- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #5.501
günaydın cnm
nasıl gidiyo canım kaç gün kaldı
koyulasmaması sat kac kı kac gunde oluyorsun
tatlım 30-35 günlük aralıkta 14. gün değilde 16-17-18. gün gibi yumurtlarsın bence. tabi sapmalar oluyor. bazen erken bazen geç gibi ama ortalama böyle olmalı. hatta 21. güne bile sarkabilir senin 35 günlük periyod olursa. bence sen gün aşırı çalış çünkü ben genelde 28 günde oluyorum buna rağmen yumurtlamam 12-13. gün oluyor. hadi bakalım
Sat 1 aralik canim 30 35 gunde olurum
tatlım 30-35 günlük aralıkta 14. gün değilde 16-17-18. gün gibi yumurtlarsın bence. tabi sapmalar oluyor. bazen erken bazen geç gibi ama ortalama böyle olmalı. hatta 21. güne bile sarkabilir senin 35 günlük periyod olursa. bence sen gün aşırı çalış çünkü ben genelde 28 günde oluyorum buna rağmen yumurtlamam 12-13. gün oluyor. hadi bakalım
bacılar naber ne var ne yok..tatlım nazende88 kimyasal gebelik geçirmiş haberin olsun listede adı varya
Yaaa kizlar bugun benim batim neden kimse beni merak etmiyorrrrrrrrr
tamam canim sagolasin.Soylemem kimseye oku diye ama belki kaynanama soylerim okurmusun diye bilmiyorum yada kimseye demem kendim bitiririm.Bende giremem hafta sonu cok yogunum sanada iyi calismalar kolay gelsin
Merhaba kızlar nasılsınız?
Bugün bebeği gördüm kalp atışını duydum mutluluğumu sizinle paylaşayım dedim
Hayir canim hasta olmadim bugun kocamin israriyla kan verdim sonuc pozitif degerim 170 benim adet dongum 25 gun deger nasil emin olamadim o yuzden sevinemiyorum korkudan
anaaaaaaaaa hayırlı olsunnnnnnn.
çok anlamam ama iyi gibi
Hayir canim hasta olmadim bugun kocamin israriyla kan verdim sonuc pozitif degerim 170 benim adet dongum 25 gun deger nasil emin olamadim o yuzden sevinemiyorum korkudan
Sagol canimmmmm darisi hepinizin basina inssss ilk ogrendim acaip sevindim sora burda beta hcg bolumunu okuyunca biras moralim bozuldu degerim nasil acana diye ogluma kan testi yaptigimda 25 gunluktu o zamandeerm 6600 kisur cikmisti ama adet dongim 28 di o zaman bilemedim simdi nasi bu deher bilen varsa bi degerlendirse sevinirdim doktora falan gostrrmedm sonucuda zaten maiille aldim sonucu:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?