Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Kızlar ben kaçıyorum karadayı izlemeye kocamla napim bugün pazartesi ve eşiminde bir tek bu dizisi var anlayışlı olmam lazım
herkese iyi gecelerrrr accıkta ütü yapem sonra yatarım Eki Görüntüle 889359

ben stresli günler geçiriyorum az çok biliyorsundur ve hafta sonu da sınav var.aşırı stres altındayım

tamam hayatım burası zaten stres atma yeri ben bişiy demedim ki sana bak bende senin bana yazdıklarına takıldımmı atıcaksın tabiki sinirini stresini ama karşındakini incitmeden (ben sana şu yazdığımla kırdıysam özür dilerim,ama kırıldığımıda itiraf edeyim o zaman)

ben gelmiştim ama hangi şehirdi hatırlamıyorum.siz hangi şehirdesiniz?

neden kırıldın ki?

neyse elif uzatmayalım belkide sen beni kırmak için söylemedin ama ben nedense üzüldüm bi an için 454 sayfaya...

tamam birşey demeyeceğim ama şaka da mı yapamayacağız ve üstelik gerçekten benim acayip teselliye ihtiyacım var.benim kendime hayrım yok şu an ve acayip elektrik yüklüyüm.her dokunduğum yer çarpıyor beni

canım dr unla konus bole bı ıhtımal varsa yapmazlar heralde emın olmadan.. ayyyy ınsallah vardır canım yaaa ınsallah hamılesındır.. netten arastırdın mı peki zarar olup olmadıgını?

bakıyorum işte. valla eğitimleri için harcamazlar umarım.birde yapışıklık olunca düşük olabiliyormuş

bakıyorum işte. valla eğitimleri için harcamazlar umarım.birde yapışıklık olunca düşük olabiliyormuş

canımmm hıc uzulmee hıc de merak etme hersey yolunda gıdecektır yok canım kobay olarak da kullanmazlar bızı sanmıyorum bunları atlatır atlatmazz hamıle de kalırsın hemde saglıklı.. belki simdiden hamişşindir

inşallah canım sağolhep beraber inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…