- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #5.521
Amiiiiiinnnnn canimmmmm inssscanım hayırlı olsun cok sevındım darısı basımıza inşallah..
Eet suan 3 haftanin icinde olmaliyim normaldir heralde yani ins oyledir su keseyi ve kalp atislarini gorursemcok rahatlicam inssss gorurum cok dua edin banaokuduğum kadarıyla genelde ilk sonuçlar 100 lü değerler oluyor
okuduğum kadarıyla genelde ilk sonuçlar 100 lü değerler oluyor
kuzum senın adet gelmedı mi?
Amiiiiiinnnnn canimmmmm insss
Eet suan 3 haftanin icinde olmaliyim normaldir heralde yani ins oyledir su keseyi ve kalp atislarini gorursemcok rahatlicam inssss gorurum cok dua edin bana
yok canim 20 si benim günüm
amin inşallah.sen de hamileler kervanına girdiğine göre bana 1 ayetelkürsi okur musun?
okudun mu?
Belime sanki igneler sokuyolar:S
kızlar hsg den sonra korunmak mı gerekiyor?
Belime sanki igneler sokuyolar:S
bana öyle demişlerdi ama herkese dememişler
normaldir canım.. ayyyyy keske benımkısıne de soksalar tabii hamilelikten
kuzenımde korunmustu ama su hsgden hemen sonra adet gormeden hamile kalanlar oluyor ya acaba korun desede korunmasdam mı
Bugun baya temizlik yaptim ondan sora oldu giiii hem ben bu keseyle kalp atisini bi goriyim o zaman heeeh hamileyim dicem:))
Bugun baya temizlik yaptim ondan sora oldu giiii hem ben bu keseyle kalp atisini bi goriyim o zaman heeeh hamileyim dicem:))
belirti yaşadın mı?
Yaa ne biliyim bitane topik okudum kafam karisti ondan korktum biraohooooo sen ne yapmıssın.. yan gel yat keseyı gorup kalp atısını duyana kadar besbelli hamılesın tatlım
Supurge falan gunluk ev isleri ama oglum hep sirtimsa ve kucagimda malesefben hiçbir şey yapmıyorum kaldırmıyorum.sen itip çektin mi yoksa bir şeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?