavdan dolayi yorgunluktan mi canim?

Back