Hanımlar buyurun güle eğlene bebeklerimizi beraber bekleyelim :))

varmış teyzemde sık sık idrara çıkarmış ve beli ve kasıkları çok ağırırmış

Ben oglumda olanlari yazayim belki faydasi olur vaktimr bir bir buuk hafta kala hafif kan geldi dedim tuh olmadi hastalandim ama bi garipti 2 3 gun ve az az geldi ama umursamadim sonra ayni grip gibi bir hal oldu bana dedim doktora gideyim ilac kullaniyim bi yandan da tereddutte kaldim normal vaktimde de kanama olmayinca dedim nolur nolma bi test yaptiriyim kan testi meger hamileymis im o kanamada yerlesme kanamasiymis onun harici goguslerim baya sismisti

Ben oglumda olanlari yazayim belki faydasi olur vaktimr bir bir buuk hafta kala hafif kan geldi dedim tuh olmadi hastalandim ama bi garipti 2 3 gun ve az az geldi ama umursamadim sonra ayni grip gibi bir hal oldu bana dedim doktora gideyim ilac kullaniyim bi yandan da tereddutte kaldim normal vaktimde de kanama olmayinca dedim nolur nolma bi test yaptiriyim kan testi meger hamileymis im o kanamada yerlesme kanamasiymis onun harici goguslerim baya sismisti

Bendede bu tür lekelenme oldu ben en iyisi şimdi test yapayım :26:

slm kızlar bat gunum yarın ama cok az leke geldı bugun 1 hafta oncede 2 gun suren lekelenmem olmustu bu lekeler kahverengı bu arada ne dıyosunuz:S olursa surprız olsun dıyorum ama adet olcm gıbı gelıyo agrı gırıyo arada :KK43:

Çook silik negatif sanrım :26:

Eklentiler

• $1441315_10201836855357493_19871042_n.jpg
    $1441315_10201836855357493_19871042_n.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
X