Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

ay be ne.benim eşimin maaşı 800

kıbrısta asgari ucret 1400 olunca hersey de ona endeksli pahalı oluyor.. bızım gelirimiz aylık 4000 ama ayın ortasında para bitiyor 500 elektrik ki gunduzlerı evde deılız 100 belediye 300 cep telefonları aylık market 2 kişi için minumum 800 aylık benzın 700 bızde toplu tasımacılık yok.. ete para vermıyoruz allahtan dukkan babamın

var tabi canım.kese görünecek sonra bebek görünecek sonra kalp atışları duyulacak.zaman çok yani.dış gebelik boş gebelik filan filan var.hayırlısı olsun hakkında

var tabi canım.kese görünecek sonra bebek görünecek sonra kalp atışları duyulacak.zaman çok yani.dış gebelik boş gebelik filan filan var.hayırlısı olsun hakkında
anladım canm dr da sadece önümüzdeki hafta için riskli demiş benım bildiğim kadarıyle ilk 3 ay vardır zaten o risk. dr biraz moral bozucu konuşmuş haftaya belli olurmuş falan fillan. inşallah bişi olmaz ilk denemesi ve ilk bebeği onunda ve rahmı ters arkadasının Allahtan ümit kesilmez.

bu ne be 500 elektrik mi olur 300 telefon mu olur.100 belediye ne için?

hayırlısı olsun.bizim bir arkadaşta 2 aylıkken düşürdü bebeğini. bebeği görüp kalp atışını duyana kadar risk görüyorlar zaten doktorlar

bu ne be 500 elektrik mi olur 300 telefon mu olur.100 belediye ne için?

ayyyy canım sorma bıde bu ay % 30 zam yapmıslar allah bılır kac gelcek belediye de su sokak aydınlatma ve cop toplama parası alıyor bızden.. az kaldı nefes alıyoruz dıye para isteyecekler kuzummm burada hayat cok pahalıı kiiiiii.. bıde araba taksıdı oduyoruz tabı cok sukur halımıze..

kızlar ben kaçıyorumm

herkese hayırlı geceler
elif kuzum sende ders çalış valla gün bitti

öptümm

gelsenize buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…