Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

Çook silik negatif sanrım :26:

Canım benimde ilk yaptığım test silikti böyle ama yinede belli oluyordu. ertesi sabah yine yaptım ikinci çizgi daha koyu çıktı. bence sabah tekrar bir test yap, yada en garantisi kan testi yaptır. ama bence hamilesin hayırlı olsun inşallah..

Çook silik negatif sanrım :26:

Neresi silik yahu bal gibi hamilesin arkadas sen sevinsene

iyiymis.Ne okuyordun

bende buradayım

ahhh datlum bebem topigimizin kiymetlisi seni unuturmuyum ben hic tuuhh bana o ellerime vurayim ben nasilsin gecmise bakiyordum uzgunum falan yazmissin bende uzuldum

arkadaşlar nasılsınız bnm adet tarihim 11 aralık ama hiç belirti yok sadece kasıklarımda ağrı oluyo oda adet ağrısı gibi adet olmaktan korkuyorum acaba hamilemiyim beklemek çok zor

Bende ani senin gibiyim boyle yine gecen ayki gibi kasiklarimda batma var heralde adet gunu yakin oldugu icin hic umudum yok ben hamilelige falan baglamiyorum arkadas bu sefer yoruldum yetti valla canima artikin

Arkadaşlar bol muhabbetler bol bebekler bizim olsun.Benide ekelrmisiniz buraya Bat 19 Aralık yaş 23 8 aydır 0 korunma ama bebek yok Mayısa kadar beklememi söyledı doktor bıde ustune folık asit verdi boşuna kullanıcakmışım gibi gelıyor.Hiç umudum yok 3 ay ıcınde hamile olacagıma dair.

evet canim ya cok moralim bozuk baya agladim esime dedim ben bebek filan istemiyorum diye

arkadaşlar nasılsınız bnm adet tarihim 11 aralık ama hiç belirti yok sadece kasıklarımda ağrı oluyo oda adet ağrısı gibi adet olmaktan korkuyorum acaba hamilemiyim beklemek çok zor

11 gün önceden adet belırtısı oluyormuki sende ? Benim genelde 2 3 gun önceden belli olur. Kaç aydır bende her ay kendımı hamıle sanıp aşeriyorum bile. Birde hamile kalınca agrı sızı oluyormukı bilemedim ben şimdi..İnş bekledıgın gibidir

daha 2 aylık evlisin sabır.olur inşallah. ekliyorum

evet canim ya cok moralim bozuk baya agladim esime dedim ben bebek filan istemiyorum diye

Canimsin yaa uzulme derdini veren Allah dermanini da verir insalllah tobe de hem Turkiyede daha kolay tedavi olmak niye umitsizlige kapiliyorsun ki hemen belki tedavi yada ne bilim ameliyatmi olcaksin onun sonucunda eskisinden daha iyi olcaksin en azindan ne oldugunu biliyorsun cozumu icin ugrasirsiniz oncelikle hem kim bilir belki ameliyat oncesi hamile kalirsin.Tobe de sakin istemiyorum falan deme Allahin gucune gitmesin ben esimle ve ailesinle cok buyuk kavga etmistim hatta bosanmayi bile dusunmustum gecen sene neyse oraya girmeyeyim de dedim ki Allah bana senin gibi insandan cocuk vermesin senin gibi bi babasi olacagina dedim bak simdi cocugumuz olmuyor iste Esin sana hem destek oluyo gibime geliyor bence sen kuruntu yapiyorsun sanki esim beni suclarsa yada sucluyosa diye bana oyle geliyor

O yuzden kaynanamdan NEFRET EDIYORUM TIKSINIYORUM hatta cunku hep o cadolozun yuzunden kavga ettik butun kavgalarimizin sebebi o ve kendi kendime beddua ettim resmen.Allah buyuk onunda kizi var etme bulma dunyasi bu ahim yerde kalmasin insallah.Simdide oglunda sorun varya sesi kesti cadaloz

canım doktorlar benimle oyun oynuyor sanki.şimdi de adet söktürücü verdi tüm düzenimi bozacak 1 haftaya kadar adet olacağım sanırım.bende anlamadım bunu.pazartesi veya salı güya ameliyat yapacaklardı yapmadılar.işyerinde tel.den konuştuğum için ayrıntılı soramadım da.tarlusal diye bir ilaç kullanıyorum.içinde yazıyor zaten depresyon geçmişi olan hastalar izlenmelidir diye.bende martta doktor demeden bebek için bıraktım ilacı.doktor hala kullanıyorum sanıyor.o mu sebep oldu bilmiyorum.bu aralar ilişkiden sonra kanama da geliyor anlamadım neden olduğunu.karnım ağrıyor kasıklarım batıyor delireceğim yani.
eşime gelince ağlayınca kızıyor suçu internete buluyor orada okuyorsun ediyorsun böyle oluyorsun diyor

seninle yakınlarda olsakta konuşsak çok isterim.beraber aynı evde mi yaşıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…