- 25 Temmuz 2013
- 5.023
- 174
- 163
- 46
- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #4.981
mrb kızlar aranızda yeni sayılırım benim bat 4 ocak yaş 29 2. ayım serophene kullanıcam bu ay bu ilacı kullanıp hamile kalan var mı aranızda :18: :18:
kızlar ben dr gittim bana folic plus verdi günde 3tane kullanılıyor ama bu benım mıdemı agrıtıyo yaa kullanan var mı aranızda bırakıcam valla karın agrısı çekiyorum hep
ben kullandım.sevmedim bende o ilacı
Size kısa bi not bırakmak için geldim... Herseyden önce sizi çok seviyorum.. Uzun süredir giremiyorum bu sizi unuttuğum anlamına gelmesin sadece biraz kötü hissediyordum ...buralardayım merak etmeyin... Ayrıca listenin en sonunda olmak hiç güzel değil...
Mehmetelifciğim kusura bakma İnan ki period takvimime bakıyorum ama işin içinden cıkamıyorum en ufak bi tahminim bile yok... Seni takmadığımı falan sakın düşünme olur mu...:50:
ben kullandım.sevmedim bende o ilacı
selam . beni topikten silebilirsin adetim dün geldi malesef( birde mesaj limitin dolu sanırım mesaj atamadım . hani sen adını yazdırıp gidenlere kızıyordun ya haber vereyim kulaklarım çınlamasın dedim :))
canım aradın mı doktoru?
canım benim üzme canını.adet olduğuna emin misin?yerleşme olmasınelifcim,adet oldum ben beklediğim tarihten 1 hafta önce yeni bat hakkında hiçbir fikrim yok.düzenim ve psikolojim alt üst olmuş durumda...
Soguktan k.cim dondu.. kar size yagiyor sogugu biz cekiyoruz :)) kizlar nasilsiniz?
kızlar bana yardımcı olun gecelerı kasıgımda gaz sancısı kasık agrısı gıbı degısık rahatsız edıcı agrı oluyor hala olmadım bugun yarın olmam gerekyor koyu kıvamlı akntım var ne yapmalıyım 3 gun once ıdrar testım negatıftı
ertelendi tatlım
hımm ben de kaçayım o zaman yemek yiyelim.. görüşürüzzz kolay gelsin
kızım bende donuyorum evin içinde rüzgar esiyor hemde o biçim.soba kendini ısıtmıyor.ben izmirde yim ne karı kar yok burda.yanlış alarm.sen nerdesin?
hmm anladım neyse bakalım her şeyde vardır bi hayır...
Kibristayim canim hem soba hem klima acik.. sanki odanin birinden bi penguen cikip ahbap buralar benim dicek sanki oyle sogukkk(
evet canım.ben hamileyim ki zaten
bata az kaldı ya hamile hamile dolaşıyorum ortalarda
evet canım.ben hamileyim ki zaten
bata az kaldı ya hamile hamile dolaşıyorum ortalarda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?