Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

nasıl gidiyo canım kaç gün kaldı

iyi gidiyo ne olsun hep aynı değişen bişey yok cnm
9 yada 10 gün kaldı daha var anlayacağın:26:
bekle bekle sonu hüsran gelio aslında
bu ay okadar düşünmemeye çalışıyorum
düşününce insan çok ümitleniyo sanki hamileymişsin gibi
saldım çayıra mevlam kayıra

kızlar slmmm,bugun 14.gunum yumurtlama gunlerındeyım bugun yumurta akı kıvamında bır akıntı ve bu akıntıyla karısık lekelenmem oldu sızde ne olabılır daha once boyle bısey yasamadım garıp geldı:S

Sat 1 aralik canim 30 35 gunde olurum
tatlım 30-35 günlük aralıkta 14. gün değilde 16-17-18. gün gibi yumurtlarsın bence. tabi sapmalar oluyor. bazen erken bazen geç gibi ama ortalama böyle olmalı. hatta 21. güne bile sarkabilir senin 35 günlük periyod olursa. bence sen gün aşırı çalış çünkü ben genelde 28 günde oluyorum buna rağmen yumurtlamam 12-13. gün oluyor. hadi bakalım

Merhaba kızlar nasılsınız?
Bugün bebeği gördüm kalp atışını duydum mutluluğumu sizinle paylaşayım dedim

adetım bıttıgınden berı gun asırı calısmalar devam ama adetım bıraz gec oluyor bıde bu ay vucudumu tanımak adına test yapıyorum hangı gun yumurtladıgımı bılmıyorum cunku aralık 31 e kadar testlere devamm

tamam canim sagolasin.Soylemem kimseye oku diye ama belki kaynanama soylerim okurmusun diye bilmiyorum yada kimseye demem kendim bitiririm.Bende giremem hafta sonu cok yogunum sanada iyi calismalar kolay gelsin

tatlım ara vermeden okunacak.sen bitiremezsin.annene söylesene

Hayir canim hasta olmadim bugun kocamin israriyla kan verdim sonuc pozitif degerim 170 benim adet dongum 25 gun deger nasil emin olamadim o yuzden sevinemiyorum korkudan

anaaaaaaaaa hayırlı olsunnnnnnn.
çok anlamam ama iyi gibi

Sagol canimmmmm darisi hepinizin basina inssss ilk ogrendim acaip sevindim sora burda beta hcg bolumunu okuyunca biras moralim bozuldu degerim nasil acana diye ogluma kan testi yaptigimda 25 gunluktu o zamandeerm 6600 kisur cikmisti ama adet dongim 28 di o zaman bilemedim simdi nasi bu deher bilen varsa bi degerlendirse sevinirdim doktora falan gostrrmedm sonucuda zaten maiille aldim sonucu:))

okuduğum kadarıyla genelde ilk sonuçlar 100 lü değerler oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…