- Konu Sahibi mehmetelif
-
- #4.541
ay be ne.benim eşimin maaşı 800
iyiyim bende nolsun yaa hafta sonu şehir dışındaydım gezdim geldim öle . ben bişi sorucam size bi arkadaşım hamile bugun 5 gün gecikmişi adeti sabah test ypmış pozitif dr a gitti hamile kese var ama dr düşük riski var haftaya kadar kimseye sölemeyiğn bebeği haftaya tekrar göreyim demiş. kese varsa da problem mi oluyo ki. 2 haftalık falanmış.:26::26:
bu ay abana dokunmayın.pazartesiye kadar hele çok tehlikeliyim.dokunduğum her yeri çarpıyorum.siz beni teselli edin
o da doğru ya
biz kadınlar abartıyoruz her şeyi :)
ikon kullanamıyorum niye acaba
:26: :26:
peki tamam...
anladım canm dr da sadece önümüzdeki hafta için riskli demiş benım bildiğim kadarıyle ilk 3 ay vardır zaten o risk. dr biraz moral bozucu konuşmuş haftaya belli olurmuş falan fillan. inşallah bişi olmaz ilk denemesi ve ilk bebeği onunda ve rahmı ters arkadasının Allahtan ümit kesilmez.var tabi canım.kese görünecek sonra bebek görünecek sonra kalp atışları duyulacak.zaman çok yani.dış gebelik boş gebelik filan filan var.hayırlısı olsun hakkında
kıbrısta asgari ucret 1400 olunca hersey de ona endeksli pahalı oluyor.. bızım gelirimiz aylık 4000 ama ayın ortasında para bitiyor 500 elektrik ki gunduzlerı evde deılız 100 belediye 300 cep telefonları aylık market 2 kişi için minumum 800 aylık benzın 700 bızde toplu tasımacılık yok.. ete para vermıyoruz allahtan dukkan babamın
inşallah bunu sağlıkla alacaksın kucağına.ne zaman öğrendin?
anladım canm dr da sadece önümüzdeki hafta için riskli demiş benım bildiğim kadarıyle ilk 3 ay vardır zaten o risk. dr biraz moral bozucu konuşmuş haftaya belli olurmuş falan fillan. inşallah bişi olmaz ilk denemesi ve ilk bebeği onunda ve rahmı ters arkadasının Allahtan ümit kesilmez.
daha bugun ogrendim cnm bu sefer oldu galıba içime guzel seyler doguyor
bu ne be 500 elektrik mi olur 300 telefon mu olur.100 belediye ne için?
ayyyy canım sorma bıde bu ay % 30 zam yapmıslar allah bılır kac gelcekbelediye de su sokak aydınlatma ve cop toplama parası alıyor bızden.. az kaldı nefes alıyoruz dıye para isteyecekler kuzummm burada hayat cok pahalıı kiiiiii.. bıde araba taksıdı oduyoruz tabı cok sukur halımıze..
o ses türkiye izliyorum ben kızdım ders mers çalışmayacağımkızlar ben kaçıyorumm
herkese hayırlı geceler
elif kuzum sende ders çalış valla gün bitti
öptümm
o ses türkiye izliyorum ben kızdım ders mers çalışmayacağım
gelsenize buraya
gıı bende izliyorum.. kaçtım ben herkese kucak dolu sevgiler, öptüm canlarım...yarın görüşürüz...
o ses türkiye izliyorum ben kızdım ders mers çalışmayacağım
inşallah canım.kaç çıktı değerin?
kuzummm bız buralıyız kiii... kımse yok orada yedi sulale kıbrıslı. orda naparız kii bizzzzz :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?