- 4 Eylül 2010
- 534
- 5
-
- Konu Sahibi mehmetelif
- #2.121
Çook silik negatif sanrım :26:
Ben ogluma hamileyken okulum bitmisti ama iki dersim kalmisti ilk sinavda 6 aylik hamileydim birinden gectim digerine tekrar girmem gerekti sinava girdim 9 ayligim vaktime bi kac hafta var kagidin altina not yazdim nolur beni gecirin dogurmak uzereyim tek ders sinavina gelemem diye hakkatende gecirdi beni sagolsun:))))))
Bat 23 aralıkkkkkk
Napiyorsun asagilarda ne var ne yok tatlim iyimisin
Napiyorsun asagilarda ne var ne yok tatlim iyimisin
arkadaşlar nasılsınız bnm adet tarihim 11 aralık ama hiç belirti yok sadece kasıklarımda ağrı oluyo oda adet ağrısı gibi adet olmaktan korkuyorum acaba hamilemiyim beklemek çok zor
bende buradayım
arkadaşlar nasılsınız bnm adet tarihim 11 aralık ama hiç belirti yok sadece kasıklarımda ağrı oluyo oda adet ağrısı gibi adet olmaktan korkuyorum acaba hamilemiyim beklemek çok zor
ahhh datlum bebem topigimizin kiymetlisi seni unuturmuyum ben hic tuuhh bana o ellerime vurayim ben nasilsin gecmise bakiyordum uzgunum falan yazmissin bende uzuldum
Bende ani senin gibiyim boyle yine gecen ayki gibi kasiklarimda batma var heralde adet gunu yakin oldugu icin hic umudum yok ben hamilelige falan baglamiyorum arkadas bu sefer yoruldum yetti valla canima artikin
Arkadaşlar bol muhabbetler bol bebekler bizim olsun.Benide ekelrmisiniz buraya Bat 19 Aralık yaş 23 8 aydır 0 korunma ama bebek yokMayısa kadar beklememi söyledı doktor bıde ustune folık asit verdi boşuna kullanıcakmışım gibi gelıyor.Hiç umudum yok 3 ay ıcınde hamile olacagıma dair.
evet canim ya cok moralim bozuk baya agladim esime dedim ben bebek filan istemiyorum diye
Canimsin yaa uzulme derdini veren Allah dermanini da verir insalllah tobe de hem Turkiyede daha kolay tedavi olmak niye umitsizlige kapiliyorsun ki hemen belki tedavi yada ne bilim ameliyatmi olcaksin onun sonucunda eskisinden daha iyi olcaksin en azindan ne oldugunu biliyorsun cozumu icin ugrasirsiniz oncelikle hem kim bilir belki ameliyat oncesi hamile kalirsin.Tobe de sakin istemiyorum falan deme Allahin gucune gitmesin ben esimle ve ailesinle cok buyuk kavga etmistim hatta bosanmayi bile dusunmustum gecen sene neyse oraya girmeyeyim de dedim ki Allah bana senin gibi insandan cocuk vermesin senin gibi bi babasi olacagina dedim bak simdi cocugumuz olmuyor isteEsin sana hem destek oluyo gibime geliyor bence sen kuruntu yapiyorsun sanki esim beni suclarsa yada sucluyosa diye bana oyle geliyor
O yuzden kaynanamdan NEFRET EDIYORUM TIKSINIYORUM hatta cunku hep o cadolozun yuzunden kavga ettik butun kavgalarimizin sebebi o ve kendi kendime beddua ettim resmen.Allah buyuk onunda kizi var etme bulma dunyasi bu ahim yerde kalmasin insallah.Simdide oglunda sorun varya sesi kesti cadaloz